- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
Peki sahilde yürüyüş yapmak yasak mı acaba, bilginiz var mı?ben parka degil ama dolastirmaya cikarticam mutlaka
bilim kurulu uyesinden bir dr da ayni seyi soylediŞimdi tv de bi doktor boşa aşı beklemeyin. Aids hastalığının aşısı yıllardır bulunamadı dedi
A haberde
MArkete dökülme olayının üzerinden epey zaman geçmedi mi olaydan 14 gün sonra yansırdıŞu anki tablonun 3 harflilerden AVM ile bir ilgisi yok. Bu tablo acaba ilk sokağa çıkma yasağındaki marketlere dökülmesinden dolayı olabilir mi?
Sahil yasak bizim dun seyehat yasağı kalktı ama sahilde yürüyüş yasak. Biz bugün bos ağaçlı bi yere gittik cocuk scotter sürdü ama cok ağlıyor artik bahcede herkesn sesini duyuyor .Peki sahilde yürüyüş yapmak yasak mı acaba, bilginiz var mı?
Ben alıştım bu sürece fakat çocuklar bunaldı artık, biraz nefes alsalar ne güzel olur
Eee ne olacak o zaman nasıl bitecek bu virüsbilim kurulu uyesinden bir dr da ayni seyi soyledi
Eylül de coronanın adı kalmaz demesi beni çok mutlu etti inanmak istiyorumÖyle yorumlar var ki. Yani iyice inancımı yitiriyorum çok uç geliyo bu olumlu düşünme hali bana. Bi yandan da bu kadar da atar mı ki bi doktor diyorum. Bakın ekleyeyim bi kaç yorum
ankara sivas yapsalar ya birde20 mayisdan itibaren ankara istanbul arasi karsilikli gunde bir sefer hizli tren seferleri olacakmis
Tek yolu domuz gribi gibi mutasyona uğrayıp öldürücü etkisini yitirmesi sanırımEee ne olacak o zaman nasıl bitecek bu virüs
Bir kaç doktor daha aynı şeyleri söylese keşkeEylül de coronanın adı kalmaz demesi beni çok mutlu etti inanmak istiyorum
aşısi bulunamayan bazi salginlar nasil bittiyse oyle bitecek buda ama ne zaman orasi muallak tabiEee ne olacak o zaman nasıl bitecek bu virüs
Aidse benziyor yapısı diye bir haber okumuştum ondan. Dolayı mi acabaEee ne olacak o zaman nasıl bitecek bu virüs
Aidsle alakası bile yok sarsa benziyor. Aidsin bulaş şekli bile farklı. Corona kandan bulaşmıyor mesela. Bi grip çeşiti. Alakası yok yani ikisinin. Genel olarak şimdiye kadar hiç bi virüs çeşidinin aşısı yok zaten. Baskılayıcı,tedavi edici ilaçlar var sadece. Hastalığa yakalanmamak için değil,iyileştirmek için olan şeyler hepsi. Muhtemelen bunun da bulunmayacak bu yüzden. Sadece tedavi yöntemi geliştirilecek. Onda bile gelişmeler çok iyi gidiyor gibi. İnşallah bu gelişmeler böyle devam eder. Bunu doktorum söylemişti hala aynı şeyi idda ediyor. Coronayla yaşamaya alışacaz mecburen diyor ne kadar doğru bilemem tabiki.Aidse benziyor yapısı diye bir haber okumuştum ondan. Dolayı mi acaba
Öldürülücügü değil bulaşmasinin yok olması bence bulaşma kalkarsa pandemi sona ererTek yolu domuz gribi gibi mutasyona uğrayıp öldürücü etkisini yitirmesi sanırım
Ağaçlık alan için sahil veya park seçeneğimiz var burada, onun dışında sokaklarda gezinmek kalıyor yalnızca. Şimdilik bununla yetineceğiz anlaşılan.Sahil yasak bizim dun seyehat yasağı kalktı ama sahilde yürüyüş yasak. Biz bugün bos ağaçlı bi yere gittik cocuk scotter sürdü ama cok ağlıyor artik bahcede herkesn sesini duyuyor .
Parka götürmek serbest miArkadaşlar, yarın çocuklarınızı parka götürecek misiniz? Benimkiler parka gitmeyi çok istiyorlar ama gitsek riske girmiş olur muyuz acaba.
İki aydır evdeler gariplerim
Bildiğim kadarı ile serbest çünkü benim bulunduğum ilçedeki belediye parkları dezenfekte ettikleri paylaşmış fakat bir yandanda bakan açıklama yapmış bol bol yürüsün koşssunlar ama sosyal mesafe diye. Parkta sosyal mesafe koyulamaz herşey gibi buda tezatParka götürmek serbest mi
Serbest mi bilmiyorum ama herkes parklara hücum edecekse o kalabalığa sokmam çocuklarımı.Parka götürmek serbest mi
Bulaşması kendi kendine geçer mi bilmiyorum ki, öldürücülüğü azalır diye duydum ama bulaşması olayını duymadımÖldürülücügü değil bulaşmasinin yok olması bence bulaşma kalkarsa pandemi sona erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?