Hayat eve sigar uygulamasini indirdikten sonra uygulama uzerinden maske icin kod veriyor o kodla eczaneden alabilirsinizMerhaba, daha önce e devlet üzerinden başvuru yapmış olmamıza rağmen maske alamadığımızdan bahsetmiştim. Hiçbir şekilde kod gelmedi, eve de gelmedi. Burdan bazı arkadaşlar eczaneye tc ile sorgulatmamı söylediler öyle veriyorlarmış. Gittim ne eşime ne bana maske hakkı gözükmediğini söylediler.
Hiçbir türlü devletin maskelerinden alamıyoruz yani. Bazılarına başvurmadan geldi, bazılarına 2-3 defa geldi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Vatandaşlıktan çıkarıldık da haberimiz mi yok acaba.
Teşekkürler, bir de öyle deneriz :)Hayat eve sigar uygulamasini indirdikten sonra uygulama uzerinden maske icin kod veriyor o kodla eczaneden alabilirsiniz
Deneyin kod hemen geliyorTeşekkürler, bir de öyle deneriz :)
Evdeki değil kapı önünde bi çöp daha yaptım. Kargo gelince onun kutusunu, eldiven-maske vs içine atıyorum o yüzden.çöpun ustune neden sıkıyosunuz
çok mantikliEvdeki değil kapı önünde bi çöp daha yaptım. Kargo gelince onun kutusunu, eldiven-maske vs içine atıyorum o yüzden.
Artik parayla satis var ya yinede kod istenebiliyor mu?Deneyin kod hemen geliyor
Ya biz buna dikkar etmiyoruz herseyde eksiklik hissediyorum ya ya mesela biz kargo geliyor ,balkona koyup kutuyu camasir suyuyla siliyoruz da hemen açıp çöpe atip aksam görevli gelince çıkarıyoruz . Balkonida camsir suyuyla siliyoruz. Paketli gelincede sut vs silip balkonda bekletiyorum.Evdeki değil kapı önünde bi çöp daha yaptım. Kargo gelince onun kutusunu, eldiven-maske vs içine atıyorum o yüzden.
Tekirdağ da mısınız ben Tekirdağ lıyım çok özledim orayı yollar açılsın gelicem orda nasıl durumlarAllah esirgersin ya sizede cok dua edeceğim ben zaten sağlam iradeli biri değilim, bu konuda yardim almam lazim ailem online psikolog buldu ama hala adim atamadim başlayamadim. Hangi sehirdesiniz , biz tekirdağdayiz ben özele gittim doktor rahattı yanj sadece maske vardi, bugün esim fakültede hocaya göstermeye gitti oda dedi , sadece maske vardi dedi ve netten online randevu alamıyoruz ama esim dedi hasta bakiyordu doktor dedi. Biz fakültede birinin aracılığıyla gösterdik. Cok kalabalık değil ama öyle calisan ddoktr ve hemşirelerde maskeden baska bisey yoktu dedi.
Ben kargo gelince kapımın önünde dolap var orda 2 gün bekletiyorum. Sonra açıp içinden çıkanları balkonda bekletiyorum 1 gün. Sonra yıkancak bi şeyse yıkıyorumYa biz buna dikkar etmiyoruz herseyde eksiklik hissediyorum ya ya mesela biz kargo geliyor ,balkona koyup kutuyu camasir suyuyla siliyoruz da hemen açıp çöpe atip aksam görevli gelince çıkarıyoruz . Balkonida camsir suyuyla siliyoruz. Paketli gelincede sut vs silip balkonda bekletiyorum.
Su an acik görünüyor maske talebi ama süresi dolmadigi icin yeni kod vermiyorArtik parayla satis var ya yinede kod istenebiliyor mu?
Takip ettiğiniz o doktor günlük mü açıklama yapıyor benim intagram yok burda da paylaşır mısınız bakalım ne dicekBen kargo gelince kapımın önünde dolap var orda 2 gün bekletiyorum. Sonra açıp içinden çıkanları balkonda bekletiyorum 1 gün. Sonra yıkancak bi şeyse yıkıyorum
Aslında sadece ilk geldiğinde bekletmek yeterli, içindekiler zaten beklediği için sorun olmaz. Ben tamamen içim rahat etsin diye abartıyorum
Evet genelde vaka açıklanınca yorum yapıyo, ama genel görüşü bu en son da bunu paylaşmışTakip ettiğiniz o doktor günlük mü açıklama yapıyor benim intagram yok burda da paylaşır mısınız bakalım ne dicek
Aldım geldi kod, esime hic kod gelmedi kimlik no ilede alamadi. Simdi onada yükledik yoktu onda yine ona vermedi kamu çalışanına vermiyormuşSu an acik görünüyor maske talebi ama süresi dolmadigi icin yeni kod vermiyor
Kamu calisanlarina calistiklari kurumlar verecek diye biliyorum gecen hafta haberlerde cikmistiAldım geldi kod, esime hic kod gelmedi kimlik no ilede alamadi. Simdi onada yükledik yoktu onda yine ona vermedi kamu çalışanına vermiyormuş
Cumhurbaşkanı da şuan konuşuyor uzun bi süre maskeyle yaşıcaz diyoEvet genelde vaka açıklanınca yorum yapıyo, ama genel görüşü bu en son da bunu paylaşmış
Şu an da tv de virüsün etkisi azalmış olabilir diye konuşuluyor
Uzun süre dediği ne kadar uzun acaba. 2 ayda bile çöktüm ben. Bi de psikolojimi güçlü sanardımCumhurbaşkanı da şuan konuşuyor uzun bi süre maskeyle yaşıcaz diyo
hangi illere kaldirilmis kesin ist ankara degildir:)Cumhurbaşkanı baya rahat konuşuyor 9 ilde daha giriş çıkış kısıtlaması kaldırıldı. Ben mi gereksiz evhamlıyım, bi yerlerden deli gibi salgın dalgası gelecek zannediyorumvirüsten değil evhamdan öleceğim zaten bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?