Bu doktor ikinci dalga diye bi şey olmucak diyo. Yani herkes virüsü geçircek ama artık bildiğimiz grip gibi olcakmışKışa geri gelir mi peki acaba
beklesiniz biraz daha suan iptal etmek durumunda degilseniz tabi cunku eylule daha zaman var sicaklardan virus tamamen etkisini azaltirsa eylul tam zamani gibi duruyor dugun icinİnşallah gerçekten ağustosta yok olur, bu doktorun yazıları bana çok iyi geliyo
Benim de düğünüm vardı eylülde ama ertelicem yine de
suan bile gecirenler vardir mutlaka onceki sayfalarda ailesiyle birlikte gecirdigini soyleyen arkadasimizda asansorden bulasmis olabilecegini yazmisti simdi aklima geldi de:) o apartmandan kac kisi kullandi kimbilir asansoru diger apartman sakinleri asemptomatik gecirmis olabilirler neticede apartmandaki herkese test yapmazlar belirti verirlerse ancak vakalarin dusmesinin bir sebebi de virusun yuzeylerdeki omrunun kisalmis olmasi da olabilir havalarin etkisiyle ..uyum saglayip iyi mutasyoma ugrarsa her sene gelip bizi hafifden grip yapabilir sikinti yok :))Bu doktor ikinci dalga diye bi şey olmucak diyo. Yani herkes virüsü geçircek ama artık bildiğimiz grip gibi olcakmış
Şu an ölenlerin çoğunun eski vakalardan entube durumda olanlar olduğunu, şu an bile öldürücülüğünün marta göre farklı olduğunu söylüyor
Bu doktorun adı ne?
Açıkçası psikolojim çok bozuldu, evden markete gidemiyorum insan içine nasıl çıkarım bilmiyorumbeklesiniz biraz daha suan iptal etmek durumunda degilseniz tabi cunku eylule daha zaman var sicaklardan virus tamamen etkisini azaltirsa eylul tam zamani gibi duruyor dugun icin
Halil ibrahim dinlerBu doktorun adı ne?
Kışa geri gelir mi peki acaba
Bu virüs gerçekten çok acayip. Bilinmeyen bir düşmanla mücadele ediyoruz. Ben tıp doktoru değilim. Sadece dünya da ve Türkiye'de edinilen tecrübeleri okuyorum.Bu doktor ikinci dalga diye bi şey olmucak diyo. Yani herkes virüsü geçircek ama artık bildiğimiz grip gibi olcakmış
Şu an ölenlerin çoğunun eski vakalardan entube durumda olanlar olduğunu, şu an bile öldürücülüğünün marta göre farklı olduğunu söylüyor
bu zamanda boyle torenler planlayanlara uzuldum binbir hevesle baslayip boyle olmasi heves kirici ama siz moral bozmayin kasima kdr havalar guzel gider dugun sart degilse sonbaharin bitisinde nikah bile yapabilirsiniz suanki psikolojinizi korkunuz etkiliyor tabi ortam sakinlesince bu durumda olmazsinizAçıkçası psikolojim çok bozuldu, evden markete gidemiyorum insan içine nasıl çıkarım bilmiyorumBir de nişanım vardı geçen hafta olcaktı o iptal, eşya ev hazır değil en mantıklısı seneye bırakmaktı
Virüs bugün bitse bile ben 2 ay en az kendime gelemem herhalde
Direk seneye mayısa atıcaz sanırım çünkü tuttuğumuz salonlar kır bahçesi tarzında hepbu zamanda boyle torenler planlayanlara uzuldum binbir hevesle baslayip boyle olmasi heves kirici ama siz moral bozmayin kasima kdr havalar guzel gider dugun sart degilse sonbaharin bitisinde nikah bile yapabilirsiniz suanki psikolojinizi korkunuz etkiliyor tabi ortam sakinlesince bu durumda olmazsiniz
1 kere markete gittim virüs kaptım, asansörden kaptım vsBu virüs gerçekten çok acayip. Bilinmeyen bir düşmanla mücadele ediyoruz. Ben tıp doktoru değilim. Sadece dünya da ve Türkiye'de edinilen tecrübeleri okuyorum.
Mesela virüsün 15 günlük kuluçkası var deniyor ama bazı kişilerde 20-35 gün sonra kuluçkasını tamamladığının görüldüğü paylaşılıyor. Sonra karantinaya aşırı dikkat eden evden hiç çıkmayan insanlarda daha çok görülmeye başladığı paylaşılıyor. Sonra kollesterolü yüksek olanlarda virüs bulaşmıyor,bulaşanlara da zarar veremiyormuş.
