- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Annemler vs herkes hastanede 2-3 saat kaldılar
Cenaze her zamanki gibi oldu çok kalabalıktı gelen giden çok oldu
Dayım İçin çok çok çok üzgünüm
Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım nüksetti
Annem diyabet hastası önümüzde ki 2-3 gün beni çok korkutuyor
Ve burada vaka bi hayli fazla
Hiç iyi değilim
O terdendir hemen değiştirmiyorsan tam yaz da gelmedi dahaGeçen ay sürekli öksürdüm, onu sigarayı pat diye bırakmama bağladım. 1 haftadır boğazım kuru ağrıyor. Ama en kötüsü 2-3 gündür ciğerlerimi üşütmüş gibi hissediyorum. Ciğer ağrım yok ama sanki ciğerim üşüyor, tutulmuş gibi
Gece yaka bölümüm, sırtım terliyor. Ama sahuru yapıp yatıyorum. Nasıl üşüttüm anlamadım
çalismalari devam ediyor yani değil mi.2 ayrı aşı bulmuş. Çalışmalara başlanmış. Ben laboratuvara Türk de aşı bulabilir diye girdim. Başka amacım yoktu, inşallah aşı tutar dedi, twitterdan kayboldu.
Devam ediyor ekibim demişti. Artık kendisi çalışmıyor gençlere emanet etmiş galiba. Ama sağlık bakanlığı kendisine tepki gösterdi göstereli hiç haberini de yapmadı. Ben umutsuzum açıkçası.çalismalari devam ediyor yani değil mi.
Devam ediyordur tabi kiçalismalari devam ediyor yani değil mi.
Sağol ablacığım Allah razı olsunBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Keşke taziyeye gelen olmsaydı,heleki bu durumda nsanlar maalesef anlamıyorlar.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaKaMoZz-z başınız sağolsun Allah sabir versin. Inşallah kimse birşey kapmamıştır. Bende pazartesi günü bende hastaneye gittim korkuyorum simdi iyiydim ama bir tuhaf oldum simdi
Benim 2 tane doktor tanıdığım var ikisi de yakalandı bu hastalığa ateşleri çıktıEşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.
gecen bir yazi okumustum patentle ilgiliydi sanirim hatta saglik bakanida pek sicak bakmadiklarini belirtmislerdiDevam ediyor ekibim demişti. Artık kendisi çalışmıyor gençlere emanet etmiş galiba. Ama sağlık bakanlığı kendisine tepki gösterdi göstereli hiç haberini de yapmadı. Ben umutsuzum açıkçası.
kuzenim ayni sizin gibiydi 1 aydir devam kiz bir ara korona testide yaptirdiEşim de hep öyle diyor, ateşin de çıkardı diyor. Ama ateşi olmayan da çok insan var. Evde şişme yelek giyiyorum ciğerlerimi koruyacağım diye, iyice terliyorum. Evden çıkmadan nasıl üşüttüm onu da anlamıyorum. İnşallah psikolojiktirben de boğazımda kuruluk ve yanma gibi hissediyorum. Özellikle yüksek sesle konuşunca iyice sıyrılıyor.
Bende de aynıları var 1.5 aydır nefes daralması hariç. Geniz akıntısı son 2 haftadır geçmiyo hattakuzenim ayni sizin gibiydi 1 aydir devam kiz bir ara korona testide yaptirdi
ates yok cigerlerde bogazda agri geniz akintisi ve cigerlerde batma nefes daralmasi vardi
faranjit olmuş birde astim baslangici.
korona degilsiniz belki ama korona ciktigindan beri diger insanlarin bir cogunda da bazi hastaliklar artis gosterdi.
