- 30 Ocak 2018
- 2.360
- 3.145
- 133
- 35
Ben de inanmak istiyorum hatta burda o doktorun mesajlarını görünce çok mutlu oluyorum ama bu işin profları sürekli 2.dalga deyip duruyor. Bu doktorun alanı bile değil. İnşallah dedikleri doğru çıkar.Mesleğimi bırakırım dediğine göre bildiği şeyler vardır mutlaka, neye inancağımı şaşırdım ama bu doktor beni rahatlatıyo 2-3 gündür güzel uyuyorum sayesinde
Evet işi bilenler ve dünya sağlık örgütü olumsuz konuşuyo maalesefBen de inanmak istiyorum hatta burda o doktorun mesajlarını görünce çok mutlu oluyorum ama bu işin profları sürekli 2.dalga deyip duruyor. Bu doktorun alanı bile değil. İnşallah dedikleri doğru çıkar.
Ben de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.Haziran başı tüm dünya rahatlamazsa mesleğimi bırakırım yazmış. Vallahi çok merak ediyorum neler olacak haziran başı
Benim okulda beslediğim kediden de fotoğraf geldi geçen hafta. Kuyruğunun orası kandı. Panik olmuş bakan velim. Takipler sonucu doğurduğunu anladık. Acaba doğum mu yaptı sizinki? Hamilelik sezdiniz mi hiç?
Kadın Doğum Doktoru olaması beni pek inandırmıyorHaziran başı tüm dünya rahatlamazsa mesleğimi bırakırım yazmış. Vallahi çok merak ediyorum neler olacak haziran başı
Yüzde yüz inansam düğünümü iptal etmezdim yorumlarda sakın iptal etmeyin demiş hepBen de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.
Bir amacı mı var? Diye düşünmeden edemiyorum.
Bir de takipçileri yorum yapıyorlar:
Teşekkür ederiz, çok önemli bilgiler veriyorsunuz diye.
Ben paylaşımlarında ve yorumlarında herhangi bir bilimsel bilgi veya bilimsel bir yayına atıf okumadım.
Sadece tahmine dayalı yorum yapıyor.
Yorumlarının dayanağı ne? Belli değil.
Bilmiyorum umut vermek iyi, hoş da altı dolu olmalı.
Bana güven vermiyor tarzı.
Sizin boğazınız ağrıyordu sanırım geçti miEvet düğünler olacak demiş. Bir de 16 mayısta ben maskemi çıkarıyorum demiş.
Batikon sürünAranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorumNe yapmamı tavsiye edersiniz?
Yaa benimde sabahtan daha rahatım akşama doğru ağrı değilde boğazımda kuruluk ve yanma hissediyorum Allah korusun corona olsa ateşim de çıkardı sanırım hiç sormayın gerçekten çok yıpratıcı bi süreç daha önce hiç ne Boğaz ağrısı ne bi şey yaşadım şimdi kendimi çok dinliyorum hastalık çıkartıyorumAkşamları ağrıyor, uyanınca da ciğerlerimi üşütmüş gibi uyanıyorum, ya psikolojik ya da cidden üşüttüm zatürre ye gidiyorum bilmiyorum. Çok yıprattı bu belirtiler beni. P Pink_blue_ (yanlış alıntı)
Bende burda yazilan kadar takip ediyorum ama böyle yazmak biraz abartılı geliyor inanasim.gelmiyor. ilk başlarda cikan doğalcı doktorlarda cok abartıldığını söylüyorlardı, türklerin genetik yapisindan dolayi virüs gelmez diyende vardi. Bilinmeyen birşey hakkında yorum yapmak bu kadar iddali yapmak doğru gelmiyorBen de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.
Ben paylaşımlarında ve yorumlarında herhangi bir bilimsel bilgi veya bilimsel bir yayına atıf okumadım.
Ben de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.
Eşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirYaa benimde sabahtan daha rahatım akşama doğru ağrı değilde boğazımda kuruluk ve yanma hissediyorum Allah korusun corona olsa ateşim de çıkardı sanırım hiç sormayın gerçekten çok yıpratıcı bi süreç daha önce hiç ne Boğaz ağrısı ne bi şey yaşadım şimdi kendimi çok dinliyorum hastalık çıkartıyorum
Gece terlemeniz var mı?Eşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.
Evde üşütülmez diye kesin bir şey yok. Evi havalandırırken üşütebilirsiniz. Omuz sırt ağrılarınız var mı?Eşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.
Ben gece hep terlerim. Bir haftadır havalar daha soğuk, daha az terliyorum. Ama genelde gece terlerim.Gece terlemeniz var mı?
Sırt ağrım var, o yüzden de korktum. Valla iki gündür ciğerim ağrıyor diye evi havalandırmaya bile korktum, açmadım bir yeri. Zaten temiz havayı soluyunca ciğerlerim doldu gibi hissettim, hemen kapattım camı.Evde üşütülmez diye kesin bir şey yok. Evi havalandırırken üşütebilirsiniz. Omuz sırt ağrılarınız var mı?
Stresliyseniz de faktör.
Illa covid olacak değil ama terleme vs zature gibi hastalıklarda da oluyor.Ben gece hep terlerim. Bir haftadır havalar daha soğuk, daha az terliyorum. Ama genelde gece terlerim.
Sırt ağrım var, o yüzden de korktum. Valla iki gündür ciğerim ağrıyor diye evi havalandırmaya bile korktum, açmadım bir yeri. Zaten temiz havayı soluyunca ciğerlerim doldu gibi hissettim, hemen kapattım camı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?