bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Mesleğimi bırakırım dediğine göre bildiği şeyler vardır mutlaka, neye inancağımı şaşırdım ama bu doktor beni rahatlatıyo 2-3 gündür güzel uyuyorum sayesinde
Ben de inanmak istiyorum hatta burda o doktorun mesajlarını görünce çok mutlu oluyorum ama bu işin profları sürekli 2.dalga deyip duruyor. Bu doktorun alanı bile değil. İnşallah dedikleri doğru çıkar.

Haziran başı tüm dünya rahatlamazsa mesleğimi bırakırım yazmış. Vallahi çok merak ediyorum neler olacak haziran başı
Ben de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.
Bir amacı mı var? Diye düşünmeden edemiyorum.
Bir de takipçileri yorum yapıyorlar:
Teşekkür ederiz, çok önemli bilgiler veriyorsunuz diye.
Ben paylaşımlarında ve yorumlarında herhangi bir bilimsel bilgi veya bilimsel bir yayına atıf okumadım.
Sadece tahmine dayalı yorum yapıyor.
Yorumlarının dayanağı ne? Belli değil.
Bilmiyorum umut vermek iyi, hoş da altı dolu olmalı.
Bana güven vermiyor tarzı.

Benim okulda beslediğim kediden de fotoğraf geldi geçen hafta. Kuyruğunun orası kandı. Panik olmuş bakan velim. Takipler sonucu doğurduğunu anladık. Acaba doğum mu yaptı sizinki? Hamilelik sezdiniz mi hiç?

Yok bu kedi erkek galiba. Kuyrugunun üstünde yara var

Yüzde yüz inansam düğünümü iptal etmezdim yorumlarda sakın iptal etmeyin demiş hep
İyi şeyler duymaya ihtiyacımız var, o yüzden okumak iyi geliyo yalan da olsa
ama nasıl “mesleğimi bırakırım” diyecek kadar emin onu bilmiyorum işte
Haziran başı ne diyecek bakalım

Aranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorum Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Batikon sürün
Yara ne kadar kötü_ kangrene çeireek gibiyse veterinere gitmesi lazım.

Yaa benimde sabahtan daha rahatım akşama doğru ağrı değilde boğazımda kuruluk ve yanma hissediyorum Allah korusun corona olsa ateşim de çıkardı sanırım hiç sormayın gerçekten çok yıpratıcı bi süreç daha önce hiç ne Boğaz ağrısı ne bi şey yaşadım şimdi kendimi çok dinliyorum hastalık çıkartıyorum

Bende burda yazilan kadar takip ediyorum ama böyle yazmak biraz abartılı geliyor inanasim.gelmiyor. ilk başlarda cikan doğalcı doktorlarda cok abartıldığını söylüyorlardı, türklerin genetik yapisindan dolayi virüs gelmez diyende vardi. Bilinmeyen birşey hakkında yorum yapmak bu kadar iddali yapmak doğru gelmiyor

bransi farkli ama ayriyetten ilgilendigi bir bolum olabilir viral salginlar soylediklerine gore hareket etmek sart degil tabiki ama kulakda tikamamak lazim soyledikleri moral veriyorsa hele bir yandan da cok uc imkansiz seyler de degil soyledikleri ki eski gonderilerine bakinca simdiki zamanlarla alakasiz seylerde soylememis guzel gidiyor hersey ya bayram sabahina daha mutlu daha umutlu uyanicaz insallah

Ben de böyle iddia oynar gibi tahmin yürütülmesini anlamsız buluyorum. Bu bir salgın yani, ne olacağını bilemeyiz. Muhtemelen SARS'ın Haziran'da birdenbire kaybolması üzerinden tahmin yürütüyor. SARS da çünkü 2002 Kasım ayında başladı; güneşin yaydığı UV ışınlarıyla Temmuz sonu gibi tamamen etkisini yitirdi ve 2004'te kendiliğinden kayboldu. O zamanlarda da virüsün soğuk kış aylarında, güneş ışınları etkisini kaybedip de grip sezonu açıldığında mutasyona uğrayıp yeniden hortlayabileceğini, daha öldürücü olabileceğini falan söylemişlerdi. Ama bu SARS değil, SARS-COV2. O yüzden ne olur ne biter kimse bilemez.

Eşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktir ben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.

Gece terlemeniz var mı?

Evde üşütülmez diye kesin bir şey yok. Evi havalandırırken üşütebilirsiniz. Omuz sırt ağrılarınız var mı?
Stresliyseniz de faktör.

Evde üşütülmez diye kesin bir şey yok. Evi havalandırırken üşütebilirsiniz. Omuz sırt ağrılarınız var mı?
Stresliyseniz de faktör.
Sırt ağrım var, o yüzden de korktum. Valla iki gündür ciğerim ağrıyor diye evi havalandırmaya bile korktum, açmadım bir yeri. Zaten temiz havayı soluyunca ciğerlerim doldu gibi hissettim, hemen kapattım camı.

Ben zature geçirdiğimde sırt ağrısı terleme gibi şikâyetlerim vardı.
Ama çok hafif şikâyetlerdi.tesadufen gitmesem anlamazdım.
Geçmezse bi hastane ile irtibata geçmenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…