bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hayat eve sigar uygulamasini indirdikten sonra uygulama uzerinden maske icin kod veriyor o kodla eczaneden alabilirsiniz

Banada ne mesaj ne kargo ile gelmişti, hayat eve sığar uygulamasındaki kod ile hemencik alıverdim tc no da istiyorlar kod ile birlikte

Evdeki değil kapı önünde bi çöp daha yaptım. Kargo gelince onun kutusunu, eldiven-maske vs içine atıyorum o yüzden.
Ya biz buna dikkar etmiyoruz herseyde eksiklik hissediyorum ya ya mesela biz kargo geliyor ,balkona koyup kutuyu camasir suyuyla siliyoruz da hemen açıp çöpe atip aksam görevli gelince çıkarıyoruz . Balkonida camsir suyuyla siliyoruz. Paketli gelincede sut vs silip balkonda bekletiyorum.

Tekirdağ da mısınız ben Tekirdağ lıyım çok özledim orayı yollar açılsın gelicem orda nasıl durumlar

Ben kargo gelince kapımın önünde dolap var orda 2 gün bekletiyorum. Sonra açıp içinden çıkanları balkonda bekletiyorum 1 gün. Sonra yıkancak bi şeyse yıkıyorum
Aslında sadece ilk geldiğinde bekletmek yeterli, içindekiler zaten beklediği için sorun olmaz. Ben tamamen içim rahat etsin diye abartıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200511-171558_Hayat Eve Sar.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20200511-171550_Hayat Eve Sar.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 62
Takip ettiğiniz o doktor günlük mü açıklama yapıyor benim intagram yok burda da paylaşır mısınız bakalım ne dicek

Takip ettiğiniz o doktor günlük mü açıklama yapıyor benim intagram yok burda da paylaşır mısınız bakalım ne dicek
Evet genelde vaka açıklanınca yorum yapıyo, ama genel görüşü bu en son da bunu paylaşmış
Şu an da tv de virüsün etkisi azalmış olabilir diye konuşuluyor

Eklentiler

• B8ADEF71-BF32-4AA5-9D67-412C3F8AD6FA.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 60
Aldım geldi kod, esime hic kod gelmedi kimlik no ilede alamadi. Simdi onada yükledik yoktu onda yine ona vermedi kamu çalışanına vermiyormuş
Kamu calisanlarina calistiklari kurumlar verecek diye biliyorum gecen hafta haberlerde cikmisti

singapur da robot köpekler sosyal mesafe uyarilari veriyor ve kurallara uymayan insanlari kayit aliyormus

bu basbakanlarin hicbirsey eskisi gibi olmayacak diye topluca ayni agizdan konusmalari ve bu videoyu izledikten sonra aklima cesit cesit senaryolar gelmeye basladi

robotlardan cok korkarim ben bu arada.. asla istemem aramizda gezinsinler

Son düzenleme:
hangi illere kaldirilmis kesin ist ankara degildir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…