- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
Yardimci olabilecek var mı?Aranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorumNe yapmamı tavsiye edersiniz?
Sanırım o fiyatlar talep kaynaklı değil. 1000 kişilik bir otel bu sene 500 kişi olarak faliyet yapacak. Televizyonda da daha pahalı olacağı söylendi. Çok masraf yaptı oteller ayrıca, tuvaletleri, duşları, el değmeden açılan sistemden yapmışlar. Kriterlere göre değiştirilmeyen oteller açılmayacakmış. Bu masrafı ve yarım kapasite çalışmanın fiyatı bence bu. Hoş bedava olsa da gitmem bu yaz :)Arkadaşlar bu nasıl iştir. Ben diyordum bu sene oteller aşırı ucuz olur ne de olsa kimse gitmez bir bakayım dedim otel fiyatlarına ne göreyim şok hem yer yok hem de geçen sene örneğin iki kişinin bir hafta fiyatı 10 bin olan tatiller bu sene 30 bin olmuş . Şok oldumgerçekten insanlar rezervasyon yaptırıyor mu ya
bi yerde okudum bazi doktorlarda korona diye birsey yok diye aciklama yapmislar:) salgin var ama korkulacak sekilde degil deniyormus acaba bu olaylarin ic yuzunu kac sene sonra ogrenicez:)
Almanyada 4-5 haftadir haftasonlari cesitli sehirlerde protestolar yapiliyor corona kisitlamalarina ve asiya vs karsi. Merkeli de diktatör ilan ettiler polisleride devlet haini. Gerci bugun haber aldim polisler kasklarini indirmisler münih de eylemcilerden alkis almislar. Berlinde daha önceki prostestolarda insanlari sürükleyerek götüren polisler olmustu cunki.
Ve bunlara birsey olmuyor sürekli binlerce kisi toplaniyorlar. Birde parti kurmuslar kendilerince "widerstand2020" diye.
Ben coronadan korkmuyorum artik. ic savasi cikacak diye endiseliyim daha cok
Sizde psikolojik olarak rahatlayin bence biraz bu corona konusunda...
Ben oyunların içinde oyunlar dönüyor dediğimde komplo teorisyeni diyorlar bana.Arkadaşlar bu nasıl iştir. Ben diyordum bu sene oteller aşırı ucuz olur ne de olsa kimse gitmez bir bakayım dedim otel fiyatlarına ne göreyim şok hem yer yok hem de geçen sene örneğin iki kişinin bir hafta fiyatı 10 bin olan tatiller bu sene 30 bin olmuş . Şok oldumgerçekten insanlar rezervasyon yaptırıyor mu ya
Ya cidden bu insanların gördüğü benim göremediğim ne var aklım almıyor. Ben çok korkuyorum halen :) o kalabalığa girmem için virüs bitti deseler bile 1 yıla ihtiyacım var :)
bi yerde okudum bazi doktorlarda korona diye birsey yok diye aciklama yapmislar:) salgin var ama korkulacak sekilde degil deniyormus acaba bu olaylarin ic yuzunu kac sene sonra ogrenicez:)
Ben de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdimevet dogru bunu söyleyen doktor cok oldu
gecen sene bir ulkede 15 yas alti 11 cocuk olmus gripden ve hastaliklari da yokmus bu sekilde olen insanlar oluyormus tabi biz bilmiyorduk hicbirini..soyle birsey yaziyorBen de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdim
gecen bir ulkede 15 yas alti 11 cocuk olmus gripden ve hastaliklari da yokmus bu sekilde olen insanlar oluyormus tabi biz bilmiyorduk hicbirini..soyle birsey yaziyorBen de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdim
gecen bir ulkede 15 yas alti 11 cocuk olmus gripden ve hastaliklari da yokmus bu sekilde olen insanlar oluyormus tabi biz bilmiyorduk hicbirini..soyle birsey yaziyorBen de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdim
Ben oyunların içinde oyunlar dönüyor dediğimde komplo teorisyeni diyorlar bana.
Sanırım o fiyatlar talep kaynaklı değil. 1000 kişilik bir otel bu sene 500 kişi olarak faliyet yapacak. Televizyonda da daha pahalı olacağı söylendi. Çok masraf yaptı oteller ayrıca, tuvaletleri, duşları, el değmeden açılan sistemden yapmışlar. Kriterlere göre değiştirilmeyen oteller açılmayacakmış. Bu masrafı ve yarım kapasite çalışmanın fiyatı bence bu. Hoş bedava olsa da gitmem bu yaz :)
Ben de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdim
Bugün bi tanıdığım öldü koronadan. Sapasağlam adamdı. Evlerine gelen temizlikçi abladan kapmışlar.Ben de çok duydum bunu. Gerçekten gripten mi ölüyor insanlar acaba dedim ki her yıl binlerce insan ölüyormuş. Ama genç ölümler aklımı karıştırıyor. Mesela 35 yaşında, hiç kronik hastalığı olmayan, hiç sigara içmemiş eczacı..hiç mi grip olmamıştır o yaşına kadar. Bilmiyorum, tabi ki bu söylenilenin doğru olmasını çok isterdim
Siz Büyükşehir de mi yoksa küçük biryerde mi yaşıyorsunuz merak ettimbi yerde okudum bazi doktorlarda korona diye birsey yok diye aciklama yapmislar:) salgin var ama korkulacak sekilde degil deniyormus acaba bu olaylarin ic yuzunu kac sene sonra ogrenicez:)
ankaradayim benSiz Büyükşehir de mi yoksa küçük biryerde mi yaşıyorsunuz merak ettim
Ankara kurallara uymada daha başarılı sanırım İstanbul kadar berbat bi yer yokankaradayim ben
Ölüm oranlarının az olması bunu da yüzde bazında hesaplanması tam doğru mu? Çünkü bahsettiğiniz ülkelerin nüfusları yaşlı ve bu virüs yaşlılarda ölüme neden olmaya programlanmış. Bir filmde şöyle söyleyerek başlıyordu: ''Tek bir açıdan bakarsanız tek bir şey görürsünüz. Bakış açısını genişletin.''
Sağlıkçılarımız güzel çalışmadı mı? Çalıştılar. Hatta Türklerin bazıları çok pratik zekalı bir millettir. Solunum cihazları yetmeyince solunum cihazlarının çıkışlarına çoklayıcı bir aparat takarak bir cihazı 3 hatta 4 hastada kullanmışlar ilk başlangıçta. Bunu da bir sanayici yapmış. Kutlarım kendisini.
Bence bir ülkedeki ölüm oranları oradaki sağlık çalışanlarının az veya çok çalışması değil. Buna göre İtalya, İsviçre ve ABD deki sağlık çalışanları görevlerini yapmıyor mu? Daha geçen hafta New York ta bir kadın doktor hastaların ölmelerine mani olamıyorum diyerek intihar etti. Bence dünyanın her yerindeki sağlık çalışanları büyük bir özveriyle çalışıyor.
Batikonu pamuga döküp önce temizleyin.Aranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorumNe yapmamı tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?