bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
devamli insanlarin gezdigi paylasiliyor dunyanin heryerinde olduruculugu artsa simdiye kdr insan kalmazdi azaldigini dusunuyorum ben
Amerikada sahiller açılmış, ama ölüm ve vakalar düşmüş. İyi de her şeyi söyleyen doktorlar bunu neden söylemiyor, biraz da içsel rahatlamaya ihtiyacınız var. Ya rehavet olmasın diye ya da öldürücülüğü düşmedi.

kansere cozum buldular su virusu cozemediler insan klonlayacak kdr ilerlemis bilim ama daha onceden beri bilinen bir viruse uzayli muamelesi yapiliyor bana tuhaf geliyor acikcasi gecen bir yazi atmistim turk doktorun gectigimiz senelerde benzer seyler yasanirken neden bu sene oldugu gibi buyutulmedi diyordu adam her sene biz yogun bakimda yatak bulamazdik solunum cihazlari yeterli gelmezdi diye anlatmis ama bunu sizlere aciklamazdik diyor simdi neden bu yapiliyor olay ne anlamiyorum hergun yeni birsey cikariyorlar biri guzel birsey soylese digeri kotu birseyle bastirma cabasinda ilginc

Her yıl infulanza dan ve coronadan ölen insanları duyunca şok olmuştum. Dediğiniz gibi bu teknolojide bir ilaç bulunamaması çok ilginç ama şunu da düşündüm ben hiç etrafımda şimdiye kadar, gripten ölen duymamıştım. Coronadan duyuyorum. O da var. Ya denk gelmedi, ya da yaşlılık diyip geçiyor muyduk acaba.

zaten ozamanda gripden denmiyordu kronik rahatsizliklar soyleniyordu simdi bile olume yol acan korona degil var olan hastaliklar ki dunyada olumlerin yuzde 70 i kronik rahatsizliklardan oluyormus zaten

Satılık da yok. Eşim kaşkole peçete koyup markete gidiyor.
Bez maske yapsanız belki sacma gelecek ama bizim evde yaptığımız maske daha güvenli geliyor. Evde yaptığımızda cakmak yakip üfledim sonmedi, telli ve telsiz iki maskeyi ust uste taktim doktora giderken ateşi söndürdü . Bana güven vermedi. Bence çarşaf tarzı kumaştan yapabilirisiniz.

Ben duymuştum bizim cok eskiden beri komşumuz olan birinin çocuğu öldü. 4 yıl önceydi cocuk 18-20 yaşlarındaydı. Allah rahmet eylesin.

Hiç becerikli değilim, lastik gerekiyor mu?

ocak ayinda gecirilen cok agir gripde cok fazla cocuk hastaneye yatirilmis ve olende olmus malatyada yuzde 150 artmis hastaneye basvuranlarin sayisi..cocuk acile basvuranlarin sayisi 2500 u asmis o donem ayni sekilde alanya ve daha bircok ilde asiri yogunluk yasanmis bunlarin haberlerini duyan varmi ustelik daha once karsilasmadigimiz bir virus denmis agir gectigi soylenmis bu haberi simdiki gibi verseler ayni tedirginligi yasardik degil mi ustelik cocuklar etkilenmis agirlikli olarak

Bir de alanya diyorsunuz. Ilıman havası olan bir yer. Hiç duymadım bunları. Neden bu patladı bu kadar o zaman, hadi bir kaç ülke bilerek yaptı desek, bütün dünya alet olur mu ki? Bir doktor da çıkıp nefen demiyor, bu çok normal diye acaba

Hiç becerikli değilim, lastik gerekiyor mu?
Evet ya maskeyi ben yapmış gibi aNlattim ama esim yapti ,aslında kolay ölçüye gore iki kumaş kesti ust üste koydu pile yapti etrafini dikti bide burunun oraya tel koydu, lastik bizde sey vardi hani toka olur ya kancali sac lasitgi onun lastiginden vardi bi kıyafette onu kestim:)

diyenler de var aslinda ama nedense sesleri digerleri kdr yuksek duyulmuyor ya cok kafami kurcalayan sey var bununla ilgili korona zaten hep olan birseymis mutasyona ugradi deniyor ocak ayinda gecirilen agir gribe h1n1 in mutasyona ugramis hali demis bazi yerler.. onunda asisi yok ozaman oda tehlikeli neden gereken bilgi verilmedi heryer bilgi coplugu olmus kime neye inanacgimizi sasirdik

Günaydın Sevgili Dostlar; bu sabah ben uyuyorum diye ilk gün doğumu resmini eşim çekmiş sizlere, ben ikinci resmi çekmeye yetiştim :). Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere gün doğumunu ve en sevdiğim koyu pembe renkli minyatür güller gönderiyorum. Sevgilerimle

Bu yaptığınızı yıkayıp kullanıyor musunuz? Nasıl yıkıyorsunuz?

Eşime, bana , kardeşime, babama da çıkmadı. Sadece anneme verdiler. Tc ile de vermediler. İşin kötüsü burada satılık maske de yok, eczaneler yok diyor.
Trendyolda ve LC Waikiki intenret sitesinde satışa açılmış 50 tane 49 TL en azından ulasabilecegimiz bı yer var fiyatı da kötü değil

Aynen bayram sonrasını umutla bekliyoruz inşallah biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…