- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.862
- 548
- 51
Hangi markette calistinizEv hanımları lütfen marketten aldığınız şeyleri deterjanla yıkamayın!!!
Markette çalışmış biri olarak söylüyorum ki makarna pirinç mercimek her şey rafa güzelce yerleştirilsin diye toplu iğneyle deliniyor hava alsın şiş olmasın diye bu da demek oluyor ki yıkadınızda o deterjan yiyeceklere de gidiyor sadece bilgilendirmek istedim
Bize kalmıştı bunları aklamak neden ellerinde hala 1500 çeşit daha virüs var virüs bankası yapmış adamlar bütün Dünya dava açıyor
Aklamak derken?Bize kalmıştı bunları aklamak neden ellerinde hala 1500 çeşit daha virüs var virüs bankası yapmış adamlar bütün Dünya dava açıyor
Tepkim size değil bu prof dr a zaten ellerinde virüs bankaları var ya neyin doğalıAklamak derken?
Yazıyı yorumsuz paylaştığımı hatırlatırım.
Bu konuya önceki sayfalarda kafa yoran arkadaşlarımız oldu, merak edenler için prof.dr. olan bir yazarın yazısını paylaştım.
Tepkinizi ve sebebini anlayamadım.
Bütün bakliyat poşetlerinde hatta şekerde tuzda bile bizim gözle göremeyeceğimiz çok küçük iğne ucu delikler olur sebebini bilmiyorum belki böceklenmesin diyedir az da olsa hava alması gerekiyordur markette çalıştım ben de 7 yıl ordan biliyorum ama delikleri biz açmıyorduk zaten oluyorduHangi markette calistinizdeliniyorsa ambalajin bir ozelligi kalmaz ki
Geçmiş olsun belirtisiz mi atlattınız acabaMerhaba;
Oy kullanmadım çünkü benim için iki şık doğru. İlk testim 8 nisan da yapıldı. Pozitifti. 14 gün sonra yapılan ikinci testim negatif çıktı. Herkese bol sağlıklı günler.
Çok çok geçmiş olsun anne ve babanıza acil şifalar diliyorumEvet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacakayrıca çok teşekkür ederim
Benim de eksik olmuyor. Corona nedeniyle kabul etmiyorum şu an ama çat kapı gelen komşu vb oluyor, sokmuyorum eve ama insanlar rahat bir de burada, kimse sosyal mesafe dinlemiyor ve birbirleriyle görüşüp gidip geliyorlar. Burada da vakalar varImreniyorum yaşadiginiz yerin güzelligini gördükçe
Ama ben öyle bi yerde yaşamış olsam tüm yaz yatılı misafirim eksik olmaz
sehirlerarasi yasak kalksin diye bekliyorum bende :) ama vakalarin azalmasiyla kalkar haziranin ortasini bulur gibiBenim de eksik olmuyor. Corona nedeniyle kabul etmiyorum şu an ama çat kapı gelen komşu vb oluyor, sokmuyorum eve ama insanlar rahat bir de burada, kimse sosyal mesafe dinlemiyor ve birbirleriyle görüşüp gidip geliyorlar. Burada da vakalar var. Şehirlerarası ve 65yaş üstü yasağı kalkınca kayınvalidemler gelecekler; neyse şimdiden düşünmemeye çalışıyorum o günleri.
Ben de en başından beri inanmıyorum doğal vIrus olduguna. Asla değil.Bir ülke neden 1500 çeşit virüs bulunan bir banka oluşturur yine bir diğer ülke neden gidip maymundan virüs alır bunu kendi ülkesine bile getirmeden başka yerde saklar Ya 2018 yapımı filmlerine ne demeli Allah oyunlarını başlarına çevirsin doğal olduğuna inanmıyorum
Çok geçmiş olsun. Bir an evvel ailecek sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.Evet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacakayrıca çok teşekkür ederim
Bu virusu ureten ulkeler ( sadece Cin değil ortada çok pis bir ortaklık var) , virüsün dünyaya yayılmasını sağladılar zaten.istedikleri buydu çünkü.Bence bu virus insan eliyle yapildi.son arastirmalarda spermde bile virus bulundu.peki bu sekilde dogacak cocuklar nasil olacak tam bir muamma.
Hicbir ulke rusyada havaya ucan virus labaratuvarini konusmadi mesela.ben o konuda acayip kuskuluyum.
Dso baslarda hep lay laylom yapti.sinirlari kapatmaya gerek yok falan dedi.ulkelerin tedbir almasina resmen mani oldu.tedrosun eski twitleri acilmiyor bende acilsa sureci nasil berbat yonettiklerini gostericektim.pandemiyi bile tum dunyaya yayilip binlerce insan oldukten sonra ilan ettiler.
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun anne ve babanıza acil şifalar diliyorum
Psikolojik olarak nasıldınız peki
Benim panik atağım var az bi öksürsem zangır zangır titriyorum ishal oluyorum hemen. Allah korusun enfekte olursam panik ataktan giderim sanırım
İçindekiler başka bir saklama kabına kavanoza vb aktarılabilir.Boceklenmesin diye yapiyorlardir.en iyisi bir sure havalandirip oyle kullanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?