bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben yorumumda bu tip kronik bağışıklık sistemi rahatsızlıklarını vareste tutmuştum.
Bu yazdıklarınızda haklısınız elbette.

Ben yorumumda bu tip kronik bağışıklık sistemi rahatsızlıklarını vareste tutmuştum.
Bu yazdıklarınızda haklısınız elbette.
bana bu hastalik vade dolmasi olayindan cok bana şey gibi geliyor
hani yenecek sey var yenmeyecek sey var
sen buldugun her halti ye (trumpin dedigi gibi hareket eden herseyi ye )virusu kap insanlara sebep ol
ölum saati bazi durumlara gore degisir diye dusunuyorum ben
mesela intihar gunah intihar edip öluyosun
e gunah diyen kalkip hmm bu şu gun intihar etsin oyle olsun demiyordur heralde.
eko sistemi bozmamakta lazim
yoksa allah boyle hepimizin belasini verebiliyor diyesim geliyo

evet bende evi temizlerken ve disardayken normal sartlarda aman oraya dokunma pis aman bunu elleme yere oturma tarzi yasamam.
vucudunda bakterilere ihtiyaci var bagisiklik sistemi bu sekilde calisir
ateslenen cocuga hemen ilac dayama taraftari degilim vucut savasmayi ogrensin diye.
ama simdi ortada boyle bir pandemi varken bu kadar gevsek birakmak su sitedeki 84 dairede herkesin gunahina girmek bile bile lades demek

Doktorumuz aşısını sağlık ocağında yaptırıp getirirsiniz demişti, hastanede yapılsa keşke işimize gelir açıkçası..
benim abimler hep hastanede yaptiriyor.
hatta son asisinda yigenim arabadaymis abim bi gidip sorayim nasil yapilacaksa oyle davranalim diye hemsireye asimiz var ne yapmamkz gerekiyo demis hemsire sagolsun arabaya kendisi gelip yapmis asiyi cocugu sokmayin yazik diye

cocuklarin izin gunu bugun
Ben belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum bu kadar kalabalık olmamalari gerektiğini düşünüyorm . Zaten bizim sitede çocuklar hergun oynuyordu sitede park yok, şuanda da ayni sekilde devam ediyorlar. Ben dün evin biraz yakininda boş agaclik alan vardi oraya götürdüm. Yanlış anlasilmak istemem ama sitemizde polis, hemşire, zabıta , belediyede çalışan ,esnaf ve gezeni var esimde haftada 1-2 işe gidiyor adliyeye cok fazla insanla görüşmüyor ama kalemden geliyolar yanina, dosya için diğer nöbetçi varsa geliyor, markete gidiyor dikkat ediyor ama allah korusun olursa, bizde olur belirti vermeden atlatılırsak benim çocuğum diğerlerine bulaştırırsa diye düşünüyorum, ayni şekilde diğerlerinin çocuklarıda bulaştırabilir . Izin günü biliyorum ama ben parka bu kadar kalabalığa götürmezdim.

Tamam ama yürüme dediler parklara gidince ne anlamı kaldi ki büyüklerde var
evet parkda daha yakin olunuyor cocuklara laf dinletmekde zor maalesef bizde ciktik gezdik ama o kaydiraklara gidip dokunmadan rahat etmedi kandirdim da uzaklasti neyseki herkesde maske vardi cocuklar da cok bikmis belli 2 aydir evdeler..yerlerinde duramiyorlardi aileler peslerinde hep uzun sure kapali kalmakda iyi olmuyor

yoo sonuna kadar haklisiniz yanlis anlasilacak bir sey yok.
cunku bende sizin gibi dusunuyorum
cocuklar ebeveyn kontrolunde olmali ama ana baba salmis cocugu cocuk salincagi yaliyor anasi spor yapiyor sanki ona izin gunu.
gecen hafta cikardigimda bahcede baska bir cocuk vardi annesiyle cocuk kosa kosa bizim kizin yanina geldi uzak durun birbirinizden dedim cocugun annesi boyle bi agiz yuz hareketi yapti bizde bisey yok dedi.
bende var napacan dedim.
sonra sende olmadigini ne biliyosun hergun test mi yapiyosun dedim
insanlara dogruyu soyleyincede aliniyorlar sanki sadece onlara viruslu gozuyle bakiyomusum gibi.
halbuki goruyorum her gun disarda hergun kapida kadinlarla burun buruna ayni tastan cekirdek citliyo oylede bir oz guvenli bende yok diyor.
ben kizimi carsamba gunleri verilen saatte cikarmiyorum cunku 84 daireden en az 2 cocuk cikiyor disari siz dusunun suan ortami

