bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tekirdağ da mısınız ben Tekirdağ lıyım çok özledim orayı yollar açılsın gelicem orda nasıl durumlar
Ben tekirdağdayim ama hic bilmiyorum nasil:) biz hic çıkmıyoruz hayat eve sığarda düşük riskli bölgedesniz yaziyor. Giriş çıkışlar açılmış bi tuhaf hissettim, artik sokağa cikma kisitlamasi olmayacak herlade ya artarsa fazlasiyla diye.

4 gunluk sokaga cikma yasagi varmis bayramda 2 gun olcak heralde

16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.

16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.
dimi aynen bende oyle 4 gun cok uzun geliyoe bide bayramda 9 gun olsun diyenler var:) ortaligin sessizligi terkedilmis sehir hissi veriyor cok kotu

Valla ben oraya gelsem de karantina ya devam annemin yanında kalıcam orda evimiz var

dimi aynen bende oyle 4 gun cok uzun geliyoe bide bayramda 9 gun olsun diyenler var:) ortaligin sessizligi terkedilmis sehir hissi veriyor cok kotu
Geçen hafta Salı günü çıktım sağlık ocağına aşı olup geldik yarın 1 hafta olacak çıkmayalı alıştık artık belki de çıkmadığım için daha çok korkuyorum

Aslında robota gerek yok. Ye bol sarımsaklı yoğurdu, iç bol bol sarımsaklı paça çorabasını ; sosyal mesafe en az 15 metreye çıkıyor. Bunu düşünemediler mi? Yoksa amaçları robot mu pazarlamak??

Valla ben de anlamış değilim herkes tatil gibi gezip tozuyor. Dün komşumuz biz de evham yok her yere gidiyoruz Allah ın taktiri dedi. İyi de sen önlem almazsan Allah napsın. Gerçi bir şey de olmuyor. Olmasın tabi de bize de evhamlı pimpirik muamelesi yapmasınlar. Zaten bunaldık evde. Çok yoğun olan bir ilde ve onun da en yoğun bölgelerinin birindeyim. Anlamıyorum. Gerçekten maskesiz çıkanları, tatil oldu okul oh diye gezenleri benim pek mantığım almıyor artık. Laf da anlatılmıyor. Biz de bayılmıyoruz evde oturmaya ama hem kendimiz hem de başkaları için evdeyiz keşke anlasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…