- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.862
- 548
- 51
Adamın biri avm kuyruğunda,Iste insanin ihtiyacı mesela avm beni hic etkilemedi ben zaten avm yi sevmiyordum , bazen bisey lazimsa gidiyorduk. Kimi insan icin avm vazgecilmez ben magaza bakmayida sevmem alacağım varsa alir çıkarım. Kiz sabah erkenden gitmiş ihtiyaçlar vardi diyor ne diyor muhabir giysi alacağım bebeğim var diyor, biri diyor cok özledim skildim evde. Mesela kaslarim o kdar kötü ki ben kendim alamam çıkanları bile cimbizjm vardi bulamıyorum insanın evinde cımbız olmaz mi ama gitmem kaslarım felakar yalnz cimbiz alacam netten biraz çekecem başarırsam. Insanlar bazi seylerden vazgeçmiyor iste geçemiyor. Ben virüsten önce ki hafta prp+dermapen yaptıracaktim keske once yaptırsaymisim , zaman uymadi tamam gideceğim dediğim zaman virüs cikti, gitmedim. Temiz dezenfekte ediliyor filan dedi ama gitmedim korktum benim için önemliydi ama bir kar zarar yapınca vazgeçtim. Demek ki bazi insanlar biseylerden vazgeçmiyor. Ve ben korkuyorum bi kere çıkınca bana gelir ama avm avm gezenlere olmaz diye tabi onlarada olmasın ama durum böyle. Aksama kadar sitede cocuk sesinden yıkılıyor artik oğlum anne lütfen bahçede olmaz gidelim diyor. Yarın bi orman bir bos yer bulursak götüreceğim.
Keşke oy verdiğimiz kişiler ''Dünya 5 den büyüktür. Türk milletinin sağlığı da AVM lerden büyüktür.'' deselerdi.Avm lerin açılması insanlar biraz gezsin de rahatlasın diye degil malum
Ekonomi için orada ki magaza sahipleri için açıldı
Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla zaten kalkmıştı. şimdi Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ da kalmış.hangi illere kaldirilmis kesin ist ankara degildir:)
Siyaset yapmayınKeşke oy verdiğimiz kişiler ''Dünya 5 den büyüktür. Türk milletinin sağlığı da AVM lerden büyüktür.'' deselerdi.
Galiba öyle Mersini biliyorum, Mersinde kısıtlama kalkınca sokağa çıkma yasağı da kalkmış.Giriş- çıkış kisitlamasi kalkan yerlerde sokaga cikma yasağı olmuyor değil mi?
oğlumla dun balkona çıktık oh be dunya varmıs diyor. en son martin 2.haftasi cıkmisti oglumla disari çıkmıştıkBöyle düşününce evet haklısınız.
Bununla birlikte aktif çalışma hayatına alışık ve dışa dönük biri olarak artık evin kısırdöngüsünden sıkılıp, bunalmaya başladım.
Diyeceksiniz ki yasak olmayınca geziyor musun?
Hayır en fazla bir tur yürüyüş yapıp geliyorum.
Bununla birlikte yasak denince farklı bir duyguya kapılıyorum.
2 günlük yasaklara alıştık, hadi 3 günü de idare edelim ama 4 gün üst üste kısıtlama,
bana fazla geldi.
Yapacak bir şey yok, emir, demiri keser,
mecbur uyacağız kurallara.
Küçük çocukları olan ailelerin durumu ise daha zor buna katılıyorum, en çok da çocuklara ve yaşlılara üzülüyorum.
Ama şu kısmı kaciriyorsunuz devlet ztn AVM yi açarak gerekli yada gereksiz alışverişi teşvik ediyor yeter ki ekonomi dönsün yoksanihtiyaci olanlar gitsin alsin demiyor. Bu gidişle virüs gitmeyecek olan bizim çocuklara oldu iki aydır evdeler yaAdamın biri avm kuyruğunda,
'portakal sıkacağı almaya geldim,
internet sitelerine güvenemedim' diyor,
şaka gibi sanki portakal suyu içmezse ölecek.
Çok canın çektiyse evdeki limonlukla sık
biraz yorucu oluyor ama sıkılıyor sonuçta.
Ya da hazır portakal suyu al iç.
