Bende Twitter okudum 1 haziradan itibaren yasaklar kalkıyor diyeÖzel bir anaokulunda müdürüm.
Bugün elimize ulaşan bir belgede,
1 Haziran itibariyle özel kreş ve anaokullarının açılmasının öngörüldüğü yazıyordu.
Henüz resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte biz yarın tele-konferans yoluyla bir yönetim toplantısı yaparak durumu değerlendireceğiz.
Haziran başı bana erken geliyor okulu açıp öğrenci kabul etmek için ama bakalım,
durum ne gösterecek?
Mutlaka zaten herkesin aynı salıncağa vs dokunacak olmasıdaSerbest mi bilmiyorum ama herkes parklara hücum edecekse o kalabalığa sokmam çocuklarımı.
Zira parkta çocuklar arasında sosyal mesafe koymak imkansız.
Ben size çok teşekkür ederim, mahcup ediyorsunuz beni, ben bu umudu burada sizlerden alıyorum, bu benim mutluluğum.Merhaba size çok teşekkür etmek için üye oldum bu konuyu ilk günden beri takip ediyorum ve size hayran kaldım ne kadar naif bir insansınız çok teşekkür ederim her sabah umut mutluluk veriyorsunuz
Yakın mesafede hiç konuşmayan iki kişide maske olsa dahi bulaşıyomuş ya
Neyle bulaşıyo o sırada nefesle mi
Sağol ablacığım Allah razı olsun
Maalesef kimse virüs falan dinlemedi
nereden görüyorsunuz?yasaklarla ilgili cizelge cikmis hangi yasak ne zaman kalkacak diye isin kotusu ankara istanbul kocaeliye sehir disi giris cikis yasaginin kaldirilmasi yok temmuzda bile gecmemis umarim ben yanlis gormusumdur
Tarihler tek tek açıklandı mı? Ben haberlerde göremedim.27 mayisda yas siniri kisitlamasi kalkiyormus yazildimi onceden okuyamadim:)
Yakın mesafede hiç konuşmayan iki kişide maske olsa dahi bulaşıyomuş ya
Neyle bulaşıyo o sırada nefesle mi
nereden görüyorsunuz?
covid-19 normallesme plani olarak cumhurbaskanligi cizelge cikartmisTarihler tek tek açıklandı mı? Ben haberlerde göremedim.
covid-19 normallesme plani olarak cumhurbaskanligi cizelge cikartmis
Konunun başında yakından takip ediyordum ancak artık giremiyorum pek.
Ben bu virüsle ilgili şunu düşünüyorum. Bu virüs bu ülkeye kasımda geldi. Ocakta da pik yaptı. Ocak ayında aciller taşmış hastanelerde yatak yoktu. İnsanlar gittikleri acilde 600lerde fiş kesiliyor diyordu.
Hwrkes feci öksürük zatürre yaşıyordu. Teşhis konulamadan yatıyordu.
Yoksa bizim gibi yasak uymayı sevmeyen bie toplumda bu vaka sayısı şimdiye milyonları bulurdu.
Bu benim şahsi fikrim tabi. Ama birazda bu anlaşıldığı için normale dönüyoruz gibi geliyor.
Evet şimdi baktım. Restoran ve pastanelerle ilgili bir tarih göremedim. Gözden mi kaçırdım acaba ?covid-19 normallesme plani olarak cumhurbaskanligi cizelge cikartmis
Olabilir. Ben be oğlum geçen yol Aralık ayında çok ağır grip geçirdik. İkimizin de ateşi hiç düşmedi ve kuru öksürük vardı. Oğlum neredeyse 20 gün okula gidemedi. Kaç defa doktora gittik ateş düşürücü yazıp gönderdiler. Belki de virüs kapmıştık ama bilinmediği için test falan yapılmadı tabi.bende türkiyeye gelişinin geçen sene sonları olduğunu düşünüyorum. çin'in de vakayı ortalama 1 ay geç duyurduğunu düşünürsek, kasım sonu aralık başı vaka oldu, gezi ve ticaret vs ile de bize de başka ülkelere de bence çok daha önce bulaştı.
covid 19 bilinmediği için de ağır zatürre olarak kayıtlandılar.
11 mayis denmis onlara daEvet şimdi baktım. Restoran ve pastanelerle ilgili bir tarih göremedim. Gözden mi kaçırdım acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?