- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ben maske bölümünü bulamıyorumSu an acik görünüyor maske talebi ama süresi dolmadigi icin yeni kod vermiyor
Ilk yüklediğimde yoktu programi silmistim gecen hafta yeniden yukledim sali gunu aldim kodu ama halen kod bölümü aktifBen maske bölümünü bulamıyorum
: / Benim için değişen bir şey olmasada (küçük çocuklarımız var hiç çıkamıyoruz zaten) böyle olması daha zor geliyor ama aynı kararı bayram için de bekliyorum ondan sonra biter mi acaba diye çok çok ümit ediyorum16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.
Programın güncellemes gerekiyor herlade bende bI kod aldm yarim onla verirlerse alirim..sonra zaten satin alınacakBen maske bölümünü bulamıyorum
cigerlerde yanik varmis gibi gerilme acima batma korona belirtisi diyolardi ama sizin baya olmusBu nedir o zaman ya
bu adam benim gibi
Iste insanin ihtiyacı mesela avm beni hic etkilemedi ben zaten avm yi sevmiyordum , bazen bisey lazimsa gidiyorduk. Kimi insan icin avm vazgecilmez ben magaza bakmayida sevmem alacağım varsa alir çıkarım. Kiz sabah erkenden gitmiş ihtiyaçlar vardi diyor ne diyor muhabir giysi alacağım bebeğim var diyor, biri diyor cok özledim skildim evde. Mesela kaslarim o kdar kötü ki ben kendim alamam çıkanları bile cimbizjm vardi bulamıyorum insanın evinde cımbız olmaz mi ama gitmem kaslarım felakar yalnz cimbiz alacam netten biraz çekecem başarırsam. Insanlar bazi seylerden vazgeçmiyor iste geçemiyor. Ben virüsten önce ki hafta prp+dermapen yaptıracaktim keske once yaptırsaymisim , zaman uymadi tamam gideceğim dediğim zaman virüs cikti, gitmedim. Temiz dezenfekte ediliyor filan dedi ama gitmedim korktum benim için önemliydi ama bir kar zarar yapınca vazgeçtim. Demek ki bazi insanlar biseylerden vazgeçmiyor. Ve ben korkuyorum bi kere çıkınca bana gelir ama avm avm gezenlere olmaz diye tabi onlarada olmasın ama durum böyle. Aksama kadar sitede cocuk sesinden yıkılıyor artik oğlum anne lütfen bahçede olmaz gidelim diyor. Yarın bi orman bir bos yer bulursak götüreceğim.aklım fikrim hala almıyor. avm lerde aynı havayı döne dolaşa içeri veren klima santrallerine rağmen insanlara izin var ama sahile inip yürümek yasak.
tamam o da tehlikeli ama en azından hava temiz.
evde tam 60. günüm, artık boğuldum haliyle.
ben direnirken milletin avm lerde kuyruk olması çok sinirimi bozdu
Abla ben sokaga cikma yasagi oldukca seviniyorum valla ne yalan soyliyim. Zaten bizim gibi kucuk cocuklular icin hicbisey degismiyorki cikmiyoruz hic. Yasak olursa en azindan daha erken biter bu virus diye seviniyorum cunku insanlar hep disarda maalesef16-17-18-19 Mayıs'ta 4 gün sokağa çıkma yasağı var yine.
Böyle üst üste 4 gün olunca iyi olmuyor psikolojik olarak baskı altında hissediyorum kendimi.
Amerikada rakamlar gercekten dusmus gorunuyor.
Avm lerin açılması insanlar biraz gezsin de rahatlasın diye degil malumaklım fikrim hala almıyor. avm lerde aynı havayı döne dolaşa içeri veren klima santrallerine rağmen insanlara izin var ama sahile inip yürümek yasak.
tamam o da tehlikeli ama en azından hava temiz.
evde tam 60. günüm, artık boğuldum haliyle.
ben direnirken milletin avm lerde kuyruk olması çok sinirimi bozdu
Sucaklarda mutasyon geçirip artık öldürücülüğü yok olacak da diyor. İnşallah mutasyon olayını tutturur tek umudum obu adam benim gibiher durumdan iyi birsey cikartiyor:)) kayip 1500 ama 10 gun once 4 binlerdeydi ayni benim dusunce yapim:)) sicakliklarla ilgili paylasimlari da vardi bugun o konuda da ayni fikirdeyim sicaklimlar bitirmez ama dususunde baya etkili olacak rusya 30 derecede etkisini azalttigini soylemis
Iste insanin ihtiyacı mesela avm beni hic etkilemedi ben zaten avm yi sevmiyordum , bazen bisey lazimsa gidiyorduk. Kimi insan icin avm vazgecilmez ben magaza bakmayida sevmem alacağım varsa alir çıkarım. Kiz sabah erkenden gitmiş ihtiyaçlar vardi diyor ne diyor muhabir giysi alacağım bebeğim var diyor, biri diyor cok özledim skildim evde. Mesela kaslarim o kdar kötü ki ben kendim alamam çıkanları bile cimbizjm vardi bulamıyorum insanın evinde cımbız olmaz mi ama gitmem kaslarım felakar yalnz cimbiz alacam netten biraz çekecem başarırsam. Insanlar bazi seylerden vazgeçmiyor iste geçemiyor. Ben virüsten önce ki hafta prp+dermapen yaptıracaktim keske once yaptırsaymisim , zaman uymadi tamam gideceğim dediğim zaman virüs cikti, gitmedim. Temiz dezenfekte ediliyor filan dedi ama gitmedim korktum benim için önemliydi ama bir kar zarar yapınca vazgeçtim. Demek ki bazi insanlar biseylerden vazgeçmiyor. Ve ben korkuyorum bi kere çıkınca bana gelir ama avm avm gezenlere olmaz diye tabi onlarada olmasın ama durum böyle. Aksama kadar sitede cocuk sesinden yıkılıyor artik oğlum anne lütfen bahçede olmaz gidelim diyor. Yarın bi orman bir bos yer bulursak götüreceğim.
Avm lerin açılması insanlar biraz gezsin de rahatlasın diye degil malum
Ekonomi için orada ki magaza sahipleri için açıldı
Böyle düşününce evet haklısınız.Abla ben sokaga cikma yasagi oldukca seviniyorum valla ne yalan soyliyim. Zaten bizim gibi kucuk cocuklular icin hicbisey degismiyorki cikmiyoruz hic. Yasak olursa en azindan daha erken biter bu virus diye seviniyorum cunku insanlar hep disarda maalesefen azindan yasak olunca cikmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?