bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiç çıkmamak daha kötü zaten, ben çıkmadığım için paranoyak oldum iyice. İşe gidenler çok daha rahat mesela mecburen
Evet aynen ben de dün çıktım ama bis arazide yürüdük, bacaklarim hamladi. Doktora gittim iğnelerim var bende panik panik insallah olmam bisey , çocuğu cikaramadim mesela disari bugun eşim işteydi çünkü:) tek basimiza korkuyorm.
Doktor (nörolog)anksiyete icin ilac verdi ama baslamadim basks doktor ( beyin ve sinir cerrahi ) birakmasi zor icme dedi duruyor. Arkadaş içince cok mutluydum korkularim yoktu dedi ya özendim.hayrli sabhlar

Ben de ilaca her zaman karşıydım. Artık korkularım hayatımı mahvedince mecburen başladım. 6 ay sonra ne kaygım, ne korkum kalmıştı, bunun yanında gamsız, mutlu, eğlenceli bir kişilik olup çıkmıştım. 7 yıl kullandım, çok da rahat bıraktım. O halimi çok özledim özendirmek istemem ilaca asla ama tansiyon ilacı gibi bu da alınması gerek eğer ruh hastaysa. İnşallah Allah bebek nasip eder, tekrsr başlayabilirim ilacıma..

Ben de çok korkuyorum tek başıma. Arkadaşlarımla buluşmaya da korkuyorum. Erkek arkadaşım test oluyo sürekli, yarın da olcak o yüzden onunla buluşabilcem sorunsuz.
Çıka çıka alışırım umarım. Benim hiç böyle huylarım yoktu nasıl bu hale geldim bilmem
Aileme bi şey olur korkusu işte

Birisi sizin yüzünüze yakın mesafeden oksurmedigi hapsirmadigi sürece yada siz o kişiyle tokalasmadiginiz sürece geçeceğini asla sanmıyorum bu işin artık hastalık boyutu bence.

Hatta bunu şu şekilde curutebilirim sizin dediginize göre maskeden bile arada mesafe varken bulaşan virüs maske yokken iki insan yan yana geçerken bile bulaşirdi. Ve Türkiye de ilk vaka çıktığında kimse maske takmiyodu toplu taşımalar tıklım tıklımdi o zaman bizdeki vakanin milyonları bulması gerekirdi. Abartiyosunuz hemde çok fazla.

Dışarda uzaklaşıp kaçtığıniz insan o korumaz dediğiniz maskeyle günde kaç hastayla muhatap oluyodur kim bilir. Bide üstünüze üstünüze geldiğini sanmıyorum siz öyle hissettiniz muhtemelen.

3 saatin sonunda şeker düşüyor biraz hafif baş dönmesi filan oluyor ama yanınızda bişey götürün 3 saat biter bitmez yiyin bişeyler mutlaka o zaman olmaz

Merhaba, herkese sağlıklı günler diliyorum. Dün çocuklar için serbest saat vardı, zaten tenha yerde oturuyorum, aldım yavrularımı sakin sakin dolaştık sokaklarda, arada onlara tarla gibi düzlük yerlerde koşu yarışı yaptırdım enerjilerini atsınlar diye. Ama eve bi geldik onlar yine canavar ben pert neyse size bi sorum olacak. Normalleşme takvimine göre çalıştığım okul 1 temmuz itibariyle faaliyete geçecekmiş. Bende kronik rahatsızlık var ve korkuyorum açıkçası. Rapor alıp bi müddet daha evde durmalı mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

No
Benimde dişim ağrıyor dolgu olması lazım gidemiyorum nasıl geçicek böyle hep korkuyla mı yaşıcaz

Meselâ bana verdiği pax..a 10 mg ilacti, atıyorum hamile kalmak istedik kac ay önce bırakılmalı. Ben mide bulantısı, dikkat eskiliği okudum ekside ondan almadim ama yarim içsem bile iyu olabilirdi belki. Olaylara hep kötü tarfindan bakıyorum online terapi alacaktım erteledim biraz kendimi iyi hissedince

Doktora kalsa hamileyken de kullanabileceğin ilaçlar var demişti bana. Ama ben hamile kalmaya karar verince bıraktım. Doktorlar hafifliğine göre veriyor ilaçları.

Tünaydın Sevgili Dostlarım; Bugün günaydın fotoları Tünaydın fotoları oldu. Bugün çok erken uyandım, ufuk çok tatlı bir pembeye boyanmış ve güneş henüz doğmamıştı ancak sabah beklenmedik bir yoğunluk olunca fotoları göndermekte geciktim... Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size gün doğumunu, pembe ve kırmızı sardunya çiçekleri ve ben foto çekerken yine bahçeye kaçan yaramaz kedimi gönderiyorum; güzel bir pozunu yakalamaya çalıştım ama aklı fikri bahçedeki nanelerde ve henüz yolamadığım çeşitli otlarda. Sevgilerimle

Mehmet Çilingiroğlu aşı ile ilgili tarihi Nisan ayında vermişti.Haberi aşağı da görebilirsiniz.Bu kişinin paylaştığı gibi dün verilen bir bilgi değil.Şu her deprem sonrası türeyip jeoloji mühendisleri bile net bir zaman vermezken şu tarihte deprem olacak diye yalan yanlış bilgiler veren tiplere benziyor.Hikayesinde 2 saate bir takip takip yazan postlar falan yani bence bu dönemde insanların hassasiyetinden faydalanmaya çalışan bir tip daha.

Kaygılarım azalacagına artıyor.eşim dısarlara cıkıyor .ben kapının onune cıkmıyorum.sankı hep evde yaşıyormusum gıbı geliyor.eşim ailesiyle görüşmek istiyor .artık ben nasıl davranacagım bılmıyorum..evdeler ..yakın oturuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…