Hafta sonları sağlık ocağı zaten kapali. 19 Mayıs resmi tatil olduğu için kapalı olacak. Belki pazartesi açık olabilir.Merhaba hanımlar, sokağa çıkma yasağında acaba sağlık ocağı açık oluyor mu? 18inde kızımın 1 aylık aşısı vardı, aynı gün doktor kontrolü de var hastanede.. Hastaneye gidebiliyoruz da sağlık ocakları çalışıyor mu hiç bilmiyorum. Arıyorum ulaşamıyorum da..
Şu Mayıs ayı da aynı sabırla geçseydiben sanırım artık kafayı kırdım ve ne olursa olsun maskemle çıkarım, uzak dururum ama ev yetti moduna girdim.
biliyorum ki erken, biliyorum ki ne kadar izole kalsam kar.
ama tam 58 gündür taşıdığım pozitiflik ve enerji bugün benden bu kadar dedi, isyan çıktı içimde.
Şu Mayıs ayı da aynı sabırla geçseydi
aynen patlamadan anlaşılmıyor ki, o ana kadarda bir sürü insana bulaşmış olacak.@nefernefertiti birde su acidan bakmak lazim
simdi bu donemde en basta bir salgin olma ihtimalini biliyorduk cunku ulke olarak diger ulkelerden gec bulasti
eylulde ne zaman ikinci dalga olacak belki degil
ne zaman patlak verecegini hic birimiz bilmiyoruz
ve hayat buyuk oranda normal seyrine donmus olacak patlak verdiginde kimden ne zaman cikacak o kisi anlamadan kimlere bulastiracak vs
ikinci dalga daha sıkintıli oyuzden
adamın girdiği, dokunduğu yerleri komple sulandırılmış çamaşır suyu ile silin.Bu arada annemim evinde su borusu patladığı icin eve usta çağırıp yaptirmak zorunda kaldik.:))) annem kronik rahatsiz bu arada.
Hastanelerde de aşılar oluyor arayip sorarsiniz ama asmde daha cabuk tükendiği aktif olarak daha güvenli gibi ama siz hastaneyi arayinAllah Allah, doktor neden öyle bir şey söylemedi ki bize? Bir soralım bakalım. Sağolun.
bugun sabah erkenden kizima sitenin bahcesine cikardim hic kimse yokken parktada oynadi kaydiraga falan bindi ama surekli dezenfektan siktim
elini agzina yuzune surmemesi icin uyardim
kaydiraklarw cocuklar yanlislikla biber surmus elini yuzune falan goturme agzin gozun acir dedim goturmedi
ama eve gelince tabi ust bas komple degisti eller dirsekler yuz komple sabunla kirklandi yine
simdi balkondan bakiyorum milletin cocugu bildigin her yerini suruyo o salincaga kaydiraga
cesaretimin sebebi dun gece apartman gorevlisi bahceyi sulayip parkdaki oyuncaklarida soyle bi sabunlayip fircaladi.İyi cesaret etmişsiniz valla ben oynatmadim kendide istemedi zaten bisiklet sürmek istedi Allahdan.
cesaretimin sebebi dun gece apartman gorevlisi bahceyi sulayip parkdaki oyuncaklarida soyle bi sabunlayip fircaladi.
sabah kalktim kimse cikmamisken gidip oynattim.
normalde 2 2.5 aydir bende hic oynatmadim
zaten evdede salincagi kaydiragi oldugu icin cok istemiyordu ama bugun kimse olmayinca kendiside binmek isteyince hadi bin dedim yoksa bende bindiremem korkarim.
belkide her aksam yapiyo uygulamayi ama ben ilk kez denk geldim bilemiyorum.Çok iyi denk gelmiş o zaman süper.
Sanki degil bir artış söz konusu zaten millet umursamıyordu hepten umursamıyor. Avmler kuaforler tuz biber ektiEki Görüntüle 2634699
Gitgide azalıyordu. Azalma durdu sanki. Ya da azalma hızı yavaşladı. Üzüldüm.
entübe sayısı yine azalıyor falan ama yine de durdu.
insanlar çok dışarı çıkmaya başladı. Beraber iftar yemekleri. Köye gidenler . avmler zaten açıldı. Oraya da gidenler var. Hep duyuyorum.
artık kapalı kalmak istemiyor insanlar anlıyorum. Herkes bunaldı anlıyorum ama sanki sayılara yansıyor.
ölen insanları unutmayalım. Çok üzücü bir durum.
umarım yakında biter salgın. Atlatırız.
gectigimiz haftada boyle oldu sonra dususe gecti yuzde 4 leri gecmedik neyseki buyuk artis yok ramazan diye evlerde toplaniyorlardir kesin iftar dua okuma falan o durumlarda etkiliyordur muhtemelen kapali ortam bulasmamasi zor birinde varsa digerlerineEki Görüntüle 2634699
Gitgide azalıyordu. Azalma durdu sanki. Ya da azalma hızı yavaşladı. Üzüldüm.
entübe sayısı yine azalıyor falan ama yine de durdu.
insanlar çok dışarı çıkmaya başladı. Beraber iftar yemekleri. Köye gidenler . avmler zaten açıldı. Oraya da gidenler var. Hep duyuyorum.
artık kapalı kalmak istemiyor insanlar anlıyorum. Herkes bunaldı anlıyorum ama sanki sayılara yansıyor.
ölen insanları unutmayalım. Çok üzücü bir durum.
umarım yakında biter salgın. Atlatırız.
En en merak ettiğim bu. Keşke bi açıklaması olsaaktif vakaya bakarsak hergun dususde son donemde yogun bakima alinan hasta sayisinda da azalma var virus olduruculugunu azalttimi acaba daha hafifmi geciriyor yakalananlar
ayni olsa yogun bakim sayisi artardi sanirim ya tamam ilaclar falanda olumlu etkiliyor ama neticede belli bir tedavisi yok sayi azalmazdi bu sekilde..mutasyona ugrar daha oldurucu olur falan filan diyorlardi ama belliki bu gerceklesmedi bu havalarin viruse yaradigini hic sanmiyorumEn en merak ettiğim bu. Keşke bi açıklaması olsa
Marttaki virüsle şimdiki bir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?