- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
Batikonu pamuga döküp önce temizleyin.
Sonra da teramcyn veya fucidin sürebilirsiniz.
Sürünce biraz oyalayın kediyi çünkü hemen yalamaya çalışacaktır merhemi.
Hayvanları besleyenlere yasak yok. Elinize yiyecek ve ilaç alın, polis görse besliyorum dersiniz.Sokak kedisi ya bu. Şimdi bir de sokağa çıkma yasagı var. Şuan camın önünde uyuyor canim benim
Hayvan bakımı Ve beslemesi icin çıkabilirsiniz. Zaten evin çevresinde olacaksınız.Sokak kedisi ya bu. Şimdi bir de sokağa çıkma yasagı var. Şuan camın önünde uyuyor canim benim
Kaç yaşındaydı? Hastalığı var mıydıBugün bi tanıdığım öldü koronadan. Sapasağlam adamdı. Evlerine gelen temizlikçi abladan kapmışlar.
nasıl yok derler anlamıyorum
Bu doktorun yazdıkları umut oluyor bana ama kadın doğum doktoru nasıl anlıyor bu virüsten onu anlayamıyorum.
Bazıları bilgi vermeye çalışarak yani formasyon yaparak insanlara bilgi vermeye çalışırken: bazıları da dezanformasyon yani bilgi kirliliği yaparak insanların aklılını karıştırıyorlar. Böylece psikolojik savaşın şiddetini artırıyorlar. Zaten dünyadaki insanlarının çoğunun yarım aklı var onu da bu dezanformasyon yapan hainler alacaklar.bi yerde okudum bazi doktorlarda korona diye birsey yok diye aciklama yapmislar:) salgin var ama korkulacak sekilde degil deniyormus acaba bu olaylarin ic yuzunu kac sene sonra ogrenicez:)
Benim okulda beslediğim kediden de fotoğraf geldi geçen hafta. Kuyruğunun orası kandı. Panik olmuş bakan velim. Takipler sonucu doğurduğunu anladık. Acaba doğum mu yaptı sizinki? Hamilelik sezdiniz mi hiç?Aranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorumNe yapmamı tavsiye edersiniz?
nufus da etkiliyordur ama burda da cikanlar oluyor ya hatta az once bir cocuk parkdaydi tek basina normal zamanlarda bile cikiyor cocuklar artik birde daha onceki sokaga cikma yasaklarina oranla daha cok arac trafigi vardi dun ve bugun sanirim daha fazla is kolu daha yasaklarda calismaya basladiAnkara kurallara uymada daha başarılı sanırım İstanbul kadar berbat bi yer yok
50-55 yaşlarındaydı, hastalığı yoktu bildiğim kadarıyla. Eşi atlatmış ama kendisi ölmüş ne yazık kiKaç yaşındaydı? Hastalığı var mıydı
Benim de kafam karışık ama çok emin konuşuyo hep. Hani fake hesap olsa neyse de, böyle böyle olmazsa gelin karşıma hiçbir şeyi silmicem diyo adamBu doktorun yazdıkları umut oluyor bana ama kadın doğum doktoru nasıl anlıyor bu virüsten onu anlayamıyorum.
Tablo iyiye gidişi gösteriyor ama insanlar baya rahat davranıyor umarım gidişat değişmeznufus da etkiliyordur ama burda da cikanlar oluyor ya hatta az once bir cocuk parkdaydi tek basina normal zamanlarda bile cikiyor cocuklar artik birde daha onceki sokaga cikma yasaklarina oranla daha cok arac trafigi vardi dun ve bugun sanirim daha fazla is kolu daha yasaklarda calismaya basladi
hastaligi olmayanlarin anladigim kadariyla bagisikligin dusuklugu olume yol acabiliyor gecirilen bir enfeksiyon bile bagisikligi dusurebiliyor50-55 yaşlarındaydı, hastalığı yoktu bildiğim kadarıyla. Eşi atlatmış ama kendisi ölmüş ne yazık ki
Temizlikçi abla da atlatmış ama bir çok eve de bulaştırmış
Hem şeker hem tansiyon hem koah hem kalp hastalığı olup, yaşı da 90 üstü atlatan hastalar da var. O kadar tuhaf kihastaligi olmayanlarin anladigim kadariyla bagisikligin dusuklugu olume yol acabiliyor gecirilen bir enfeksiyon bile bagisikligi dusurebiliyor
Haziran başı tüm dünya rahatlamazsa mesleğimi bırakırım yazmış. Vallahi çok merak ediyorum neler olacak haziran başıBu negatif mutasyondan bahseden başka doktora denk gelen var mı, doğru olabilir mi
Acaba sadece iyimser bir düşünce mi yoksa verilere dayalı bir tahmin mi? Çok merak ediyorum hatta baktım netten doktorun adını yazıp ama detaylı bir şey bulamadım.Benim de kafam karışık ama çok emin konuşuyo hep. Hani fake hesap olsa neyse de, böyle böyle olmazsa gelin karşıma hiçbir şeyi silmicem diyo adamağustos başı bitecek demiş, o zaman çıkcak herhalde ortaya
Temmuz düğünlerini iptal etmeyin, tatillerinizi iptal etmeyin vs demiş hep
Evet düğünler olacak demiş. Bir de 16 mayısta ben maskemi çıkarıyorum demiş.Benim de kafam karışık ama çok emin konuşuyo hep. Hani fake hesap olsa neyse de, böyle böyle olmazsa gelin karşıma hiçbir şeyi silmicem diyo adamağustos başı bitecek demiş, o zaman çıkcak herhalde ortaya
Temmuz düğünlerini iptal etmeyin, tatillerinizi iptal etmeyin vs demiş hep
Mesleğimi bırakırım dediğine göre bildiği şeyler vardır mutlaka, neye inancağımı şaşırdım ama bu doktor beni rahatlatıyo 2-3 gündür güzel uyuyorum sayesindeAcaba sadece iyimser bir düşünce mi yoksa verilere dayalı bir tahmin mi? Çok merak ediyorum hatta baktım netten doktorun adını yazıp ama detaylı bir şey bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?