Hiç becerikli değilim, lastik gerekiyor mu?
Benim de kaşlarım felaket kendim beceremem ama you tube da falan video izlesem becerebilir miyim diye düşünüyorumIste insanin ihtiyacı mesela avm beni hic etkilemedi ben zaten avm yi sevmiyordum , bazen bisey lazimsa gidiyorduk. Kimi insan icin avm vazgecilmez ben magaza bakmayida sevmem alacağım varsa alir çıkarım. Kiz sabah erkenden gitmiş ihtiyaçlar vardi diyor ne diyor muhabir giysi alacağım bebeğim var diyor, biri diyor cok özledim skildim evde. Mesela kaslarim o kdar kötü ki ben kendim alamam çıkanları bile cimbizjm vardi bulamıyorum insanın evinde cımbız olmaz mi ama gitmem kaslarım felakar yalnz cimbiz alacam netten biraz çekecem başarırsam. Insanlar bazi seylerden vazgeçmiyor iste geçemiyor. Ben virüsten önce ki hafta prp+dermapen yaptıracaktim keske once yaptırsaymisim , zaman uymadi tamam gideceğim dediğim zaman virüs cikti, gitmedim. Temiz dezenfekte ediliyor filan dedi ama gitmedim korktum benim için önemliydi ama bir kar zarar yapınca vazgeçtim. Demek ki bazi insanlar biseylerden vazgeçmiyor. Ve ben korkuyorum bi kere çıkınca bana gelir ama avm avm gezenlere olmaz diye tabi onlarada olmasın ama durum böyle. Aksama kadar sitede cocuk sesinden yıkılıyor artik oğlum anne lütfen bahçede olmaz gidelim diyor. Yarın bi orman bir bos yer bulursak götüreceğim.
Ben kesinlikle daha önceden olduğunu düşünüyorum. Biz şubatın 16sında çok ağır bi grip geçirdik. Şubatın sonuna kadar sürdü. Şimdiye kadar hiç acile gitme ihtiyacı hissetmedim hastalandığımda bi tek bu hastalıkta ağlaya ağlaya hastaneye gittim. Eşimde ve bende ateş yoktu oğlumun ateşi çıktı o da hemen düştü. Öyle olunca domuz gribi değil başka bişey dediler. Zaten 1 sene öncesinde domuz gribi geçirmiştik o yüzden aynı olmadığını biliyodum belirtilerin. Boğaz ve baş ağrısı çok oldu. Kemiklerim inanılmaz ağrıdı,uyuyamadım ağrıdan. Özellikle belim ve bacaklarım. Nefes alamadım resmen düz şekilde yatamadım 2 yastıkla ve yastıklar kalkık şekilde,oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Hamileliğin başındaydım mide bulantılarım geçmişti normalde ne yersem tekrar çıkartmaya başladım o dönemde. Yüzüm şişti özellikle elmacık kemiklerim inanılmaz ağrıdı. Hayatımda ilk defa hastalıktan yüzüm acıdı. Doktoruma sordum çok ağır bi grip geçiriyosun ilaç kullan dedi. Kullanmadım hamileyim diye. En son orta kulak iltihabına döndü. Önce diş ağrısı gibi başladı,bütün çeneme ve suratıma yayıldı sonra kulağa vurdu. O gün acile gittim çünkü sağır olacağımı düşündüm. Ağlaya ağlaya muayene oldum. Antibiyotik verdiler iltihap için. Bi kaç hafta sonra bile kendi doktoruma gittiğimde adam yalvardı resmen “sürünüyosun,lütfen ilaç kullan”diye. Sonra geçti birden. Sonra tekrar başladı gibi oldu öksürük vs. İlki kadar ağır olmadı. Ve hala ciğerlerimde bişey var gibi hissediyorum sanki eskisi gibi değil. Bizim işletmemiz var parayla çok haşır neşir eşim. Çocukta kreşe gidiyordu,kreşte genelde yabancı çocuklar vardı. Full İngilizce konuşulan bi kreş olduğu için geneli yabancı yada bağlantılı olan kişilerdi. Ondan dolayı ben bizim geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim bu kadar ağır geçirdiğimiz bi hastalığı oğlumun bu kadar hafif atlatması o zaman çok şaşırtmıştı. Zaten şubatın 23ünde corona Van’da gözüktü filan diye haberler çıkmıştı instagramda. Ocak başını vs bilemem ama şubatta olması çok muhtemel gibi geliyor. Ben doktoruma önceden geçirdik mi acaba diyince yok o kadar değildir diyodu Şubat sonunu duyunca olabilir demeye başladı mesela. Şu süreç bitince ilk işim yapılabilirse antikor testi yaptırmak olacak benim. Çok merak ediyorum çünkü.ocak ayinda gecirilen cok agir gripde cok fazla cocuk hastaneye yatirilmis ve olende olmus malatyada yuzde 150 artmis hastaneye basvuranlarin sayisi..cocuk acile basvuranlarin sayisi 2500 u asmis o donem ayni sekilde alanya ve daha bircok ilde asiri yogunluk yasanmis bunlarin haberlerini duyan varmi ustelik daha once karsilasmadigimiz bir virus denmis agir gectigi soylenmis bu haberi simdiki gibi verseler ayni tedirginligi yasardik degil mi ustelik cocuklar etkilenmis agirlikli olarak
