bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ama bu sizde yeni değil demi, yani yanlis mi hatırlıyorum bilmiyorum sanki hep vardi bu sizde. Boğazda psikolojik olarak olabiliyor ciger nasil anlamdim. Bilmiyorum kaloriferleri kapattınız mi terliyorsanız soğuyordur. Benim yaka kismim hep terler gece sahura filan kalkıyorsaniz belki dikkar etmeyip üşüşüyorsunuz. Yelege sırtınızı cok alıştırmayin, bir süre rahmetli babaannemle kalmıştım ,kisin yelek giydirirdi daha sonra yeleksiz bir tuhaf olmstum sanki sirtim üşüyor gibi serbest bırakın kendinizi

Geçen ay sürekli öksürdüm, onu sigarayı pat diye bırakmama bağladım. 1 haftadır boğazım kuru ağrıyor. Ama en kötüsü 2-3 gündür ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum. Ciğer ağrım yok ama sanki ciğerim üşüyor, tutulmuş gibi
Gece yaka bölümüm, sırtım terliyor. Ama sahuru yapıp yatıyorum. Nasıl üşüttüm anlamadım

Kesinlikle bende aynı düşünüyorum kısıtlamaların kalkmasından bahsediyor rahatlayacak diye öngörüyorum tahmin ediyorum diyor bir kadın doğumcunun nasıl böyle iddialı olduğu konusu muamma

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş
bizde de tedbirler gevşetilince yükselme olmaz umarım

Bende de hafif..Hiç zatürre olmadım hayatımda, umarım bu zamanı bulmaz. Zaten bu zamanda olursam sebebi belli

Hayır zatürreye sadece covid sebep olmuyor.
Bu kadar kasmayın ama ihmal de etmeyin
Bu arada gençler kolay atlatıyor zaten.
Benim tahlil sonuçlarım yaşlı bi insanda olsaydı çok daha ağır atlatabilirdi.

Strese girip bagisikliginizi düşürmeyin.(gerçi diyene bak benim de ödüm kopuyo :) )

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş

Of fena.peki ne zamana kadar evde kalacağız
Ne biçim illet bi virüs bu

Of fena.peki ne zamana kadar evde kalacağız
Ne biçim illet bi virüs bu
Çeşitli amaçlar olabilir. Bunda diktatörlük sosyalizm ve insanları evcilleştirme yani 3 ü birarada yapıyorlar. Mesela bulunduğum şehirde evden çıkmayanlara bile bulaşmış. Virüs bizle dalga geçiyor.
Oynanan oyunla yapılmak istenenleri tek tek sayıp kimsenin kafasını şişirmek istemem.

Buna rağmen önlemleri protesto ediyorlar.Türkiyede uymayan var.Bugün gene oynayan çocuklar vardı.Gevşerse temelli uymazlar.

Evden çıkmayanlara bir taşıyan olmuşdur

Buna rağmen önlemleri protesto ediyorlar.Türkiyede uymayan var.Bugün gene oynayan çocuklar vardı.Gevşerse temelli uymazlar.
Bugun burada hiç sokaga çıkma yasagı yokcasına bir kalabalık vardi
Inanilmaz , yaşlılar öğleye dogru dısari cıktı ve akşama kadar sokaklar da durdular
Çocuklardan hiç bahsetmiyorum bile

Nasıl yani, dışarı ile bağlantısı olmayanlara da mı bulaşmış?

Galerime baktım da çok hüzünlendim. Meğer ne güzel günlermiş
Sadece 2 ay oldu, ama bana 2 yıldır hayattan kopmuşuz gibi geliyo.
13 martta çok kalabalık bi ortamla, kalabalık bi kafedeymişim mesela, görünce bile içim tuhaf oldu
Bi daha ne zaman o günlere döneriz acaba
ben sarılmayı, dokunmayı, öpmeyi çok seven mıç mıç biriydim adeta, şimdi evdekilerle köşe kapmaca oynuyorum

Sizdemi çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…