Ay yok ben sadece onu takip ediyorum, bence alanında en iyisi..ama hep negatif :) ama bugün global tv de ; adını unuttum bir ülkede araştırma yapılmış söylesem mi dedi gülerek :)) virüs sanırım iyi yönde bulaştırıcılığını düşürüyormuş dedi. Geri sardım tekrar dinledimMehmet Ceyhan çok mu pozitif bende onu ne zaman dinlesem allahım ölcez diye geziyorum evdeson zamanlarda hiç dinlemedim ne diyor belki daha pozitif olmuştur başlarda o da felaketti ama şu an gözümde çok korkunç bi adam
Keşke bulaştırıcılığını öldürücülüğünü yitirse de aşı bulunmasa ya nolcakAy yok ben sadece onu takip ediyorum, bence alanında en iyisi..ama hep negatif :) ama bugün global tv de ; adını unuttum bir ülkede araştırma yapılmış söylesem mi dedi gülerek :)) virüs sanırım iyi yönde bulaştırıcılığını düşürüyormuş dedi. Geri sardım tekrar dinledimbu araştırma güvenilir bir kaynaktan dedi. Ama aşıyı beklemeyin, o aşının herkese ulaşması, işe yaraması yüzde 5 dedi .
Biraz önce 2 aydır ilk kez alt sokağa yürüdüm, ikinci sokaktan dönüp eve geldim. Allahım yürümek resmen mucizeymiş, hava çok güzel kokuyor, ağladım, hiç kıymetini bilmemişim. İştahım ve uykum geldi ilk kez.
Ama sonra doktor tanıdığı gördük, biz kaçtıkça onlar üstümüze geldi, 3-4 dakika konuştuk, bizim orada 10 tane ağır hasta kaldı dedi, araştırma hastanesi bu arada, siz test oluyor musunuz dedim, yok bence ben geçirmişimdir dedi, aramızdaki mesafeye baktım 3 adım, kafamda deli sorulardaha da 1 ay çıkmam.
Şu aşı hakkında Mehmet Ceyhan, 40 yıldır aşı üretiyorum, sadece domuz gribinin aşısı etkili oldu, diğer virüsler mutasyona uğradı dedi. Aşıyı yetiştiremedik dedi. Eylülde aşı bulunur diyenler, aşıyla uzaktan yakından alakası olmayanlar dedi. En az 1,5 yıl diyor.Keşke bulaştırıcılığını öldürücülüğünü yitirse de aşı bulunmasa ya nolcak
Nedense inanıyorum ben 1aya çok azalcak etkisi
Bizde de vardı, onlarda da vardı ama ben geçirmişimdir diyince maske falan umrumda olmadı. :) Bir de doktorlarda virüs yükü çok oluyor. Maske falan çok işe yaramaz gibi geliyor bana, yüzde 30 korur diyorlar.Maskeniz yokmuydu ki?
Bugün dr a gittim şeker yükleme için dahiliye dr una ve çok aç olduğum için 16 saati bulacaktı bitmesi eve döndüm yarın daha az aç kalarak yaptıracağım size birşey oldumu baygınlık hissi falan gibi korkuyorum daha önce ikidefa yaptırdım 4. Gebeliğim bu arada kötü olmamaıştım ama o zaman farklıydı 75 mg da 3 saat bakılacakMehmet Ceyhan çok mu pozitif bende onu ne zaman dinlesem allahım ölcez diye geziyorum evdeson zamanlarda hiç dinlemedim ne diyor belki daha pozitif olmuştur başlarda o da felaketti ama şu an gözümde çok korkunç bi adam
Bizde de vardı, onlarda da vardı ama ben geçirmişimdir diyince maske falan umrumda olmadı. :) Bir de doktorlarda virüs yükü çok oluyor. Maske falan çok işe yaramaz gibi geliyor bana, yüzde 30 korur diyorlar.
Aminnn, bütün doktorlar maskeden virüsün geçebileceğini söylüyor, maske molekülünün çağı, virüsten büyükmüş..n95 dışında hepsi virüsü geçiriyormuş. O beni korkutmak için üstüme üstüme geldi, eşi de kızdı, biliyor böyle kaygılı olduğumu. Giderken de havadan geçiyor he nefes alma dedi gülerekBence abartiyosunuz hem karşı tarafın maskesinden fırlayıp hem sizin maskenizi delip geçicek bişey değil yani.
Öyle olsaydı şuan dünyada ne doktor kalırdı ne doktorların aileleri kalırdı Allah hepsini muhafaza etsin. Yardımcıları olsun.