Hiç çıkmayan, dışarı ile teması olmayan iki insan birbirine üstelik mesafe varken neyi,
nasıl bulaştıracak kuzum?
Neyin ihmali?
Komşumuz çıkmıyo ama eşi çıkıyor, gelini markette çalışıyor o da geliyor eve ara sıra
Yine de emin olamıyoruz ki

Komşumuz çıkmıyo ama eşi çıkıyor, gelini markette çalışıyor o da geliyor eve ara sıra
Yine de emin olamıyoruz ki
O zaman iş değişir elbette.
Bunlar son derece öznel kararlar.
Bununla birlikte yaşlıların sağlığı kadar psikolojisini de önemsemek lazım.
Watsaptan görüntülü arasanız ve komşusuyla sohbet etse anneniz?

ben sanırım artık kafayı kırdım ve ne olursa olsun maskemle çıkarım, uzak dururum ama ev yetti moduna girdim.
biliyorum ki erken, biliyorum ki ne kadar izole kalsam kar.
ama tam 58 gündür taşıdığım pozitiflik ve enerji bugün benden bu kadar dedi, isyan çıktı içimde.

Allah Allah, doktor neden öyle bir şey söylemedi ki bize? Bir soralım bakalım. Sağolun.

Şuanda tüm umudumu kaybettim o kadar sinirliyim ki. Markete çıktım. Etraf ana baba günü gibi abartmıyorum bilindik her mağazanın önünde kuyruk. Kuyrukta çocuğu ile bekleyen insanlar. Mağazaları gezdiren ebeveynler. Biz burda park riskli derken. Neyin kafasını yaşıyo bu millet. Acaba biz mi çok hassassız.İçimdeki o zerre umududa bugün yitirdim of

genis alanlarda ve acik havada olan insan yogunlugundan cok endise etmiyorum acikcasi viral enfeksiyonlarda herzaman kapali kucuk alanlar daha tehlikeli oluyor oyuzden kalabalik ev oturmalari ev gezmeleri daha tehlikelidir disarida havada sicak cogunluk maskeli virusun bulasma hizi eskisinden daha azdir..
hepimiz fahri virolog olduk

sicak ulkelerin hicbiri korona listesinde uste degil ve artislari gecen zamana gore cok daha az bizlere gore..bizim pik yapmis olmamiz ve sicakliklarin yukselmesi muhakkak olumlu ilerlemesini saglayacaktir acikcasi ben artik vakalarin aratcagina ihtimal vermiyorum

Balkondan balkona da konuşuyolar ama o tadı vermiyomuş. Artık annem de diyo bu hastalığın kurtuluşu yok nereye kadar evde hapis hayatı yaşıcam diye. Ona da hak veriyorum çünkü apartmanda bile eve kapanan sadece biziz.
Bir iki hafta daha dayansın bari. Ama dediği gibi nereye kadar böyle gider mutasyona kadar mı, aşıya kadar mı

Açık havada tehlike olduğunu hiç sanmıyorum.
Sıkıntı kapalı alanlarda.
Bilmem belki de sans artık biraz da.
Ben bu süreçte otobüs taksi kullandım 5,6 kez. Markete gitme sayımı saymıyorum bile.o esnada hele hele iş yerinde mesafeyi bırak dibime giren çok insan oldu.
Hadi markette neyse de işyerinde tanıdığın kişiler olunca uyaramıyorsun da mesafeli dur diye.aliskanliktan gelen hareketleri sürdürüyor arkadaşlar sağolsun:))
Demem o ki ya hiç taşıyıcı olan birine rastgelmedim ya da bu kadar kolay bulaşmıyor bu meret veya da gücünü yitirdi sinsi şey:))

Bu arada annemim evinde su borusu patladığı icin eve usta çağırıp yaptirmak zorunda kaldik.:))) annem kronik rahatsiz bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…