- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Öksürük, ciğer ağrısı, ateş var mıydı?Ben zature geçirdiğimde sırt ağrısı terleme gibi şikâyetlerim vardı.
Ama çok hafif şikâyetlerdi.tesadufen gitmesem anlamazdım.
Geçmezse bi hastane ile irtibata geçmenizi öneririm
Evet hepsi vardı.ama nasıl soyleyim hafifti.Öksürük, ciğer ağrısı, ateş var mıydı?
Ama bu sizde yeni değil demi, yani yanlis mi hatırlıyorum bilmiyorum sanki hep vardi bu sizde. Boğazda psikolojik olarak olabiliyor ciger nasil anlamdim. Bilmiyorum kaloriferleri kapattınız mi terliyorsanız soğuyordur. Benim yaka kismim hep terler gece sahura filan kalkıyorsaniz belki dikkar etmeyip üşüşüyorsunuz. Yelege sırtınızı cok alıştırmayin, bir süre rahmetli babaannemle kalmıştım ,kisin yelek giydirirdi daha sonra yeleksiz bir tuhaf olmstum sanki sirtim üşüyor gibi serbest bırakın kendiniziEşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.
Geçen ay sürekli öksürdüm, onu sigarayı pat diye bırakmama bağladım. 1 haftadır boğazım kuru ağrıyor. Ama en kötüsü 2-3 gündür ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum. Ciğer ağrım yok ama sanki ciğerim üşüyor, tutulmuş gibiAma bu sizde yeni değil demi, yani yanlis mi hatırlıyorum bilmiyorum sanki hep vardi bu sizde. Boğazda psikolojik olarak olabiliyor ciger nasil anlamdim. Bilmiyorum kaloriferleri kapattınız mi terliyorsanız soğuyordur. Benim yaka kismim hep terler gece sahura filan kalkıyorsaniz belki dikkar etmeyip üşüşüyorsunuz. Yelege sırtınızı cok alıştırmayin, bir süre rahmetli babaannemle kalmıştım ,kisin yelek giydirirdi daha sonra yeleksiz bir tuhaf olmstum sanki sirtim üşüyor gibi serbest bırakın kendinizi
Bende de hafif..Hiç zatürre olmadım hayatımda, umarım bu zamanı bulmaz. Zaten bu zamanda olursam sebebi belliEvet hepsi vardı.ama nasıl soyleyim hafifti.
Hiç yorgan döşek hasta olmadım.ateşler içinde yanmadım.
Kesinlikle bende aynı düşünüyorum kısıtlamaların kalkmasından bahsediyor rahatlayacak diye öngörüyorum tahmin ediyorum diyor bir kadın doğumcunun nasıl böyle iddialı olduğu konusu muammaBen de takip ediyorum bu doktoru ancak bu kadar iddaalı olmasına anlam veremiyorum.
Bir amacı mı var? Diye düşünmeden edemiyorum.
Bir de takipçileri yorum yapıyorlar:
Teşekkür ederiz, çok önemli bilgiler veriyorsunuz diye.
Ben paylaşımlarında ve yorumlarında herhangi bir bilimsel bilgi veya bilimsel bir yayına atıf okumadım.
Sadece tahmine dayalı yorum yapıyor.
Yorumlarının dayanağı ne? Belli değil.
Bilmiyorum umut vermek iyi, hoş da altı dolu olmalı.
Bana güven vermiyor tarzı.
Bende de hafif..Hiç zatürre olmadım hayatımda, umarım bu zamanı bulmaz. Zaten bu zamanda olursam sebebi belli
Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş
bizde de tedbirler gevşetilince yükselme olmaz umarım
Mecbur bu çarkın dönmesi lazım,gevşetilmeliOf fena.peki ne zamana kadar evde kalacağız
Ne biçim illet bi virüs bu
Çeşitli amaçlar olabilir. Bunda diktatörlük sosyalizm ve insanları evcilleştirme yani 3 ü birarada yapıyorlar. Mesela bulunduğum şehirde evden çıkmayanlara bile bulaşmış. Virüs bizle dalga geçiyor.Of fena.peki ne zamana kadar evde kalacağız
Ne biçim illet bi virüs bu
Allah yardımcımız olsun.Mecbur bu çarkın dönmesi lazım,gevşetilmeli
Ama sonucun böyle olması karamsarlıga itti beni
Buna rağmen önlemleri protesto ediyorlar.Türkiyede uymayan var.Bugün gene oynayan çocuklar vardı.Gevşerse temelli uymazlar.Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş
bizde de tedbirler gevşetilince yükselme olmaz umarım
Evden çıkmayanlara bir taşıyan olmuşdurÇeşitli amaçlar olabilir. Bunda diktatörlük sosyalizm ve insanları evcilleştirme yani 3 ü birarada yapıyorlar. Mesela bulunduğum şehirde evden çıkmayanlara bile bulaşmış. Virüs bizle dalga geçiyor.
Oynanan oyunla yapılmak istenenleri tek tek sayıp kimsenin kafasını şişirmek istemem.
Bugun burada hiç sokaga çıkma yasagı yokcasına bir kalabalık vardiBuna rağmen önlemleri protesto ediyorlar.Türkiyede uymayan var.Bugün gene oynayan çocuklar vardı.Gevşerse temelli uymazlar.
Nasıl yani, dışarı ile bağlantısı olmayanlara da mı bulaşmış?Çeşitli amaçlar olabilir. Bunda diktatörlük sosyalizm ve insanları evcilleştirme yani 3 ü birarada yapıyorlar. Mesela bulunduğum şehirde evden çıkmayanlara bile bulaşmış. Virüs bizle dalga geçiyor.
Oynanan oyunla yapılmak istenenleri tek tek sayıp kimsenin kafasını şişirmek istemem.
Çok güldüm sayenizde kahkaha attım Allah iyiliginizi versinMesleğimi bırakırım dediğine göre bildiği şeyler vardır mutlaka, neye inancağımı şaşırdım ama bu doktor beni rahatlatıyo 2-3 gündür güzel uyuyorum sayesinde
2 aydır uykularım kaçıyorduÇok güldüm sayenizde kahkaha attım Allah iyiliginizi versin
Sizdemi çalışıyorsunuz?Galerime baktım da çok hüzünlendim. Meğer ne güzel günlermiş
Sadece 2 ay oldu, ama bana 2 yıldır hayattan kopmuşuz gibi geliyo.
13 martta çok kalabalık bi ortamla, kalabalık bi kafedeymişim mesela, görünce bile içim tuhaf oldu
Bi daha ne zaman o günlere döneriz acaba
ben sarılmayı, dokunmayı, öpmeyi çok seven mıç mıç biriydim adeta, şimdi evdekilerle köşe kapmaca oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?