bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Zaytung haberi sandim ama değilmiş
sasirmiyorum sasirilcak birseyde gormuyorum artik 2 ayin sonunda cok dogal ve insani bir durum geliyor bana bu daha cok kapatin insanlari biraz birakin daha fazla cikacaklardir cinde de benzer durum yasanmis 1 hafta sonrasinda umarim bir onceki kalabalikda yasanmadigi gibi vaka artisi olmaz

Bugün ilk kez çok iyi uyandım, hiç boğaz ağrım yoktu, ciğerlerim de çok iyiydi. Balkona çıktım biraz oturdum. Boğazım yine gerilmeye, nefesim sıkışmaya başladı. Etrafta polen uçuşuyor, acaba ondan mı ya ( hiç böyle bi alerjim olduğunu bilmiyorum ama nefesimi de etkiledi (

Havalar da tam geçiş dönemi polen dönemi ben de bu dönemlerden etkilendiğimi hiç bilmem ama şu an etkileniyorum boğazım ağrıyor mı ağırcak mı kendimi dinliyorum

65 yaş üstü bi halam var dün dışarı çıktı ama hiç zevk alamadım çok tedirgin oldum eve gelince hasta oldum diyo nasıl bi hayat bekliyor bizi ben resmen uzun bi uykuya dalıp hayat normale dönünce uyanmak istiyorum

Aynen uyumak için çabalıyorum zaten gün içinde. Uyanınca korona olduğu aklıma geliyor, içim kötü oluyor.

Merhaba, herkese sağlıklı günler diliyorum. Sanırım depresyona girdim. Asla kımıldamak iş yapmak dolanmak istemiyorum. Kemiklerim ağrıyor gibi öyle yatmak istiyorum evde 2 evlâdım olmasa asla kalkmam yataktan.. tükenmiş gibi hissediyorum kendimi, arada girip buraya ve haberlere bakıyorum sadece. Şimdi bi baktım ki bulunduğum ilin merkez çarşısı tıklım tıklım dolu. Biz neyin sabrını çekiyoruz bunlar neyin gevşekliğini gösteriyor. İkinci dalga bağıra bağıra geliyor ve ben daha fazla bu hayatı yaşamak istemiyorum

Merhaba, daha önce e devlet üzerinden başvuru yapmış olmamıza rağmen maske alamadığımızdan bahsetmiştim. Hiçbir şekilde kod gelmedi, eve de gelmedi. Burdan bazı arkadaşlar eczaneye tc ile sorgulatmamı söylediler öyle veriyorlarmış. Gittim ne eşime ne bana maske hakkı gözükmediğini söylediler.
Hiçbir türlü devletin maskelerinden alamıyoruz yani. Bazılarına başvurmadan geldi, bazılarına 2-3 defa geldi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Vatandaşlıktan çıkarıldık da haberimiz mi yok acaba.

bir arkadasim vm de calisiyor
sirf reyon gezmek icin gelen bile var diyo

Ben mart ayinda ayağımda uyuşukluk oldu beyin ve sinir e gittim bel ve beyin mr istedi iste 19.martti b,en korktum gitmedim herkes acil değilse gitmesin dediği icin, neyse sonra iyi gibiydm deli gibi sabah aksam evi siliyorum, kapıları vs bisey oldu bacağıma yürürken zorlanıyorum dedim kesin beyinde birşey var gitmedim ve suanda da gidemem bisey varsa gec kalacağım hergün böyleydi yerimden kalkmıyorum cok, esim yemegi hazırlıyor, topluyor ben kendi ailem ve eşimn başının etini yedim bitirdim geçen pazartesi artik icinden çıkamayacak bir hal aldim psikolojik olarakta, özel bir hastanede nörolojiye gittim ama tir tir titiriyorum korkudan mr cekildi bel ve beyin , kan tahlili yapıldı. Sonucta bisey cikmadi beyinde,belde sıkıntı var. Bana paxara diyr bir ilac yazdi cok endiselisin dedi. Ben henüz başlamadım kendimi daha iyi hissediyorum, bugün ilk doktora götürdü esim mr sonucunu ,oda ilaçları degsitirdi vs yani uzun yazdim neden bu kadar ayrıntılı yazdin diyebilirsiniz, ben evden çıkmayarak psikolojimi bozdum resmen suanda doktor yürüyüş yapsin demis, esim aksam cik yürü diyor ben korkuyorum ya apartmandan bulasirsa diye, onlar kadar rahat olmak isterdim

