bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yaaa iyi yönde mutasyona uğruyomuş şu an
Tersi de olabilirmiş ama ben onun pek olacağını sanmıyorum. Ya böyle kalır ya da iyiye gider. Virüs niye kendini de yok etsin ki kötü mutasyona uğrayıp
Çünkü tüm virüslerin hareket tarzı çoğunlukla bu yönde.
Yaşamak için evriliyor.
Herkesi öldürürse bir süre sonra konaklayacağı organizma (insan ya da hayvan) kalmıyor.
Daha önce domuz gribi, sars vb virüsler de böyle olmadı mı?

Evet hepsi bu şekildeydi de
İşte bunlardan neden bahsedilmiyor bunu anlamıyorum
O kadar olumsuz konuşuldu ki hele geçen ay..
dünya sağlık örgütü ile başlayan haberleri artık okumuyorum bile

Umarım dediğiniz gibidir.
Bakın, değiştiremeyeceğimiz şeyler için aşırı üzülüp tepki vermenin zararı sadece size-bize.
Alınan kararlarda bir etkimiz var mı? Yok.
İnsanları son vaka bitene kadar -ki bu belirsiz bir süre- evde, karantinada tutamazsınız.
Bu süre sizin için erken, bana göre de AVM'lerin açılması için erken, , biraz daha uzatılıp daha sonra yasak kalksa bize göre normalken başkası için yine erken olacak.
Bunun sonu yok, ne kadar çok insan, o kadar çok ve farklı bakış açısı.
Şu anda tüm dünya yasakları gevşetip normalleşmeye geçme eğiliminde.
Deneye-yanıla ilerlenecek.
Tüm dünya eve kapanırsa iki üç ay sonra ne yiyip, içeceğiz?
Devletler kasalarından bunca insana ödeme yapmaya daha ne kadar dayanacak?
İşin ucu eninde sonunda ekonomiye dayanıyor, hoşumuza gitse de gitmese de.

Bir doktor da korona virüsünün zaten var olduğunu, yıllardır ülkemizde griplerinin çoğunun bundan olduğunu, kötü yönde mutasyona uğrayıp covid-19 olduğunu yazmıştı. Acaba diğer korona virüsler farklı mı bundan? Onların aşısının bulma gereği bile görmemişler.

Antikor testi keşke yapsalar ama yapmiyolarki

Bu kadar çok doktor ölümü görmemiştik hiç ama...

Bu konuda çok bilgim yok.
Bununla birlikte corona niye böyle bir hale geldi? Bu iş nasıl ve neden bu kadar büyüdü, yayıldı?
Bu önemli, sanırım yaşarsak, bir 8-10 yıl sonra arka planını öğrenebileceğiz.
Corona biter, başka bir virüs çıkar çünkü hem dünyanın dengesi bozuldu hem de nükleer savaşın yerini bundan sonra viral-tıbbi savaşlar alacak muhtemelen.

Bu kadar çok doktor ölümü görmemiştik hiç ama...
Belki de oluyodu ama dikkatimizi çekmiyodu o da olabilir
Eskiden de günde bir sürü kişi ölüyodu, hiç hastalığı olmayan genç biri ölüyodu mesela ama bakıp geçiyoduk
En basitinden eskiden de gün içinde öksürüyodum neden demezdim, şimdi panik atak geçiriyorum nerdeyse öksürdüğümde

Evet belkide psikolojik olarak da çok etkileniyoruz...hamileyim ben bide...8 aylik hamile olan vefat edenler geliyor hep haber olarak karşıma... panik ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…