Yok çalışmıyorum benSizdemi çalışıyorsunuz?
Genel durumu nasıl? Sadece yarası varsa yeşil renkli antibakreriyel spreyler var onlardan sıkabilirsiniz tutmadan . Eğer sakin bir kediyse yıne antibiyotikli kremlerden sürebilirsiniz yaraya . Tabi en güzeli bir hekime götürmek ama götürme imkanınız yoksa bu şekilde yardımcı olabilirsinizAranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorumNe yapmamı tavsiye edersiniz?
Allah rahmet eylesin kardeşim. Allah sizi cennette buluştursun.Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Annemler vs herkes hastanede 2-3 saat kaldılar
Cenaze her zamanki gibi oldu çok kalabalıktı gelen giden çok oldu
Dayım İçin çok çok çok üzgünüm
Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım nüksetti
Annem diyabet hastası önümüzde ki 2-3 gün beni çok korkutuyor
Ve burada vaka bi hayli fazla
Hiç iyi değilim
ALLAH Allah insanlar hala taziyeye gidiyor mu?keşke kabul etmeseydinizCuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Hiç iyi değilim
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah rahmet eylesin kardeşim. Allah sizi cennette buluştursun.
Anneniziçin korkmayın. İnsülin ine dikkat ederdeniz bir şey olmaz.
Taziye ziyaretlerine gelen çok olduysa maske sosyal mesafeye dikkat ettiniz mi?
Hangi şehirdeydiniz vaka çok dediniz?
Kimse kimseyi dinlemiyor ki herkes doldu bi anda manzara korkunçtuALLAH Allah insanlar hala taziyeye gidiyor mu?keşke kabul etmeseydiniz
Hastane için endişelenmeyin.maske vs takmıştır illa. Her hastaneye giden enfekte olacak diye bir kaide yok.
Ama keşke taziye kabul etmeseydiniz.
Evet en kötüsü de bu.kimse laftan anlamıyor.Kimse kimseyi dinlemiyor ki herkes doldu bi anda manzara korkunçtu
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Hiç iyi değilim
Amin Allah razı olsunBaşınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.
Genel durumu nasıl? Sadece yarası varsa yeşil renkli antibakreriyel spreyler var onlardan sıkabilirsiniz tutmadan . Eğer sakin bir kediyse yıne antibiyotikli kremlerden sürebilirsiniz yaraya . Tabi en güzeli bir hekime götürmek ama götürme imkanınız yoksa bu şekilde yardımcı olabilirsiniz
Başınız sağolsun, çok üzüldüm. İnşallah hiç bir şey olmayacak annenize, korkmayın.Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Hiç iyi değilim
2 ayrı aşı bulmuş. Çalışmalara başlanmış. Ben laboratuvara Türk de aşı bulabilir diye girdim. Başka amacım yoktu, inşallah aşı tutar dedi, twitterdan kayboldu.ercüment ovalinin aşı çalışmaları falan ne oldu?
bayadır hiç ses yok
Kaybolsun hatta çıksın ordan niye kendini virüsün içine tehlikeye atmış bu kadar atmasyonlar çıktı hakkında karalama çeşit laflar bilime değer veren mi var2 ayrı aşı bulmuş. Çalışmalara başlanmış. Ben laboratuvara Türk de aşı bulabilir diye girdim. Başka amacım yoktu, inşallah aşı tutar dedi, twitterdan kayboldu.
Spreyi uzaktan sıkabilirsinizKedi sakin değil malesef. Dışarıdan normalde gözüküyor ama o yarayı görünce benim içim aciyor
Amin temizlik yapmaya ne hevesim var ne de psikolojim bunalımdan temizlikte yapamam ki çok sevmişimdir her zaman anksiyete sevdiğim herşeyi aldı hobi olarakBenim kadar bunalan var mı ? Sürekli evde olmak, ramazanla birlikte oruç ve bayram temizliği derken ben iyice balataları yakmaya başlamış durumdayım. Sigara içememekte etkiliyor. Bir yandan her zamanki gibi yemek, bulaşık, çamaşır... kendimi dışarı atıp özgürce gezip tozup yiyip içmek istiyorum vallauykularım kaçıyor artık psikolojim kaldırmıyor ama tabi sağlık ve tedbirler her şeyden önemli... Allahım ne olur bitsin bu günler, bu monotonluk. Sevdiklerimizi, bizleri koru ve sabır ver rabbim.
Olur bence.Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş
bizde de tedbirler gevşetilince yükselme olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?