Benim kaslar zaten seyrek kas fariyla boyuyordn ama altlari nasi cikmis , ben zaten sekilde vermeyecem cikanmsdi altini toparlamam lazim ama cımbız bulamıyorum bulsam alabilir miyim oda var kasim cok agrir:)Benim de kaşlarım felaket kendim beceremem ama you tube da falan video izlesem becerebilir miyim diye düşünüyorum
Yıkanıyor esim dosyalardan tel ciksrdi o teli bantladı paslanmasin diye, ben once iki tanesini kaynatıyordum camsir suyuyla sonrada sabunla citiliyordum yırtıldı. Sonrakileri biri paylamış kaynayan suya bi çay kaşığı camasir suyu koyup icinde 3 4 dkda alti acik ocakta bekliyor sonra kapatıyorum. 5 dk daha bekliyor sonra iyice duruluyorum. Kuruyunca utuluyorumBu yaptığınızı yıkayıp kullanıyor musunuz? Nasıl yıkıyorsunuz?
Merhaba size çok teşekkür etmek için üye oldum bu konuyu ilk günden beri takip ediyorum ve size hayran kaldım ne kadar naif bir insansınız çok teşekkür ederim her sabah umut mutluluk veriyorsunuzGünaydın Sevgili Dostlar; bu sabah ben uyuyorum diye ilk gün doğumu resmini eşim çekmiş sizlere, ben ikinci resmi çekmeye yetiştim :). Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere gün doğumunu ve en sevdiğim koyu pembe renkli minyatür güller gönderiyorum. Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2633998 Eki Görüntüle 2633999 Eki Görüntüle 2634000 Eki Görüntüle 2634001
cok gecmis olsun baya agir gecmis hamileliginde etkisi vardir ilacda kullanamayinca eger onceden varsa bile aciklamalari cok zor neden onlem almadiniz okdr insan gecirmis vs diye daha buyuk olay patlar antikor testleri yapilsa kimbilir kac kiside bagisiklik cikacaktirBen kesinlikle daha önceden olduğunu düşünüyorum. Biz şubatın 16sında çok ağır bi grip geçirdik. Şubatın sonuna kadar sürdü. Şimdiye kadar hiç acile gitme ihtiyacı hissetmedim hastalandığımda bi tek bu hastalıkta ağlaya ağlaya hastaneye gittim. Eşimde ve bende ateş yoktu oğlumun ateşi çıktı o da hemen düştü. Öyle olunca domuz gribi değil başka bişey dediler. Zaten 1 sene öncesinde domuz gribi geçirmiştik o yüzden aynı olmadığını biliyodum belirtilerin. Boğaz ve baş ağrısı çok oldu. Kemiklerim inanılmaz ağrıdı,uyuyamadım ağrıdan. Özellikle belim ve bacaklarım. Nefes alamadım resmen düz şekilde yatamadım 2 yastıkla ve yastıklar kalkık şekilde,oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Hamileliğin başındaydım mide bulantılarım geçmişti normalde ne yersem tekrar çıkartmaya başladım o dönemde. Yüzüm şişti özellikle elmacık kemiklerim inanılmaz ağrıdı. Hayatımda ilk defa hastalıktan yüzüm acıdı. Doktoruma sordum çok ağır bi grip geçiriyosun ilaç kullan dedi. Kullanmadım hamileyim diye. En son orta kulak iltihabına döndü. Önce diş ağrısı gibi başladı,bütün çeneme ve suratıma yayıldı sonra kulağa vurdu. O gün acile gittim çünkü sağır olacağımı düşündüm. Ağlaya ağlaya muayene oldum. Antibiyotik verdiler iltihap için. Bi kaç hafta sonra bile kendi doktoruma gittiğimde adam yalvardı resmen “sürünüyosun,lütfen ilaç kullan”diye. Sonra geçti birden. Sonra tekrar başladı gibi oldu öksürük vs. İlki kadar ağır olmadı. Ve hala ciğerlerimde bişey var gibi hissediyorum sanki eskisi gibi değil. Bizim işletmemiz