kullanilan dezenfektanlardan mi sabunlardan mi yoksa cevreye yapilan ilaclamalardan mi bilmiyorum
koronada da illa ates cikacak diye bir sey yok
bir komsumuz sadece ishal ve kusma sikayetiyle gitti 3 4 gunde hastanede yatti adamin 1 kez bile atesi cikmadi
evet o kuzenimde de ilk ciktiginda binalarinda koronali biri ciktigi icin her yeri beze camasie suyunu dokup dokup silmis seyreltmeden sonra sorunlar yaşamaya başladi halada duzelmedi.Bende de aynıları var 1.5 aydır nefes daralması hariç. Geniz akıntısı son 2 haftadır geçmiyo hatta
Sağlıkçı arkadaşım çamaşır suyundan olabilir dedi, ilk korona çıktığında beze döküp döküp evi siliyodum bu kadar dokunacağını bilmeden
Merhaba, benim üst komşum herkesle rahat bi şekilde görüşüyordu küçükte çocuğu vardı. Geçen hafta evini taşıdı (keyfi bi acelesi yoktu) yerleştin mi diye aradığımda dışarıda geziyordu :) alt komşum her dışarı çıkma yasağını başka akrabasının evinde geçiriyor malum okul yok kadın fıldır fıldır geziyor. Geçen iftara misafir çağırdı. Diğer komşum habire markete pazara çıkıyor sanki açlıktan ölmüş. Eve komşu çağırıyor. Bende evdeyim 11 marttan beri 2 kere markete gidip eve geldim. Benle alay ediyorlar, sen korkuyorsun diyolar. 2 çocuğum var onları düşünmek zorundayım.Olur bence.
Burada fılfır fılfır gezen komşularımız var. Bir komşumuz var ki annemiz babamız gibi seviyoruz, polislerle selfi çektiriyor her gün büyük şehirden misafir çağırıyor evine. Sokağa çıkma yasağını delip komşu komşu geziyor. Dün anneler günü diye büyük şehirden oğlu gelmiş ve sarmaş dolmaş (abartmıyorum) foto çekip koymuş face'e ve oğlu haftanın belli günleri işe gidip geliyor. Nasıl geldi sokağa çıkma yasağında anlamadım belki cumadan geldi. Ayrıca bir de akşam büyük şehirden yeni gelen komşusu ile foto çekmiş koymuş face'e Yan yana oturuyorlar maskesiz eldivensiz aralarında sadece bir sepha var "komşumla anneler günü kahvesi içtik, inşallah bu koronalı günlerden kurtuluruz" yazmış "e siz kurtulmuşunuz zaten" yazacaktım yazmadım. Bu kadın bize gelip gitmiyoruz diye küstü. Dün anneler gününü kutlamak için aradığımda "iyi koruyun kendinizi" diye laf çarptı. Bize deli muamelesi yapıyorlar. Biz mi abartıyoruz acaba? Daha o kadar çok örnek var ki yakın çevremde herkes normal hayatına döndü bir biz hariç.
bir arkadasim vm de calisiyorTwitterde gördüm avm önünde kuyruklar olmuş millet demek gerçketen bizim gibi düşünmüyor
Başınız sağolsun. sosyal medya üzerinden taziyeye gelinmemesi konusunda bir paylaşım yapabilirsiniz. Bir kaç gün önce benim de eşimin dayısı vefat etti, kanser hastasıydı. Kayınvalidem farklı şehirde oturuyor çok üzüldü gidemedi cenazeye. Ancak yakın bir arkadaşı taziye için şehrin öteki ucundan evine gelmiş. Kayınpederim de akciğer kanser tedavisi gördü ciğerinin yarısı yok. O çıkmamış misafirin karşısına, kayınvalidem de misafir gittikten sonra her yeri çamaşır suyu ile silmiş Gelen insana gelme demek çok zor. Allah yardımcınız olsun.Cuma günü dayım aniden rahatsızlandı ve hastaneye gitti kalp krizi geçiriyormuş vefat etti maalesef
Annemler vs herkes hastanede 2-3 saat kaldılar
Cenaze her zamanki gibi oldu çok kalabalıktı gelen giden çok oldu
Dayım İçin çok çok çok üzgünüm
Anksiyete ve panik atak rahatsızlığım nüksetti
Annem diyabet hastası önümüzde ki 2-3 gün beni çok korkutuyor
Ve burada vaka bi hayli fazla
Hiç iyi değilim
peki nasıl evden çıkmayanlara bulaşıyor?Çeşitli amaçlar olabilir. Bunda diktatörlük sosyalizm ve insanları evcilleştirme yani 3 ü birarada yapıyorlar. Mesela bulunduğum şehirde evden çıkmayanlara bile bulaşmış. Virüs bizle dalga geçiyor.
Oynanan oyunla yapılmak istenenleri tek tek sayıp kimsenin kafasını şişirmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?