bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
2 aydır evdeyim 3-4 kez market için sabah 9 gibi çıkıp işimi halledip çabucak gidip geliyorum..dışarıya çıkmaya korkar hale gelmiştim markete çıkıp en azından yavaş yavaş bi yerden bunu aşayım diye çıkıuodum..sizi okuyunca telaşlandım..allahtan atlatmışsınız geçmiş olsun ben yine sanal markete devam

Telaşa kapılmayın ben binadan filan da kapmış olabilirim. Asansör ortak ve ben baya yukarı katta oturduğum için ortak asansörü kullanıyordum binadan biri hasta olsa haberimiz olmaz . Asansör de hapşırsa tıksırsa o bile etkilemiş olabilir . Tedbirinizi alın ama aşırıya kaçmayın derim . Beden iyi olur psikoloji kötü olur bu durum da tehlikeli

Evet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacak ayrıca çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun insallah babanizda en kisa zamanda iyileşir. Sigara içen var miydi aranızda babanız o yüzden mi uzun kaldi

Bayramda kalkmasa yasaklar yoksa bunun önü alinmaz ya , ben anksiyete oldum bu süreçte bunaldim artik

Gerçekten nefes alamadınız mı psikolojik mi öyle hissettiniz acaba
Hastanede ne yapıldı o an

Gerçekten nefes alamadınız mı psikolojik mi öyle hissettiniz acaba
Hastanede ne yapıldı o an
. Gerçekten nefes olarak normal de hiç zorlanmadım serum takıldı tansiyonum filan düşmüştü 8 lere ama bu hastalıkla alakalı değil daha önceden de tansiyonum ara ara iniyor çıkıyordu zaten. Tansiyonum düşünce nefes alamadığımı düşündüm . Covidle alakalı değildi bence

Kaç gün kaldınız hastanede

ates kara nin temmuzda dugunlerin olabilecegini soyledigini yazmis doktor birde
İnşallah gerçekten ağustosta yok olur, bu doktorun yazıları bana çok iyi geliyo
Benim de düğünüm vardı eylülde ama ertelicem yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…