Ben basvuru hiç yapmadım eşim eczaneden hap almaya gidince kendisine çıkmış mı diye bakmışlar ona cıkmamıs bana bakmışlar cıkmıs bes tane almıs bana kayıtlı olduğunuz genelde ilaç nerden alıyorsanız o eczaneye sorun bence

Oraya sordum zaten hep gittiğimiz eczane. Bakın siz başvuru bile yapmamışsınız, biz başvuru yaptık ona rağmen yok.

arkadaşlar sokağa çıkma izni her hafta olacak mı
bundan sonraki süreç ile ilgili hiç açıklama var mı
Özelikle bayram için merak ediyorum ne zaman açıklama gelecek

Bize bugün 2. Kod geldi hem eşime, hem bana.
Maske dağıtım işi ne yazık ki koordineli yürütülemedi.
O nedenle de satışı tekrar serbest bırakıldı zaten.
Tanıdık bir eczane varsa yardımcı olabilirler.

İşte ilk başlarda şoktan düşünemedim bile. Bu yaşıma kadar hiç solumamıştım öyle, meğer mahvediyomuş. 2 ay oldu nerdeyse yeni yeni düzeliyorum. Ben de kapı kollarına kadar domestos dökmüştüm
Artık fısfıslı şişede var suyla karışık, çöpün üstüne-kolilere falan sıkıyorum burnumu kapatıp o kadar

ben hic polen alerjisinde oyle olmadim yani cigerlerimde gerilme falan yok astimimda olmasina ragmen
genelde hapsurtuyo beni

benimde lenfoma suphesinden dolayi 6 ayda bir rutin lenf bezi ultrasonu cekinmem gerekiyor.
bu ay randevum vardi gidemedim
safra yada kalp hangisi bilmiyorum ama orda da bir problem var 2 aydir onada gidemedim
baska rahatsizliklardan da rutin kontrollerim var hepsi gecikti kendimden korkmuyorum ama arkamda bir cocugum var ve yakalanirsam kurtulma ihtimalim cok dusuk bana gore, goz gore gore gidemem ama bu disari cikip hic bisey yokmus gibi yasayan insanlara sinir oluyorum.
onlarin kalabaligi yuzunden bizler hastaneye gidemiyoruz hakkimida helal etmiyorum

çöpun ustune neden sıkıyosunuz

Allah esirgersin ya sizede cok dua edeceğim ben zaten sağlam iradeli biri değilim, bu konuda yardim almam lazim ailem online psikolog buldu ama hala adim atamadim başlayamadim. Hangi sehirdesiniz , biz tekirdağdayiz ben özele gittim doktor rahattı yanj sadece maske vardi, bugün esim fakültede hocaya göstermeye gitti oda dedi , sadece maske vardi dedi ve netten online randevu alamıyoruz ama esim dedi hasta bakiyordu doktor dedi. Biz fakültede birinin aracılığıyla gösterdik. Cok kalabalık değil ama öyle calisan ddoktr ve hemşirelerde maskeden baska bisey yoktu dedi.

ben ankaradayim takiplerim hacettepede daha ilk vaka goruldugunde hacettepe gazetelere acil olmayan hastalar disinda hasta bakmayacaklarini polikinliklerin kapali olacagini yazdi

reynax belki tekirdağda vaka orani fazla degildir dr lar oyuzden rahattir ama ank. her hangi bir sebepten dr a gidince dr un tepkisinden korkmayan insan bile ürküyor
mesafeyi koruyabilmek adina cok caba sarf ediyorlar hakli olarak ve gerginler haliyle oyuzden hic gitmemek daha iyi gibi geldi bana suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…