bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Adamın biri avm kuyruğunda,
'portakal sıkacağı almaya geldim,
internet sitelerine güvenemedim' diyor,
şaka gibi sanki portakal suyu içmezse ölecek.
Çok canın çektiyse evdeki limonlukla sık
biraz yorucu oluyor ama sıkılıyor sonuçta.
Ya da hazır portakal suyu al iç.
Olur mu? O kuyruğa girecek illa ki.
Bence bir kısmımız artık sağlıklı düşünemiyoruz.

Avm lerin açılması insanlar biraz gezsin de rahatlasın diye degil malum
Ekonomi için orada ki magaza sahipleri için açıldı
Keşke oy verdiğimiz kişiler ''Dünya 5 den büyüktür. Türk milletinin sağlığı da AVM lerden büyüktür.'' deselerdi.

hangi illere kaldirilmis kesin ist ankara degildir:)
Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla zaten kalkmıştı. şimdi Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ da kalmış.

oğlumla dun balkona çıktık oh be dunya varmıs diyor. en son martin 2.haftasi cıkmisti oglumla disari çıkmıştık ben simdi zorunlu oldukca çıkıyorum ilk bi 35 gun falan hic cikmadim. Artık cok bunaldık.

Ama şu kısmı kaciriyorsunuz devlet ztn AVM yi açarak gerekli yada gereksiz alışverişi teşvik ediyor yeter ki ekonomi dönsün yoksanihtiyaci olanlar gitsin alsin demiyor. Bu gidişle virüs gitmeyecek olan bizim çocuklara oldu iki aydır evdeler ya

Cumhurbaşkanı da şuan konuşuyor uzun bi süre maskeyle yaşıcaz diyo
Kendi takmadı dün bu ne perhiz dicem işçiler üst usteyken kendi uzaktan foto çektirdi sanki hayvanat bahçesinde geziyomus gibi el salladı utanmıyor da

Komsu ilcemde iftar cenaze mukabele gezip ilk tespitlere gore 60 kisiye bulastiran teyze sana selamlarimi iletiyorum
Bir kişi 57 kişiye o 57 kişi de diğer 57 kişiye derken nasıl bu işin sonu gelecek

Eşime, bana , kardeşime, babama da çıkmadı. Sadece anneme verdiler. Tc ile de vermediler. İşin kötüsü burada satılık maske de yok, eczaneler yok diyor.

Yan komsu maskeleri postacinin kapilara atip gittigini gormus. Biz almadik gormedik. Benimkini biri alsa postaci vermese haberim olmaz. Burda eczanelerin dagitmadigina da sahit oldum. Tedarik surecinde ciddi sorunlar var ama bence hepsi bireysel olarak vicdan ile cozulecek sorunlardi

Satılık da yok. Eşim kaşkole peçete koyup markete gidiyor.

AVM’lerde alınan tedbirler bizi ne kadar koruyacak bakalım.
Buda bugün avm önünde oluşan kuyruk.

Hanımlar,
burası siyaset bölümü, dolayısıyla siyasi yorumların serbest olduğu tek bölümde siyasi yorum yapılabilir.

Komsu ilcemde iftar cenaze mukabele gezip ilk tespitlere gore 60 kisiye bulastiran teyze sana selamlarimi iletiyorum

Zorunlu olmadıkça evinizden çıkmayın'ı anlamayan biri daha, cenazelere en yakın aile fertleri katılmalı, iftar ve mukabele olmazsa ölmüyoruz, iftar daveti veren, evinde mukabele için misafir ağırlayan insanları da anlamıyorum, la havle deyip gideyim.

Aslında devletin iftar daveti, mukabeleleri yasaklaması gerekir.

İftar daveti verenlerin büyük çoğunluğu zaten zengin akrabalarını çağırıyorlar. Fakirler yine aç kalıyor. Zenginlerin de evinde zaten yemekleri çoktur. Gitmeseler de olur.

Apartmanda hiç dışarı çıkmayan komşularımızla bile iftar yapmıyoruz. Annem-babam-anneannem 2 aydır evdekilerden başka kimseyi görmüyor.
Böyle haberler moralimi o kadar bozuyo ki, evde kalıyoruz ama bizim kalmamız hiçbir işe yaramıcak bu gidişle. Ne rahat insanlar var

Sizce virüs hala ilk günkü gibi mi
Yani bu kadar günde öldürücülüğü az da olsa azalmış mıdır acaba
Bu araştırılıyomuş şu sıralar
devamli insanlarin gezdigi paylasiliyor dunyanin heryerinde olduruculugu artsa simdiye kdr insan kalmazdi azaldigini dusunuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…