bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hafta sonları sağlık ocağı zaten kapali. 19 Mayıs resmi tatil olduğu için kapalı olacak. Belki pazartesi açık olabilir.

Şu Mayıs ayı da aynı sabırla geçseydi

Şu Mayıs ayı da aynı sabırla geçseydi

yok zaten saçmaladığımın farkındayım ama gerçekten sürecin başından beri kendim için de yakınlarım için de hep neşe kaynağı oldum. herkesin gerginliklerine destek oldum. ikisi beraber beni biraz yordu. tabii kendimi riske atmayacağım ama belki akşam yemek sonrası 1 sokak aşağısı ve yukarısı şeklinde bir yarım saat izin veririm kendime..
yoksa bu gidişle bakkala diye çıkıp nereye gideceğim meçhul olacak..

aynen patlamadan anlaşılmıyor ki, o ana kadarda bir sürü insana bulaşmış olacak.

Şimdi organizasyon şirketi aradı, 1 temmuzda açılıyoruz ne zaman gelelim sıraya alıyoruz tek tek diye Evde söz için tutmuştum 3 ay önce de
Kadına ben sizi arayayım dedim nasıl yapmayı düşüneyim ki bu zamanda
Temmuz dolmak üzere dedi çoğu kişi başlıyo yani evde sözlere, nişanlara ben yapamam herhalde eylüle kadar

İyi cesaret etmişsiniz valla ben oynatmadim kendide istemedi zaten bisiklet sürmek istedi Allahdan.

İyi cesaret etmişsiniz valla ben oynatmadim kendide istemedi zaten bisiklet sürmek istedi Allahdan.
cesaretimin sebebi dun gece apartman gorevlisi bahceyi sulayip parkdaki oyuncaklarida soyle bi sabunlayip fircaladi.
sabah kalktim kimse cikmamisken gidip oynattim.
normalde 2 2.5 aydir bende hic oynatmadim
zaten evdede salincagi kaydiragi oldugu icin cok istemiyordu ama bugun kimse olmayinca kendiside binmek isteyince hadi bin dedim yoksa bende bindiremem korkarim.

Çok iyi denk gelmiş o zaman süper.

Haftaya avm ve berberlerin etkisini görücez diyo dün kü artış haftasonu kısıtlamasından sonra oluşturulan kalabalıklardan kaynaklandığını söyledi yaa şu millet niye durmuyor oturmuyor yaa süreç uzuyor

Halılari yıkatmaya verecem ama korkuyorm yani poşetini çıkarsamda sermekte endise edebilirim. Taşınmadan önce mi yikatsam gittiğimiz yerde mi bilemedim

Gitgide azalıyordu. Azalma durdu sanki. Ya da azalma hızı yavaşladı. Üzüldüm.
entübe sayısı yine azalıyor falan ama yine de durdu.
insanlar çok dışarı çıkmaya başladı. Beraber iftar yemekleri. Köye gidenler . avmler zaten açıldı. Oraya da gidenler var. Hep duyuyorum.
artık kapalı kalmak istemiyor insanlar anlıyorum. Herkes bunaldı anlıyorum ama sanki sayılara yansıyor.
ölen insanları unutmayalım. Çok üzücü bir durum.
umarım yakında biter salgın. Atlatırız.

Sanki degil bir artış söz konusu zaten millet umursamıyordu hepten umursamıyor. Avmler kuaforler tuz biber ekti

gectigimiz haftada boyle oldu sonra dususe gecti yuzde 4 leri gecmedik neyseki buyuk artis yok ramazan diye evlerde toplaniyorlardir kesin iftar dua okuma falan o durumlarda etkiliyordur muhtemelen kapali ortam bulasmamasi zor birinde varsa digerlerine

aktif vakaya bakarsak hergun dususde son donemde yogun bakima alinan hasta sayisinda da azalma var virus olduruculugunu azalttimi acaba daha hafifmi geciriyor yakalananlar

aktif vakaya bakarsak hergun dususde son donemde yogun bakima alinan hasta sayisinda da azalma var virus olduruculugunu azalttimi acaba daha hafifmi geciriyor yakalananlar
En en merak ettiğim bu. Keşke bi açıklaması olsa
Marttaki virüsle şimdiki bir mi acaba

En en merak ettiğim bu. Keşke bi açıklaması olsa
Marttaki virüsle şimdiki bir mi acaba
ayni olsa yogun bakim sayisi artardi sanirim ya tamam ilaclar falanda olumlu etkiliyor ama neticede belli bir tedavisi yok sayi azalmazdi bu sekilde..mutasyona ugrar daha oldurucu olur falan filan diyorlardi ama belliki bu gerceklesmedi bu havalarin viruse yaradigini hic sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…