bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Keşke taziyeye gelen olmsaydı,heleki bu durumda nsanlar maalesef anlamıyorlar.

O terdendir hemen değiştirmiyorsan tam yaz da gelmedi daha

YaKaMoZz-z başınız sağolsun Allah sabir versin. Inşallah kimse birşey kapmamıştır. Bende pazartesi günü bende hastaneye gittim korkuyorum simdi iyiydim ama bir tuhaf oldum simdi

Benim 2 tane doktor tanıdığım var ikisi de yakalandı bu hastalığa ateşleri çıktı

gecen bir yazi okumustum patentle ilgiliydi sanirim hatta saglik bakanida pek sicak bakmadiklarini belirtmislerdi
dunde baska bir firmanin arge bolumundeki iki ilacin etkili oldugunu ve patentinin alinacagini okuyunca aklima geldi bayadir seste yok dediginiz gibi acaba biraktimi calismayi diye merak ettim

kuzenim ayni sizin gibiydi 1 aydir devam kiz bir ara korona testide yaptirdi
ates yok cigerlerde bogazda agri geniz akintisi ve cigerlerde batma nefes daralmasi vardi
faranjit olmuş birde astim baslangici.
korona degilsiniz belki ama korona ciktigindan beri diger insanlarin bir cogunda da bazi hastaliklar artis gosterdi.
kullanilan dezenfektanlardan mi sabunlardan mi yoksa cevreye yapilan ilaclamalardan mi bilmiyorum
koronada da illa ates cikacak diye bir sey yok
bir komsumuz sadece ishal ve kusma sikayetiyle gitti 3 4 gunde hastanede yatti adamin 1 kez bile atesi cikmadi

Bende de aynıları var 1.5 aydır nefes daralması hariç. Geniz akıntısı son 2 haftadır geçmiyo hatta
Sağlıkçı arkadaşım çamaşır suyundan olabilir dedi, ilk korona çıktığında beze döküp döküp evi siliyodum bu kadar dokunacağını bilmeden

evet o kuzenimde de ilk ciktiginda binalarinda koronali biri ciktigi icin her yeri beze camasie suyunu dokup dokup silmis seyreltmeden sonra sorunlar yaşamaya başladi halada duzelmedi.
camasir suyuna gerek yok yag cozucu ozelligine sahip bir deterjanda isinizi gorur sabun veya pril gibi en sagliklisi sabun
camasir suyunu wc lerde kullanin yeter

Merhaba, benim üst komşum herkesle rahat bi şekilde görüşüyordu küçükte çocuğu vardı. Geçen hafta evini taşıdı (keyfi bi acelesi yoktu) yerleştin mi diye aradığımda dışarıda geziyordu :) alt komşum her dışarı çıkma yasağını başka akrabasının evinde geçiriyor malum okul yok kadın fıldır fıldır geziyor. Geçen iftara misafir çağırdı. Diğer komşum habire markete pazara çıkıyor sanki açlıktan ölmüş. Eve komşu çağırıyor. Bende evdeyim 11 marttan beri 2 kere markete gidip eve geldim. Benle alay ediyorlar, sen korkuyorsun diyolar. 2 çocuğum var onları düşünmek zorundayım.

Bu insanlar neden bu kadar rahat anlayamıyorum. Tedbir bizden taktir Allahtan. Ve benim evimin 50 metre yanında devletin pandemi hastanesi var. Büyük şehirdeyim.

YaKaMoZz-z başın sağolsun.Bende de var panik ama şimdilik fena değil ya bakalım ne olur bilmiyorum.
Bizim ahalimiz poposunu üzerine otururmu

Başınız sağolsun. sosyal medya üzerinden taziyeye gelinmemesi konusunda bir paylaşım yapabilirsiniz. Bir kaç gün önce benim de eşimin dayısı vefat etti, kanser hastasıydı. Kayınvalidem farklı şehirde oturuyor çok üzüldü gidemedi cenazeye. Ancak yakın bir arkadaşı taziye için şehrin öteki ucundan evine gelmiş. Kayınpederim de akciğer kanser tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok. O çıkmamış misafirin karşısına, kayınvalidem de misafir gittikten sonra her yeri çamaşır suyu ile silmiş Gelen insana gelme demek çok zor. Allah yardımcınız olsun.

peki nasıl evden çıkmayanlara bulaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…