Olur mu? O kuyruğa girecek illa ki.
Bence bir kısmımız artık sağlıklı düşünemiyoruz.
Kendi takmadı dün bu ne perhiz dicem işçiler üst usteyken kendi uzaktan foto çektirdi sanki hayvanat bahçesinde geziyomus gibi el salladı utanmıyor daCumhurbaşkanı da şuan konuşuyor uzun bi süre maskeyle yaşıcaz diyo
Siyaset meydanında olan bir konuya siyaset yapmayın yazmakta ne bileyimSiyaset yapmayın
Bir kişi 57 kişiye o 57 kişi de diğer 57 kişiye derken nasıl bu işin sonu gelecekKomsu ilcemde iftar cenaze mukabele gezip ilk tespitlere gore 60 kisiye bulastiran teyze sana selamlarimi iletiyorum
Eşime, bana , kardeşime, babama da çıkmadı. Sadece anneme verdiler. Tc ile de vermediler. İşin kötüsü burada satılık maske de yok, eczaneler yok diyor.Merhaba, daha önce e devlet üzerinden başvuru yapmış olmamıza rağmen maske alamadığımızdan bahsetmiştim. Hiçbir şekilde kod gelmedi, eve de gelmedi. Burdan bazı arkadaşlar eczaneye tc ile sorgulatmamı söylediler öyle veriyorlarmış. Gittim ne eşime ne bana maske hakkı gözükmediğini söylediler.
Hiçbir türlü devletin maskelerinden alamıyoruz yani. Bazılarına başvurmadan geldi, bazılarına 2-3 defa geldi. Nasıl oluyor anlamıyorum. Vatandaşlıktan çıkarıldık da haberimiz mi yok acaba.
Satılık da yok. Eşim kaşkole peçete koyup markete gidiyor.Yan komsu maskeleri postacinin kapilara atip gittigini gormus. Biz almadik gormedik. Benimkini biri alsa postaci vermese haberim olmaz. Burda eczanelerin dagitmadigina da sahit oldum. Tedarik surecinde ciddi sorunlar var ama bence hepsi bireysel olarak vicdan ile cozulecek sorunlardi
Komsu ilcemde iftar cenaze mukabele gezip ilk tespitlere gore 60 kisiye bulastiran teyze sana selamlarimi iletiyorum
Bir kişi 57 kişiye o 57 kişi de diğer 57 kişiye derken nasıl bu işin sonu gelecek
İlk tespitlere göre virüsü 57 kişiyi bulaştırmış! Süper taşıyıcı teyze
Ülkemizde ve ilimizde Covid-19 vakalarında düşüşlerin görülmesiyle başlayan normalleşme planı hayata geçirilirken, Akyazı'da akşam saatlerinde gelen bir haber virüs tehlikesini gözler önüne serdi. İlçede 50 yaşlarındaki bir kadın virüslü olarak katıldığı iftarlar cenaze ve mukabele'den onlarca...medyabar.com
Aslında devletin iftar daveti, mukabeleleri yasaklaması gerekir.Hanımlar,
burası siyaset bölümü, dolayısıyla siyasi yorumların serbest olduğu tek bölümde siyasi yorum yapılabilir.
Zorunlu olmadıkça evinizden çıkmayın'ı anlamayan biri daha, cenazelere en yakın aile fertleri katılmalı, iftar ve mukabele olmazsa ölmüyoruz, iftar daveti veren, evinde mukabele için misafir ağırlayan insanları da anlamıyorum, la havle deyip gideyim.
Apartmanda hiç dışarı çıkmayan komşularımızla bile iftar yapmıyoruz. Annem-babam-anneannem 2 aydır evdekilerden başka kimseyi görmüyor.Komsu ilcemde iftar cenaze mukabele gezip ilk tespitlere gore 60 kisiye bulastiran teyze sana selamlarimi iletiyorum
devamli insanlarin gezdigi paylasiliyor dunyanin heryerinde olduruculugu artsa simdiye kdr insan kalmazdi azaldigini dusunuyorum benSizce virüs hala ilk günkü gibi mi
Yani bu kadar günde öldürücülüğü az da olsa azalmış mıdır acaba
Bu araştırılıyomuş şu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?