Aynen Elif abla, o kadar kızdım ki anlatamam, hem çevresindekileri tehlikeye atıyorlar hem de onlara bakan sağlık çalışanlarına yazık.Biz bu şartlarda daha çoook eve hapsolur maske,eldiven eskitiriz.
İnsan hayatına zerre saygıları yok, küçücük bir yerde yaşıyorum, sosyal mesafemi korurum deyip fellik fellik gezerdim kimse de bir şey demezdi, ki zaten hasta da değilim, günlük yaşamda da market vb alışverişler dışında insan teması yok denecek kadar az olan bir insanım ama 2 aydır ya belirti göstermeyen taşıyıcılardansam, ya girdiğim markette, fırında birilerine bulaştırırsam diye zorunlu olmadıkça sokağa çıkmadım, arkadaşınıza da pes doğrusu, bunların bu rahatlığı beni öldürecek, kendileri hasta olunca korku dağları aşıyor ama, bizim akraba geçmiş olsun diye arayanlardan biraz buruk konuşan olunca ağlıyormuş, eeee öyle hasta halde gezip milletin sağlığını düşünmüyorken korku yoktu tabii, mevzu kendi canı olunca tırsmış zerre üzülmedim, aksine çok öfkeliyim, umarım hastaneden çıkınca sokağa fırlamaz, öyle bir şey duyarsam ihbar edeceğim toplum sağlığına zararlı bir adam gezip duruyor diyeceğim alsınlar onu.Bu zihneyetteki insanları anlamak çok zor. Benim de bir arkadaşım nasılsa hepimiz geçireceğiz mantığı ile sokaklarda. Valla başkasına bulaştırır mıyım diye bir şey de düşünmüyorlar. Çok benciller. Beni arayıp hala evde misin diyor bir de
Bugun karsimdaki cikmaz sokakta ufak cocuklar oynuyorlardi aksam ustu 3 4 genc arabayla tur atarken durup inip sohbet etmeye basladilar filan ... yavastan normallesiyoruz milletce ama insallah sonu hayrolur ...İpin ucunu az tutmuşdular burda.Küüüt balkona çarpan toplar,maskeleri çenelerine indirmiş 15-16 yaşında gençler...Evinize hadi diyince biz 20 yaş üstüyüz diye çüşlenmeler
aa ben 2 aydır hepsini yıkıyodum deterjanla, bunu da hiç bilmiyodumEv hanımları lütfen marketten aldığınız şeyleri deterjanla yıkamayın!!!
Markette çalışmış biri olarak söylüyorum ki makarna pirinç mercimek her şey rafa güzelce yerleştirilsin diye toplu iğneyle deliniyor hava alsın şiş olmasın diye bu da demek oluyor ki yıkadınızda o deterjan yiyeceklere de gidiyor sadece bilgilendirmek istedim
Öyle yapın gerçekten öyle minik deliniyor ki bazen anlamamız imkansız dikkat etmek gerek çamaşır suyuyla yıkayanı duydum da onun için uyarmak istedim Allah yardımcımız olsunaa ben 2 aydır hepsini yıkıyodum deterjanla, bunu da hiç bilmiyodumSadece balkonda bekleteyim 2 gün artık
Yahu damacana yi balkona köy kullanmadigin bulsaik sungeriyle köpükle durula hemen ağzı kapalı mis gibi sen sağ ben selamet bu kadar basitDamacana ile arasına mesafe koyanları anlamıyorum ben.
Damacana gelince etrafını kağıt havluyla,
fısfıslı şişeden seyreltilmiş çamaşır sulu su sıkarak siliyorum sonra da ellerimi sabunluyorum.
Yaklaşık 1 saat sonra da açıp pompayı takıyorum.
Damacanın içindeki suyu içiyoruz,
dışıyla bir daha işimiz yok ki.
Orda virüs varsa havadan bulaşır diye mi bu damacanayı eve almama, dışarda bekletme gayreti?
Bu kadarı evham geliyor bana.