Hiç sevmem korkularımın üstüne gelinmesiniAminnn, bütün doktorlar maskeden virüsün geçebileceğini söylüyor, maske molekülünün çağı, virüsten büyükmüş..n95 dışında hepsi virüsü geçiriyormuş. O beni korkutmak için üstüme üstüme geldi, eşi de kızdı, biliyor böyle kaygılı olduğumu. Giderken de havadan geçiyor he nefes alma dedi gülerek
Ben alışıyorum artık napayım. Yoksa daha fazla zorluyorlar, korkmuyormuş gibi yapıp, içi içini yemesi çok kötü insanın. Kimseye yaşatmasın Allah.Hiç sevmem korkularımın üstüne gelinmesini
Amin anksiyete denen illetle yaşadıkça böyle olacağız ben hiç ilaç kullanmadım bunun için rahatlatıyor mu bebiş gelsinde sağlıkla inşallah o zaman geçer benim hamilelikte dahada şiddetleniyor anksiyete ama bebekten sonra geçmezse mutlak tedavi düşünüyorumBen alışıyorum artık napayım. Yoksa daha fazla zorluyorlar, korkmuyormuş gibi yapıp, içi içini yemesi çok kötü insanın. Kimseye yaşatmasın Allah.
Bebeğim olursa eğer (onun için bıraktım ilacı) ömür boyu ilaç kullanmak isterim. Çok ama çok iyi geliyor ilaç. Çok özlüyorum ilaç kullandığım dönemlerimi. Hayattan zevk alıyor, hiç bir şeyden korkmuyordum. Hamilelikte de kullanılan ilaçlar var ama ben de son raddeye kadar kullanılmaması taraftarıyım. Sabredin, ne güzel hamile kalmışsınız, Allah sabrını verir inşallah :)Amin anksiyete denen illetle yaşadıkça böyle olacağız ben hiç ilaç kullanmadım bunun için rahatlatıyor mu bebiş gelsinde sağlıkla inşallah o zaman geçer benim hamilelikte dahada şiddetleniyor anksiyete ama bebekten sonra geçmezse mutlak tedavi düşünüyorum
Çok denedBebeğim olursa eğer (onun için bıraktım ilacı) ömür boyu ilaç kullanmak isterim. Çok ama çok iyi geliyor ilaç. Çok özlüyorum ilaç kullandığım dönemlerimi. Hayattan zevk alıyor, hiç bir şeyden korkmuyordum. Hamilelikte de kullanılan ilaçlar var ama ben de son raddeye kadar kullanılmaması taraftarıyım. Sabredin, ne güzel hamile kalmışsınız, Allah sabrını verir inşallah :)
Allah sanada nasip etsin hayırlı zamandaBebeğim olursa eğer (onun için bıraktım ilacı) ömür boyu ilaç kullanmak isterim. Çok ama çok iyi geliyor ilaç. Çok özlüyorum ilaç kullandığım dönemlerimi. Hayattan zevk alıyor, hiç bir şeyden korkmuyordum. Hamilelikte de kullanılan ilaçlar var ama ben de son raddeye kadar kullanılmaması taraftarıyım. Sabredin, ne güzel hamile kalmışsınız, Allah sabrını verir inşallah :)
Amin, eminim sizin için çok zordur, biz bile psikolojik bir sorun yaşamadığımız halde ilk haftalar epey endişe yaşadık.Ben alışıyorum artık napayım. Yoksa daha fazla zorluyorlar, korkmuyormuş gibi yapıp, içi içini yemesi çok kötü insanın. Kimseye yaşatmasın Allah.
Bugün online terapiye başladık:) umarım faydasını görürüm, ilk kez dışarı çıkmamda etkili oldu. İnşallah daha iyi hissederim gittikçe :) çok sağolun desteğiniz için :)Amin, eminim sizin için çok zordur, biz bile psikolojik bir sorun yaşamadığımız halde ilk haftalar epey endişe yaşadık.
Ama zamanla pozitif düşünmeye yönelirseniz bu sorunu aşacağınızı düşünüyorum.
Öyle güzel uyumuşum ki sahura kadar, iki aydır böyle uyumadım. Toplasan 7-8 dakkadır yürüdüğüm. Bacaklarım ağrımış :) Bir de korku biraz gidiyor dışarı çıkınca, çok mu abartmışım acaba diyorsun :) Çok iyi geliyor ama bir dahakine hiç insan görmek istemiyorum açıkçası, yanından geçmek zorunda olduğum maskesiz bilinçsizler olmamalı.Bakalım ben nasıl aşıcam dışarı çıkma işini. Çöp dolmasın diye dua ediyorum her gün o derece
Bu hafta erkek arkadaşım çıkcaz bi yarım saat bari yürüyelim dedi durumun kötü diyo, haklı
Bakalım iyi gelir belki bana
Hiç çıkmamak daha kötü zaten, ben çıkmadığım için paranoyak oldum iyice. İşe gidenler çok daha rahat mesela mecburenÖyle güzel uyumuşum ki sahura kadar, iki aydır böyle uyumadım. Toplasan 7-8 dakkadır yürüdüğüm. Bacaklarım ağrımış :) Bir de korku biraz gidiyor dışarı çıkınca, çok mu abartmışım acaba diyorsun :) Çok iyi geliyor ama bir dahakine hiç insan görmek istemiyorum açıkçası, yanından geçmek zorunda olduğum maskesiz bilinçsizler olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?