var parayla çok haşır neşir eşim. Çocukta kreşe gidiyordu,kreşte genelde yabancı çocuklar vardı. Full İngilizce konuşulan bi kreş olduğu için geneli yabancı yada bağlantılı olan kişilerdi. Ondan dolayı ben bizim geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim bu kadar ağır geçirdiğimiz bi hastalığı oğlumun bu kadar hafif atlatması o zaman çok şaşırtmıştı. Zaten şubatın 23ünde corona Van’da gözüktü filan diye haberler çıkmıştı instagramda. Ocak başını vs bilemem ama şubatta olması çok muhtemel gibi geliyor. Ben doktoruma önceden geçirdik mi acaba diyince yok o kadar değildir diyodu Şubat sonunu duyunca olabilir demeye başladı mesela. Şu süreç bitince ilk işim yapılabilirse antikor testi yaptırmak olacak benim. Çok merak ediyorum çünkü.
Bu hastalığın Eyül-Ekim'den beri var olduğunu söylüyor pek çok uzman. Ekim ayında çok saçma bir şekilde zatüre geçirdim ben. Hayatımda böye paçavraya döndüğümü hatırlamıyorum.. Benden yaklaşık 1 ay sonra, evdeki bakıcımız, oğlum, kızım ve eşim günlerce ateşler içinde kaldılar. Domuz gribi dediler ama ben yine de şüpheliyim. Bizden bir kaç gün sonra bize yardıma gelen kayınvalidem ve kayınpederim yatak döşek yattılar. Adamcağız 60 yaşında geldim böyle hastalanmamıştım dedi. Yani ben bu kış herkese musallat olan bu "çok ağır gribin(!)" kesinlikle grip olmadığına inanıyorum.Ben kesinlikle daha önceden olduğunu düşünüyorum. Biz şubatın 16sında çok ağır bi grip geçirdik. Şubatın sonuna kadar sürdü. Şimdiye kadar hiç acile gitme ihtiyacı hissetmedim hastalandığımda bi tek bu hastalıkta ağlaya ağlaya hastaneye gittim. Eşimde ve bende ateş yoktu oğlumun ateşi çıktı o da hemen düştü. Öyle olunca domuz gribi değil başka bişey dediler. Zaten 1 sene öncesinde domuz gribi geçirmiştik o yüzden aynı olmadığını biliyodum belirtilerin. Boğaz ve baş ağrısı çok oldu. Kemiklerim inanılmaz ağrıdı,uyuyamadım ağrıdan. Özellikle belim ve bacaklarım. Nefes alamadım resmen düz şekilde yatamadım 2 yastıkla ve yastıklar kalkık şekilde,oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Hamileliğin başındaydım mide bulantılarım geçmişti normalde ne yersem tekrar çıkartmaya başladım o dönemde. Yüzüm şişti özellikle elmacık kemiklerim inanılmaz ağrıdı. Hayatımda ilk defa hastalıktan yüzüm acıdı. Doktoruma sordum çok ağır bi grip geçiriyosun ilaç kullan dedi. Kullanmadım hamileyim diye. En son orta kulak iltihabına döndü. Önce diş ağrısı gibi başladı,bütün çeneme ve suratıma yayıldı sonra kulağa vurdu. O gün acile gittim çünkü sağır olacağımı düşündüm. Ağlaya ağlaya muayene oldum. Antibiyotik verdiler iltihap için. Bi kaç hafta sonra bile kendi doktoruma gittiğimde adam yalvardı resmen “sürünüyosun,lütfen ilaç kullan”diye. Sonra geçti birden. Sonra tekrar başladı gibi oldu öksürük vs. İlki kadar ağır olmadı. Ve hala ciğerlerimde bişey var gibi hissediyorum sanki eskisi gibi değil. Bizim işletmemiz var parayla çok haşır neşir eşim. Çocukta kreşe gidiyordu,kreşte genelde yabancı çocuklar vardı. Full İngilizce konuşulan bi kreş olduğu için geneli yabancı yada bağlantılı olan kişilerdi. Ondan dolayı ben bizim geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim bu kadar ağır geçirdiğimiz bi hastalığı oğlumun bu kadar hafif atlatması o zaman çok şaşırtmıştı. Zaten şubatın 23ünde corona Van’da gözüktü filan diye haberler çıkmıştı instagramda. Ocak başını vs bilemem ama şubatta olması çok muhtemel gibi geliyor. Ben doktoruma önceden geçirdik mi acaba diyince yok o kadar değildir diyodu Şubat sonunu duyunca olabilir demeye başladı mesela. Şu süreç bitince ilk işim yapılabilirse antikor testi yaptırmak olacak benim. Çok merak ediyorum çünkü.
