bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doktorlar neden bunu söylüyor benim doktorum da öyle demişti kimisi ağır kimisi hafif atlatacak kimisi de atlatamayacak demişti

İller arası seyahat yasağı ile ilgili bi şey var mı en azından özel araçla gidilecek mi
13 ilde daha yasak kalkicak yazilmis ama ankara izmir istanbul kocaeli yoktu ama burda da ankara istanbul arasi yht olacak diyor hersey aciklanmamis ama sehirlerarasi yasagin kalktigi yerlerde ozel aracla seyahat daha mumkum

Tekirdağ gitmek istiyoruz aslında Doğum için İstanbul a geldik kaldık Tekirdağ giriş çıkış açıldı ama İstanbul dan çıkış yok

Doktorlar neden bunu söylüyor benim doktorum da öyle demişti kimisi ağır kimisi hafif atlatacak kimisi de atlatamayacak demişti
Onlarda aşısının bulunacağını düşünmüyorlar çünkü bence. Öyle olunca da tek yöntem bağışıklık kazanmak. Ben Türkiye’de çok çok fazla insanın şimdiden bağışıklık kazandığını düşünüyorum. Bizler kurallara uyduk evet ama uymayan kısım uyanlardan çok daha fazla gibi. İllaki hafif atlatan veya hiç belirti göstermeyen olmuştur. Belki bizler bile bi şekilde atlattık.
Benim merak ettiğim bişey var bilen biri yorumlarsa çok sevinirim.
Bu 2.dalga meselesi var ya. Çok sayıda insan bağışıklık kazandıysa mesela 2.dalganın daha az insanı etkilemesi gerekmez mi ? Yani biz ülke olarak ilk dalgayı bu kadarla atlattıysak 2.dalgadan neden bu kadar korkuluyor ? Yani pik noktasına ulaştığımız ve düşüşe geçtiğimiz söyleniyor eğer pik noktasında bile yetebildiyse sağlık sektörü 2.dalga daha küçük boyutlu olmaz mı ? Umarım anlatabilmişimdir ne sormak istediğimi.

Teşekkürler

Her yıl ailece delicesine grip oluruz bağışıklık yok hiçbirimizde ( eşim ben ve iki kıZım ) nasıl ağır geçiririm çocuklarımdan beter ateş öksürük ne istersen gelelim bu seneye hamileyim 2019 yıl sonuna doğru çok düşündüm grip aşısı olmakonusunu ve olmadım zaten aşı yoktu geç geldi oda sayılı gelmiş sadece yaşlı ve hastalara dedi eczacı sonra ne oldu bilmiyorum daha orda bi gariplik vardı

oglumla ciktik:) hava guzel herkes maskeli normal hayata adapte olmus pastanelerde acilmis burda

Bana 2. Dalga insanları korkutmak amacıyla gündeme getiriliyor gibi geliyor

O da Eylül de olacak herhalde instagram daki doktorun demesine göre
Eylülde konusu bile geçmicek, kronik hastalar temmuz ortasına kadar dikkat etmeli dediğine göre ağustos gibi
Ama tek bir kişi dediği için hiç inanamıyorum yine de takip ediyorum
Baksana 8 ay sonrası için kit üretiyomuşuz

Toplumun %60ı hastalığı geçirirse toplumsal bağışıklık oluyormus yani 48 milyonun geçirmesini mi bekliyoruz biz

Allah askina komşu durumuna koymuş biz mi boşa uğraşıyoruz anlamıyorum. Bitmiş herşey

Eklentiler

• 20200513_123849.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…