8 ay sonra için bile kit üretiliyosa bu maskelerden kurtulamıcaz belliBen de öyle düşünüyorum ama.En azından hızını alır,yatışır
20 mayisdan itibaren ankara istanbul arasi karsilikli gunde bir sefer hizli tren seferleri olacakmisyasaklarla ilgili cizelge cikmis hangi yasak ne zaman kalkacak diye isin kotusu ankara istanbul kocaeliye sehir disi giris cikis yasaginin kaldirilmasi yok temmuzda bile gecmemis umarim ben yanlis gormusumdur
2 km yakinda olmak gerekiyormusYarın çocuklar dışarı çıkabilecek belirli bir süre arabamızla köyümüze gidebilir miyiz acaba? Yoksa sadece yürüme mesafesi mi serbestlik?
ben parka degil ama dolastirmaya cikarticam mutlakaArkadaşlar, yarın çocuklarınızı parka götürecek misiniz? Benimkiler parka gitmeyi çok istiyorlar ama gitsek riske girmiş olur muyuz acaba.
İki aydır evdeler gariplerim
Doktor olduğuna emin miyiz? Yazı dili lise terk gibi çünkü. Aleminyum, tesbit özellikle çok tırmaladı gözümü.
Bu yorumdan ne anladınız ben hiç bir şey anlamadım anlayan yazsın lütfen
Samsun da bi kadın Doğum DoktoruDoktor olduğuna emin miyiz? Yazı dili lise terk gibi çünkü. Aleminyum, tesbit özellikle çok tırmaladı gözümü.
1 milyon kisinin bagisiklik kazanmis oldugunu iddaa ediyor sanirim teli otomatik duzeltme yapiyor doktorun:)Bu yorumdan ne anladınız ben hiç bir şey anlamadım anlayan yazsın lütfen
Çok teşekkür ederim2 km yakinda olmak gerekiyormus
Evet bunu 10-15 gün önce duydumŞimdi tv de bi doktor boşa aşı beklemeyin. Aids hastalığının aşısı yıllardır bulunamadı dedi
A haberde
Şu anki tablonun 3 harflilerden AVM ile bir ilgisi yok. Bu tablo acaba ilk sokağa çıkma yasağındaki marketlere dökülmesinden dolayı olabilir mi?Tabloyu ilk gördüğümde üzüldüm keşke şu avm açılmasaydı
bircok ulkede hem maddi olarak zorladigi icin hem de hastanelerin kapasitesi yetmedigi icin tedavi hizmeti alamayanlar oldugundan olumler bu denli cok oldu. turkiyede hastaligin en yogun oldugu pik yaptigi zamanlarda bile doluluk %60 lardaydi. sahlik sistemimiz sahane bir bicimde ustesinden geldi durumun.
bir de soyle birsey var, virusun ulkemize gec gelmis olmasi cok iyi bir avantaj oldu. cunku bir cok ulke cesitli tedavileri denemisti belli bir yol kat etmisti hastaligi tanimisti bize geldiginde. ilk vakalarda turkiye de biraz cuvalladi adim kadar eminim ilk donem vefaat edenlerin cogu bilincsizlikle kaybedildi. saglik calisanlrinin bilincsizliginden soz etmiyorum elbette, ama onlarda ilk defa gormedikleri bir virus ile karsi karsiyaydilar ve cok stresliydiler ne yapacaklarini hilemez haldeydiler. suan hangi evrede hangi tedavi uygulanmali hepsini ogrendiler.
bir cok sebepten tabiki ama cok sukur turkiye olayi cok iyi idare etti. vaka sayisi cok yuksek olmasina ragmen aktif vakalar 38 binlere kadar dustu. sadece istanbulda 60 bin vaka vardi bir donem suan tum turkiyede 38 bin vaka bir harika cidden.
halkimiz biraz su izolasyonu ciddiye alsa hersey daha guzel olacak ama.... biz 1,5 aydir evden cikmiyorduk annemler de oyle. gecen hafta ilk defa bize geldiler bir kac gun kaldilar.hepimiz ilk vaka ciktigindan beri izole yasadigimiz halde ayni evde farkli havlular filan kullanip birbirimizle mesafeli oturup vakit gecirdik evim dubleks zaten ust katta yasadilar genellikle. ama o kadar iyi geldi ki hele 2,5 yasinda oglumun annemleri gordugu zaman sevincten hickira hickira aglamasi cok etkiledi.
Evet doğum doktoru. Otomatik düzeltiyormuş telefonu daha önce bunu söyleyip düzeltme yapıyodu sonradanDoktor olduğuna emin miyiz? Yazı dili lise terk gibi çünkü. Aleminyum, tesbit özellikle çok tırmaladı gözümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?