Domuz gribi icin test yapildi mi pekiBu hastalığın Eyül-Ekim'den beri var olduğunu söylüyor pek çok uzman. Ekim ayında çok saçma bir şekilde zatüre geçirdim ben. Hayatımda böye paçavraya döndüğümü hatırlamıyorum.. Benden yaklaşık 1 ay sonra, evdeki bakıcımız, oğlum, kızım ve eşim günlerce ateşler içinde kaldılar. Domuz gribi dediler ama ben yine de şüpheliyim. Bizden bir kaç gün sonra bize yardıma gelen kayınvalidem ve kayınpederim yatak döşek yattılar. Adamcağız 60 yaşında geldim böyle hastalanmamıştım dedi. Yani ben bu kış herkese musallat olan bu "çok ağır gribin(!)" kesinlikle grip olmadığına inanıyorum.
Çocuklara yapıldı. Onlar pozitifti. Bakıcımız, ben ve eşim negatifti. Kayınvalidem ve kayınpederime yapılmadı.Domuz gribi icin test yapildi mi peki
Bende mutfağa bile giderken tutuna tutuna zorla gidiyodum resmen. Bacaklarım tutmuyor gibiydi. Dediğim gibi biz 1 sene önce domuz gribi geçirdik ailecek yine hiç bu kadar değildi. Aynı çocuk doktoruna götürdüğümüz için kayıtlarında var zaten direk aynı şeyi mi geçiriyosunuz?belirtiler aynı mı?diye sordu. Hayır değil yani alakası yok. Ben o zaman buna göre kat kat iyi hissediyodum kendimi. Oğlum çok kötü hastaydı o zaman mesela ama biz eşimle daha iyidik. Bu sefer tam tersi oldu çocuk kolay atlattı biz süründük. Ha bide bizden sonra işletmedeki bikaç kişi aynı şekilde hasta oldu onlarda ateşte vardı mesela. Tekinin kızı 40 derece ateşlendi,orta kulak iltihabı oldu o da. Muhtemelen benim eşimden geçti ona da. Eşim iş kolik bi adam gitmedi mesela işe yok ben yapamıyorum iyi değilim diye. Bilmiyorum neydi ama inşallah geçirmişizdir.Bu hastalığın Eyül-Ekim'den beri var olduğunu söylüyor pek çok uzman. Ekim ayında çok saçma bir şekilde zatüre geçirdim ben. Hayatımda böye paçavraya döndüğümü hatırlamıyorum.. Benden yaklaşık 1 ay sonra, evdeki bakıcımız, oğlum, kızım ve eşim günlerce ateşler içinde kaldılar. Domuz gribi dediler ama ben yine de şüpheliyim. Bizden bir kaç gün sonra bize yardıma gelen kayınvalidem ve kayınpederim yatak döşek yattılar. Adamcağız 60 yaşında geldim böyle hastalanmamıştım dedi. Yani ben bu kış herkese musallat olan bu "çok ağır gribin(!)" kesinlikle grip olmadığına inanıyorum.
