2 aydır evdeyim 3-4 kez market için sabah 9 gibi çıkıp işimi halledip çabucak gidip geliyorum..dışarıya çıkmaya korkar hale gelmiştim markete çıkıp en azından yavaş yavaş bi yerden bunu aşayım diye çıkıuodum..sizi okuyunca telaşlandım..allahtan atlatmışsınız geçmiş olsun ben yine sanal markete devamTeşekkür ederim . Belirtiler ateş titreme halsizlik filan ama dışarı çıkmıyordum market dışında muhtemelen ya marketten yada fırından filan . Zaten risk bölgesinin en yoğun yerinde yaşıyorum hiç şaşırmadım
Telaşa kapılmayın ben binadan filan da kapmış olabilirim. Asansör ortak ve ben baya yukarı katta oturduğum için ortak asansörü kullanıyordum binadan biri hasta olsa haberimiz olmaz . Asansör de hapşırsa tıksırsa o bile etkilemiş olabilir . Tedbirinizi alın ama aşırıya kaçmayın derim . Beden iyi olur psikoloji kötü olur bu durum da tehlikeli2 aydır evdeyim 3-4 kez market için sabah 9 gibi çıkıp işimi halledip çabucak gidip geliyorum..dışarıya çıkmaya korkar hale gelmiştim markete çıkıp en azından yavaş yavaş bi yerden bunu aşayım diye çıkıuodum..sizi okuyunca telaşlandım..allahtan atlatmışsınız geçmiş olsun ben yine sanal markete devam
Geçmiş olsun insallah babanizda en kisa zamanda iyileşir. Sigara içen var miydi aranızda babanız o yüzden mi uzun kaldiEvet hep birlikte karantinadaydık babam hâlâ hastane de ama iyiye gidiyor . Bizim testler iyi geldi inşallah annem ile babam da atlatacakayrıca çok teşekkür ederim
Yaa bizde 31 Mayıs kalkar diye bekliyoruz yurt içi uçuşlar 31 Mayıs’ta başlayacak diye okumuştumsehirlerarasi yasak kalksin diye bekliyorum bende :) ama vakalarin azalmasiyla kalkar haziranin ortasini bulur gibi
ucuslar olabilir evet ama otobus seferleri icin daha zaman var gibi ilk ozel araclara yasak kalkcak diye biliyorumYaa bizde 31 Mayıs kalkar diye bekliyoruz yurt içi uçuşlar 31 Mayıs’ta başlayacak diye okumuştum
bayramda imkansiz zaten sokaga cikma yasagi yaparlarBayramda kalkmasa yasaklar yoksa bunun önü alinmaz ya , ben anksiyete oldum bu süreçte bunaldim artik
Çok teşekkür ederim bizde sigara içen yoktu babam 3 ay kadar önce bırakmıştı sigarayıGeçmiş olsun insallah babanizda en kisa zamanda iyileşir. Sigara içen var miydi aranızda babanız o yüzden mi uzun kaldi
Gerçekten nefes alamadınız mı psikolojik mi öyle hissettiniz acabaÇok teşekkür ederim ☺ Psikoloji olarak düşünecek olursam kendim için bir gece hariç hiç kaygılanmadım çünkü babam hem zatürre hemde şeker hastası yani onu düşünmekten kendimi alamıyordum ama şükür iyiye gidiyor . Bence çok korkmayın gerçekten gençlerde ( bağışıklığı sağlam kişilerde ) normal bir soğuk algınlığı gibi . Tek bir gün nefes alamadım gibi oldu onda da zaten şansa hastanedeydim onun dışında aşırı zorlandığım gün taş çatlasın 4 gün filan diğer günler sadece karantinanın bitmesini bekliyorsunuz
. Gerçekten nefes olarak normal de hiç zorlanmadım serum takıldı tansiyonum filan düşmüştü 8 lere ama bu hastalıkla alakalı değil daha önceden de tansiyonum ara ara iniyor çıkıyordu zaten. Tansiyonum düşünce nefes alamadığımı düşündüm . Covidle alakalı değildi benceGerçekten nefes alamadınız mı psikolojik mi öyle hissettiniz acaba
Hastanede ne yapıldı o an
Evet evet bizde otobüs değil özel araçla gidicez özel araçlara Mayıs sonu izin çıkar inşallahucuslar olabilir evet ama otobus seferleri icin daha zaman var gibi ilk ozel araclara yasak kalkcak diye biliyorum
Kaç gün kaldınız hastanede. Gerçekten nefes olarak normal de hiç zorlanmadım serum takıldı tansiyonum filan düşmüştü 8 lere ama bu hastalıkla alakalı değil daha önceden de tansiyonum ara ara iniyor çıkıyordu zaten. Tansiyonum düşünce nefes alamadığımı düşündüm . Covidle alakalı değildi bence
dedigine gore normallesmeye gecen ulkelerde vakalar artmamis azalmaya devam etmis havalarin etkisinden dususe gecicekmis zaten yarinla birlikte sicakliklar vaya artiyor
Kışa geri gelir mi peki acaba
İnşallah gerçekten ağustosta yok olur, bu doktorun yazıları bana çok iyi geliyoates kara nin temmuzda dugunlerin olabilecegini soyledigini yazmis doktor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?