- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bulaşma oranına 1.56 dedi sağlık bakanıaktif vakaya bakarsak hergun dususde son donemde yogun bakima alinan hasta sayisinda da azalma var virus olduruculugunu azalttimi acaba daha hafifmi geciriyor yakalananlar
bilim kurulu yuzde 1 in altina dustugunu soylemis bugun ilk zamanlar yuzde 5 mis 1.56 bile olsa iyi ama benim merak ettigim bu virusu agir gecirenlerin orani dustu mu eger oyleyse buda virusun etkisinin azaldigi anlamina gelir.. neticede yogun bakim azaliyorsa gelen vakalarda hafif geciyor demekkiBulaşma oranına 1.56 dedi sağlık bakanı
aktif vakaya bakarsak hergun dususde son donemde yogun bakima alinan hasta sayisinda da azalma var virus olduruculugunu azalttimi acaba daha hafifmi geciriyor yakalananlar
Bilim kurulunun dediği İstanbul için mi acaba sağlık bakanının dediği Türkiye geneliydibilim kurulu yuzde 1 in altina dustugunu soylemis bugun ilk zamanlar yuzde 5 mis 1.56 bile olsa iyi ama benim merak ettigim bu virusu agir gecirenlerin orani dustu mu eger oyleyse buda virusun etkisinin azaldigi anlamina gelir.. neticede yogun bakim azaliyorsa gelen vakalarda hafif geciyor demekki
Dedikleri inşallah doğrudur. Yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.
acelesi yoksa bekletin suan hic yikatmamak en iyisi benceHalılari yıkatmaya verecem ama korkuyorm yani poşetini çıkarsamda sermekte endise edebilirim. Taşınmadan önce mi yikatsam gittiğimiz yerde mi bilemedim
Bencede mantikli smdi gelecek hali bide onu dert tasa yapacağım:)acelesi yoksa bekletin suan hic yikatmamak en iyisi bence
Haziran başı 100 altı bana çok imkansız geliyo şurda ne kaldı ki
Yalniz dunya saglik örgütü icin mehmet ceyhan sey dedi onlar abartmayi sever dedi.Haziran başı 100 altı bana çok imkansız geliyo şurda ne kaldı ki
görmüşsündür hep düğün soruları var, temmuzun sonlarına doğru düğünler bilr maskesiz olacakmış.Eylülde maske zaten kalmıcakmış
Kısaca bu virüsün etkisi asla uzun süremezmiş, mutlaka mutasyona uğrayıp gribe dönecekmiş iyice
Dünya sağlık örgütü günah çıkartıyo hatası için, o yüzden korkutucu konuşuyo demiş bi de
Keşke doğru çıksa ya.. doktor olmasa hiç kulak asmıcam da insan bi acaba diyo bu durumda
Olabilir çünkü çok karamsarlar gerçektenYalniz dunya saglik örgütü icin mehmet ceyhan sey dedi onlar abartmayi sever dedi.
yogun bakimin azalmasinin sebebi bence 65 yas ustunun sokaklardan cekilmesibilim kurulu yuzde 1 in altina dustugunu soylemis bugun ilk zamanlar yuzde 5 mis 1.56 bile olsa iyi ama benim merak ettigim bu virusu agir gecirenlerin orani dustu mu eger oyleyse buda virusun etkisinin azaldigi anlamina gelir.. neticede yogun bakim azaliyorsa gelen vakalarda hafif geciyor demekki
Mehmet Ceyhan sadece bunu demedi, gözünüzde büyütmeyin DSÖ’yü, yıllardır benden fikir alırlar dedi :)Yalniz dunya saglik örgütü icin mehmet ceyhan sey dedi onlar abartmayi sever dedi.
Mehmet Ceyhan çok mu pozitif bende onu ne zaman dinlesem allahım ölcez diye geziyorum evdeYalniz dunya saglik örgütü icin mehmet ceyhan sey dedi onlar abartmayi sever dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?