Aynı tarihlerde ben de bir doktor muayenesine gitmistim.doktorum da cok iyidir hostur ama surekli yurtdisina giderdi gezmek amacli ve yabanci hastalari da oluyordu. Velhasıl ben muayeneden 3,4 gun sonra birden hastalandım. Dediginiz gibi o nasıl bir bel bacak ağrısıdır.kivrandim resmen. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Ateşlendim ateş 1 gün sürdü. Aynı zamanda ciddi ishal oldum 4 gün falan sürdüBen kesinlikle daha önceden olduğunu düşünüyorum. Biz şubatın 16sında çok ağır bi grip geçirdik. Şubatın sonuna kadar sürdü. Şimdiye kadar hiç acile gitme ihtiyacı hissetmedim hastalandığımda bi tek bu hastalıkta ağlaya ağlaya hastaneye gittim. Eşimde ve bende ateş yoktu oğlumun ateşi çıktı o da hemen düştü. Öyle olunca domuz gribi değil başka bişey dediler. Zaten 1 sene öncesinde domuz gribi geçirmiştik o yüzden aynı olmadığını biliyodum belirtilerin. Boğaz ve baş ağrısı çok oldu. Kemiklerim inanılmaz ağrıdı,uyuyamadım ağrıdan. Özellikle belim ve bacaklarım. Nefes alamadım resmen düz şekilde yatamadım 2 yastıkla ve yastıklar kalkık şekilde,oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Hamileliğin başındaydım mide bulantılarım geçmişti normalde ne yersem tekrar çıkartmaya başladım o dönemde. Yüzüm şişti özellikle elmacık kemiklerim inanılmaz ağrıdı. Hayatımda ilk defa hastalıktan yüzüm acıdı. Doktoruma sordum çok ağır bi grip geçiriyosun ilaç kullan dedi. Kullanmadım hamileyim diye. En son orta kulak iltihabına döndü. Önce diş ağrısı gibi başladı,bütün çeneme ve suratıma yayıldı sonra kulağa vurdu. O gün acile gittim çünkü sağır olacağımı düşündüm. Ağlaya ağlaya muayene oldum. Antibiyotik verdiler iltihap için. Bi kaç hafta sonra bile kendi doktoruma gittiğimde adam yalvardı resmen “sürünüyosun,lütfen ilaç kullan”diye. Sonra geçti birden. Sonra tekrar başladı gibi oldu öksürük vs. İlki kadar ağır olmadı. Ve hala ciğerlerimde bişey var gibi hissediyorum sanki eskisi gibi değil. Bizim işletmemiz var parayla çok haşır neşir eşim. Çocukta kreşe gidiyordu,kreşte genelde yabancı çocuklar vardı. Full İngilizce konuşulan bi kreş olduğu için geneli yabancı yada bağlantılı olan kişilerdi. Ondan dolayı ben bizim geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim bu kadar ağır geçirdiğimiz bi hastalığı oğlumun bu kadar hafif atlatması o zaman çok şaşırtmıştı. Zaten şubatın 23ünde corona Van’da gözüktü filan diye haberler çıkmıştı instagramda. Ocak başını vs bilemem ama şubatta olması çok muhtemel gibi geliyor. Ben doktoruma önceden geçirdik mi acaba diyince yok o kadar değildir diyodu Şubat sonunu duyunca olabilir demeye başladı mesela. Şu süreç bitince ilk işim yapılabilirse antikor testi yaptırmak olacak benim. Çok merak ediyorum çünkü.
Çıkmicak tabikiAferin ona halkın Cumhurbaşkanı.. iki aydır korkudan saraydan cikmiyo zaten
Yaaa iyi yönde mutasyona uğruyomuş şu anhttps://www.haberturk.com/yazarlar/muharrem-sarikaya/2676000-virusten-3-iyi-haber
aşı ve virüsün mutasyona uğraması ile ilgili bir yazı.
Niye her şey boşuna olsun?Az önce bir haber okudum. Giriş çıkış yasağı kalkan büyükşehirlerde haftasonu dışarı çıkma yasağı olmayacakmış. Ben Tekirdağ’da yaşıyorum. Burada yasağa rağmen insanlar zor duruyor evlerinde. Bu hafta yasak yoksa bayramda da yoktur. Şu an çıldırmak üzereyim. İki aydır evde oturduk. Her şey boşunaydı. Çok aceleci davrandılar. Çok üzgünüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?