bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Peki sahilde yürüyüş yapmak yasak mı acaba, bilginiz var mı?
Ben alıştım bu sürece fakat çocuklar bunaldı artık, biraz nefes alsalar ne güzel olur
Sahil yasak bizim dun seyehat yasağı kalktı ama sahilde yürüyüş yasak. Biz bugün bos ağaçlı bi yere gittik cocuk scotter sürdü ama cok ağlıyor artik bahcede herkesn sesini duyuyor .

Aidse benziyor yapısı diye bir haber okumuştum ondan. Dolayı mi acaba
Aidsle alakası bile yok sarsa benziyor. Aidsin bulaş şekli bile farklı. Corona kandan bulaşmıyor mesela. Bi grip çeşiti. Alakası yok yani ikisinin. Genel olarak şimdiye kadar hiç bi virüs çeşidinin aşısı yok zaten. Baskılayıcı,tedavi edici ilaçlar var sadece. Hastalığa yakalanmamak için değil,iyileştirmek için olan şeyler hepsi. Muhtemelen bunun da bulunmayacak bu yüzden. Sadece tedavi yöntemi geliştirilecek. Onda bile gelişmeler çok iyi gidiyor gibi. İnşallah bu gelişmeler böyle devam eder. Bunu doktorum söylemişti hala aynı şeyi idda ediyor. Coronayla yaşamaya alışacaz mecburen diyor ne kadar doğru bilemem tabiki.

Sahil yasak bizim dun seyehat yasağı kalktı ama sahilde yürüyüş yasak. Biz bugün bos ağaçlı bi yere gittik cocuk scotter sürdü ama cok ağlıyor artik bahcede herkesn sesini duyuyor .
Ağaçlık alan için sahil veya park seçeneğimiz var burada, onun dışında sokaklarda gezinmek kalıyor yalnızca. Şimdilik bununla yetineceğiz anlaşılan.
Fakat adım başı park var, gördüklerinde içleri gitmeyecek mi çocukların

Özel bir anaokulunda müdürüm.
Bugün elimize ulaşan bir belgede,
1 Haziran itibariyle özel kreş ve anaokullarının açılmasının öngörüldüğü yazıyordu.
Henüz resmi bir açıklama yapılmamakla birlikte biz yarın tele-konferans yoluyla bir yönetim toplantısı yaparak durumu değerlendireceğiz.
Haziran başı bana erken geliyor okulu açıp öğrenci kabul etmek için ama bakalım,
durum ne gösterecek?

1 Temmuzda da düğün salonları, sinema, tiyatro vs açılacakmış sanırım
Sinemaları da araya 2 koltuk boşluk bıraktırarak açarlar artık. Tiyatro da öyle
En merak ettiğim düğün ama, halay çubukla dendi de normal oyun ve dans nasıl olacak ki

Parka götürmek serbest mi
Bildiğim kadarı ile serbest çünkü benim bulunduğum ilçedeki belediye parkları dezenfekte ettikleri paylaşmış fakat bir yandanda bakan açıklama yapmış bol bol yürüsün koşssunlar ama sosyal mesafe diye. Parkta sosyal mesafe koyulamaz herşey gibi buda tezat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…