bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ercüment ovalinin aşı çalışmaları falan ne oldu?
bayadır hiç ses yok

Aranızda kedi besleyen veya veteriner olan vardır mutlaka. Beslediğim bi sokak kedisi var. Dun gordum ki kuyruğunun orada yara var. Gördükçe üzülüyorum Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Genel durumu nasıl? Sadece yarası varsa yeşil renkli antibakreriyel spreyler var onlardan sıkabilirsiniz tutmadan . Eğer sakin bir kediyse yıne antibiyotikli kremlerden sürebilirsiniz yaraya . Tabi en güzeli bir hekime götürmek ama götürme imkanınız yoksa bu şekilde yardımcı olabilirsiniz

Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Annemler vs herkes hastanede 2-3 saat kaldılar
Cenaze her zamanki gibi oldu çok kalabalıktı gelen giden çok oldu
Dayım İçin çok çok çok üzgünüm
Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım nüksetti
Annem diyabet hastası önümüzde ki 2-3 gün beni çok korkutuyor
Ve burada vaka bi hayli fazla

Hiç iyi değilim

Allah rahmet eylesin kardeşim. Allah sizi cennette buluştursun.
Anneniziçin korkmayın. İnsülin ine dikkat ederdeniz bir şey olmaz.
Taziye ziyaretlerine gelen çok olduysa maske sosyal mesafeye dikkat ettiniz mi?

Hangi şehirdeydiniz vaka çok dediniz?

ALLAH Allah insanlar hala taziyeye gidiyor mu?keşke kabul etmeseydiniz

Hastane için endişelenmeyin.maske vs takmıştır illa. Her hastaneye giden enfekte olacak diye bir kaide yok.

Ama keşke taziye kabul etmeseydiniz.

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Maalesef kimse dikkat etmedi belediye iki paket maske dağıttı dışarıda erkeklere verildi
Ben kendi imkanlarınla maske temin edip kadınlara dağıttım annemde sürekli maske vardı ama iki gün orada kaldı yengem beni yalnız bırakmayın diye ağlamış
Tokat’ın bi ilçesindeyim vaka çok arttı karantinaya alınan mahalleler var
Bu mahallelerden biri dayımın evinin yakınlarında

ALLAH Allah insanlar hala taziyeye gidiyor mu?keşke kabul etmeseydiniz

Hastane için endişelenmeyin.maske vs takmıştır illa. Her hastaneye giden enfekte olacak diye bir kaide yok.

Ama keşke taziye kabul etmeseydiniz.
Kimse kimseyi dinlemiyor ki herkes doldu bi anda manzara korkunçtu

Kimse kimseyi dinlemiyor ki herkes doldu bi anda manzara korkunçtu
Evet en kötüsü de bu.kimse laftan anlamıyor.
bu süreçte şunu gördüm büyüğe laf anlatmak küçüğe laf anlatmaktan daha zormus.

Ama siz lütfen sakin olun.artik her şey daha kontrol altında.
Panik yaptıkça iyice sarpa sarıyor her şey.
Insan ne kadar kendini sakınıyorsa o kadar içinde buluyor kendini.

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.

Kedi sakin değil malesef. Dışarıdan normalde gözüküyor ama o yarayı görünce benim içim aciyor

Başınız sağolsun, çok üzüldüm. İnşallah hiç bir şey olmayacak annenize, korkmayın.

2 ayrı aşı bulmuş. Çalışmalara başlanmış. Ben laboratuvara Türk de aşı bulabilir diye girdim. Başka amacım yoktu, inşallah aşı tutar dedi, twitterdan kayboldu.
Kaybolsun hatta çıksın ordan niye kendini virüsün içine tehlikeye atmış bu kadar atmasyonlar çıktı hakkında karalama çeşit laflar bilime değer veren mi var

Benim kadar bunalan var mı ? Sürekli evde olmak, ramazanla birlikte oruç ve bayram temizliği derken ben iyice balataları yakmaya başlamış durumdayım. Sigara içememekte etkiliyor. Bir yandan her zamanki gibi yemek, bulaşık, çamaşır... kendimi dışarı atıp özgürce gezip tozup yiyip içmek istiyorum valla uykularım kaçıyor artık psikolojim kaldırmıyor ama tabi sağlık ve tedbirler her şeyden önemli... Allahım ne olur bitsin bu günler, bu monotonluk. Sevdiklerimizi, bizleri koru ve sabır ver rabbim.

Amin temizlik yapmaya ne hevesim var ne de psikolojim bunalımdan temizlikte yapamam ki çok sevmişimdir her zaman anksiyete sevdiğim herşeyi aldı hobi olarak

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri gevşeten Almanya'da virüsün insandan insana bulaşma oranı yüzde 1,1'e yükselmiş
bizde de tedbirler gevşetilince yükselme olmaz umarım
Olur bence.
Burada fılfır fılfır gezen komşularımız var. Bir komşumuz var ki annemiz babamız gibi seviyoruz, polislerle selfi çektiriyor her gün büyük şehirden misafir çağırıyor evine. Sokağa çıkma yasağını delip komşu komşu geziyor. Dün anneler günü diye büyük şehirden oğlu gelmiş ve sarmaş dolmaş (abartmıyorum) foto çekip koymuş face'e ve oğlu haftanın belli günleri işe gidip geliyor. Nasıl geldi sokağa çıkma yasağında anlamadım belki cumadan geldi. Ayrıca bir de akşam büyük şehirden yeni gelen komşusu ile foto çekmiş koymuş face'e Yan yana oturuyorlar maskesiz eldivensiz aralarında sadece bir sepha var "komşumla anneler günü kahvesi içtik, inşallah bu koronalı günlerden kurtuluruz" yazmış "e siz kurtulmuşunuz zaten" yazacaktım yazmadım. Bu kadın bize gelip gitmiyoruz diye küstü. Dün anneler gününü kutlamak için aradığımda "iyi koruyun kendinizi" diye laf çarptı. Bize deli muamelesi yapıyorlar. Biz mi abartıyoruz acaba? Daha o kadar çok örnek var ki yakın çevremde herkes normal hayatına döndü bir biz hariç.

Günaydın sevgili dostlar; bugün parçalı bulutlu bir hava var. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size sabah güneşini ve bulutları; sapsarı bir örtü gibi etrafı saran katır kuyruğu çiçekleri (katır tırnağı da deniyor) ve yeni açmaya başlamış mis gibi kokan sarı iğde çiçekleri gönderiyorum. Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…