Ben tekirdağdayim ama hic bilmiyorum nasil:) biz hic çıkmıyoruz hayat eve sığarda düşük riskli bölgedesniz yaziyor. Giriş çıkışlar açılmış bi tuhaf hissettim, artik sokağa cikma kisitlamasi olmayacak herlade ya artarsa fazlasiyla diye.Tekirdağ da mısınız ben Tekirdağ lıyım çok özledim orayı yollar açılsın gelicem orda nasıl durumlar
dimi aynen bende oyle 4 gun cok uzun geliyoe bide bayramda 9 gun olsun diyenler var:) ortaligin sessizligi terkedilmis sehir hissi veriyor cok kotu16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.
Giriş- çıkış kisitlamasi kalkan yerlerde sokaga cikma yasağı olmuyor değil mi?16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.
zaten istanbul ve ankara sona kalicak belli oldu:)Bunlar
Mantıken öyle olması gerekiyor ama emin değilim.Giriş- çıkış kisitlamasi kalkan yerlerde sokaga cikma yasağı olmuyor değil mi?
Ben de aynı sizin gibi hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Ben de bunu merak ediyorum inşallah bir bilen söyler bize deGiriş- çıkış kisitlamasi kalkan yerlerde sokaga cikma yasağı olmuyor değil mi?
Valla ben oraya gelsem de karantina ya devam annemin yanında kalıcam orda evimiz varBen tekirdağdayim ama hic bilmiyorum nasil:) biz hic çıkmıyoruz hayat eve sığarda düşük riskli bölgedesniz yaziyor. Giriş çıkışlar açılmış bi tuhaf hissettim, artik sokağa cikma kisitlamasi olmayacak herlade ya artarsa fazlasiyla diye.
2020 böyle geçicek sanırımUzun süre dediği ne kadar uzun acaba. 2 ayda bile çöktüm ben. Bi de psikolojimi güçlü sanardım
Geçen hafta Salı günü çıktım sağlık ocağına aşı olup geldik yarın 1 hafta olacak çıkmayalı alıştık artık belki de çıkmadığım için daha çok korkuyorumdimi aynen bende oyle 4 gun cok uzun geliyoe bide bayramda 9 gun olsun diyenler var:) ortaligin sessizligi terkedilmis sehir hissi veriyor cok kotu
Aslında robota gerek yok. Ye bol sarımsaklı yoğurdu, iç bol bol sarımsaklı paça çorabasını ; sosyal mesafe en az 15 metreye çıkıyor. Bunu düşünemediler mi? Yoksa amaçları robot mu pazarlamak??
singapur da robot köpekler sosyal mesafe uyarilari veriyor ve kurallara uymayan insanlari kayit aliyormus
bu basbakanlarin hicbirsey eskisi gibi olmayacak diye topluca ayni agizdan konusmalari ve bu videoyu izledikten sonra aklima cesit cesit senaryolar gelmeye basladi
robotlardan cok korkarim ben bu arada.. asla istemem aramizda gezinsinler
Valla ben de anlamış değilim herkes tatil gibi gezip tozuyor. Dün komşumuz biz de evham yok her yere gidiyoruz Allah ın taktiri dedi. İyi de sen önlem almazsan Allah napsın. Gerçi bir şey de olmuyor. Olmasın tabi de bize de evhamlı pimpirik muamelesi yapmasınlar. Zaten bunaldık evde. Çok yoğun olan bir ilde ve onun da en yoğun bölgelerinin birindeyim. Anlamıyorum. Gerçekten maskesiz çıkanları, tatil oldu okul oh diye gezenleri benim pek mantığım almıyor artık. Laf da anlatılmıyor. Biz de bayılmıyoruz evde oturmaya ama hem kendimiz hem de başkaları için evdeyiz keşke anlasalarOlur bence.
Burada fılfır fılfır gezen komşularımız var. Bir komşumuz var ki annemiz babamız gibi seviyoruz, polislerle selfi çektiriyor her gün büyük şehirden misafir çağırıyor evine. Sokağa çıkma yasağını delip komşu komşu geziyor. Dün anneler günü diye büyük şehirden oğlu gelmiş ve sarmaş dolmaş (abartmıyorum) foto çekip koymuş face'e ve oğlu haftanın belli günleri işe gidip geliyor. Nasıl geldi sokağa çıkma yasağında anlamadım belki cumadan geldi. Ayrıca bir de akşam büyük şehirden yeni gelen komşusu ile foto çekmiş koymuş face'e Yan yana oturuyorlar maskesiz eldivensiz aralarında sadece bir sepha var "komşumla anneler günü kahvesi içtik, inşallah bu koronalı günlerden kurtuluruz" yazmış "e siz kurtulmuşunuz zaten" yazacaktım yazmadım. Bu kadın bize gelip gitmiyoruz diye küstü. Dün anneler gününü kutlamak için aradığımda "iyi koruyun kendinizi" diye laf çarptı. Bize deli muamelesi yapıyorlar. Biz mi abartıyoruz acaba? Daha o kadar çok örnek var ki yakın çevremde herkes normal hayatına döndü bir biz hariç.
Bu nedir o zaman yaben hic polen alerjisinde oyle olmadim yani cigerlerimde gerilme falan yok astimimda olmasina ragmen
genelde hapsurtuyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?