Teşekkür ederim . Belirtiler ateş titreme halsizlik filan ama dışarı çıkmıyordum market dışında muhtemelen ya marketten yada fırından filan . Zaten risk bölgesinin en yoğun yerinde yaşıyorum hiç şaşırmadımGeçmiş olsun. Belirtileriniz neydi sizin? Bir de nereden kaptığınızı düşünüyorsunuz?
Eşim de her gün fırına gidiyor, kapması muhtemel o zaman. Boğaz ağrınız oldu mu?Teşekkür ederim . Belirtiler ateş titreme halsizlik filan ama dışarı çıkmıyordum market dışında muhtemelen ya marketten yada fırından filan . Zaten risk bölgesinin en yoğun yerinde yaşıyorum hiç şaşırmadım
Oldu ama kesin fırın diye birşey yok . Benim oturduğum yer felaket kalabalik ve cahil insanların olduğu bir yer . Şöyle söyleyeyim ilk sokağa çıkma yasağının açıklandığı zaman bakkalara koşan insanların haberinin yapıldığı yerlerden. Yani normal de ben çok ihtimal vermiyorum fırın olacağına filan . Bence bir sürü insanda var bizim burada illa ki bir şekilde yanımdan geçip giden insanda bile vardır . Hapşıran öksüren çok insan oluyor onlara dikkat etmek lazımEşim de her gün fırına gidiyor, kapması muhtemel o zaman. Boğaz ağrınız oldu mu?
gecmis olsun ailenizede bulasti mi? biz disari cikiyoruz daha bulasmadi ama dediginiz gibi riskli bolgede olunca risk artiyorTeşekkür ederim . Belirtiler ateş titreme halsizlik filan ama dışarı çıkmıyordum market dışında muhtemelen ya marketten yada fırından filan . Zaten risk bölgesinin en yoğun yerinde yaşıyorum hiç şaşırmadım
Bu olabilir, bana da tuhaf geldi
Halil İbrahim dinler kadın Doğum doktoruymuş
Balkonum/yıkamaya müsait yerim olmadığı için olabilir mi?Yahu damacana yi balkona köy kullanmadigin bulsaik sungeriyle köpükle durula hemen ağzı kapalı mis gibi sen sağ ben selamet bu kadar basit
Hem içiniz rahat eder hemde temiz hijyen dah iyidir elledimmi degdimmi pompasını tak eve getir kullan.neden fis fiala çamaşır suyu sikiyorsunz anlamıyorum bulaşık deterjanı yada çiftle köpükle yıka
Evet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacakgecmis olsun ailenizede bulasti mi? biz disari cikiyoruz daha bulasmadi ama dediginiz gibi riskli bolgede olunca risk artiyor
Peki çok mu ağır geçiriyorsunuz? Normal gripten farkı var mı? Biz ankaradayız çevremde sadece bir kişi oldu ailecek hafif öksürükle geçirdiler. Sizin nasıldı merak ettim?Teşekkür ederim . Belirtiler ateş titreme halsizlik filan ama dışarı çıkmıyordum market dışında muhtemelen ya marketten yada fırından filan . Zaten risk bölgesinin en yoğun yerinde yaşıyorum hiç şaşırmadım
Imreniyorum yaşadiginiz yerin güzelligini gördükçeTünaydın Sevgili dostlarım; Bu sabah günaydın fotoları göndermeyi geciktirdim. Sabah geç uyandım ve bir vidanjör telaşımız oldu; başarı ile atlattık. Bügün de morallerimizi yüsksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size kırmızı gül goncaları gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2632386 Eki Görüntüle 2632388 Eki Görüntüle 2632389 Eki Görüntüle 2632390 Eki Görüntüle 2632391
Ben atlattım şükür ama o dönemde sadece ilk 3-4 gün zor oldu . Sonra zaten ilaçlarla topluyorsunuz genel de . Öksürük en zor geçeni. Artık temizim ama hâlâ öksürük tam manasıyla geçmediPeki çok mu ağır geçiriyorsunuz? Normal gripten farkı var mı? Biz ankaradayız çevremde sadece bir kişi oldu ailecek hafif öksürükle geçirdiler. Sizin nasıldı merak ettim?
cok sevindim hepinizin durumunun iyi olmasina babanizda biran once cikar hastaneden insallahEvet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacakayrıca çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?