Fakat hem virüs programlanmış olarak çalışıyor hem de virüsün arka planında çalışan başka bir program var. İnsanlarda bir davranış değişikliğine neden olacak. Ekonomi değişecek. Mesela nasıl ki Amerika da yolcu uçaklarıyla stratejik yerlere yapılan saldırılar Asya kıtasını cehenneme çevirdiyse; bu virüs de dünya savaşı çıkarabilir mi?
oyle tabi iciniz nasil rahat edicekse oyle yapin vardir bunda da bir hayir onemli olan o gun icinizde hicbir kusku tedirginlik olmasinDirek seneye mayısa atıcaz sanırım çünkü tuttuğumuz salonlar kır bahçesi tarzında hep
Şu günler geçsin de, düğün her zaman olur
Başlarda çok üzüldüm tabii de artık yeter ki sağlık olsun diyorum
Evet şimdi yapsam gözüm sürekli orda burda olcak ay bulaştı mı, bi şey olur muoyle tabi iciniz nasil rahat edicekse oyle yapin vardir bunda da bir hayir onemli olan o gun icinizde hicbir kusku tedirginlik olmasin
aman yok seneye mayisa kalmaz:) zaten ozamana asi kesin cikmis olur yaz aylari iyi gelecek gibi eylulde bitmis olur yaz gelmeden vakalar azalmaya gecti bileEvet şimdi yapsam gözüm sürekli orda burda olcak ay bulaştı mı, bi şey olur mu
Düğünden sonra 20 gün panikte olucam bulaşan oldu mu diye
Düşününce bile kötü oluyorum
Baktım seneye mayısta da tehlike var hiç yapmam artık
Ama umarım en geç eylüle biter bu illet
Hangi aşı hemen çıktı ki bu çıksın diyen kesim var. Yani bazen o kadar umutsuz konuşuyolar kiaman yok seneye mayisa kalmaz:) zaten ozamana asi kesin cikmis olur yaz aylari iyi gelecek gibi eylulde bitmis olur yaz gelmeden vakalar azalmaya gecti bile
Bende bunu merak ediyorum birdaha hicbir sey eskisi gibi olmayacak sözünü yani hep boyle mi olacağız. 2009 da domuz gribi oldu dünyada pandemi ilan edildi..sonra o normal grip oldu ilaci, aşısı vs oldu. Bu neden olmuyor kiHangi aşı hemen çıktı ki bu çıksın diyen kesim var. Yani bazen o kadar umutsuz konuşuyolar ki
Bir de haberlerde şunu diyip duruyolar “bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”
Valla beni en çok korkutan cümle bu
Bakalım yazdan ben de umutluyum,
Ben de şunu merak ediyorum acaba sosyal medya olmasa yine de karantina olur muyduBende bunu merak ediyorum birdaha hicbir sey eskisi gibi olmayacak sözünü yani hep boyle mi olacağız. 2009 da domuz gribi oldu dünyada pandemi ilan edildi..sonra o normal grip oldu ilaci, aşısı vs oldu. Bu neden olmuyor ki
Bu virüs çıkar çıkmaz test kitlerini yapıp satanlar da aşı yok mu zannediyoruz?Bende bunu merak ediyorum birdaha hicbir sey eskisi gibi olmayacak sözünü yani hep boyle mi olacağız. 2009 da domuz gribi oldu dünyada pandemi ilan edildi..sonra o normal grip oldu ilaci, aşısı vs oldu. Bu neden olmuyor ki
Tamam anlıyorum ama yinede aklim gerçekten almıyor . Peki ekonomi üzerinde yeni dünya düzeni kurmak istiyorlar eyvallah hadi ama nereye kadar devam eder. Mesela benim merak ettiğim bizim çocuklarımız normal yasayamacaklar mi? Aşı şuanda ellerinde olsada bunu bugün cikarmazlar ya da nasil olacak ,mesela bill gates!! 2 senesi var diyor aşının. Aklima sey geliyor dan brown un cehennem kitabı dünya nüfusunu azaltmak için böyle bir virüs yaymak istiyordu ya adam, gereksiz olan dayanamayan ölsün mantığıBu virüs çıkar çıkmaz test kitlerini yapıp satanlar da aşı yok mu zannediyoruz?
Siz diyorsunuz ''eskisi gibi olmayacak''. Eskisi gibi olmayacaksa; bunun mücadelesini savaşını verecekler. Bu virüs de bir savaş silahı. İçinde hem biyolojik harp hem psikolojik harp var. Zaten çoğunun yarım aklı vardı; onu da virüs korkusuyla aldılar.
Ayrıca toplumlarda ekonomik sosyal kültürel değişimler olacak. Bu değişiklikleri görüyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?