Evet aynen ben de dün çıktım ama bis arazide yürüdük, bacaklarim hamladi. Doktora gittim iğnelerim var bende panik panik insallah olmam bisey , çocuğu cikaramadim mesela disari bugun eşim işteydi çünkü:) tek basimiza korkuyorm.Hiç çıkmamak daha kötü zaten, ben çıkmadığım için paranoyak oldum iyice. İşe gidenler çok daha rahat mesela mecburen
Ben de ilaca her zaman karşıydım. Artık korkularım hayatımı mahvedince mecburen başladım. 6 ay sonra ne kaygım, ne korkum kalmıştı, bunun yanında gamsız, mutlu, eğlenceli bir kişilik olup çıkmıştım. 7 yıl kullandım, çok da rahat bıraktım. O halimi çok özledimEvet aynen ben de dün çıktım ama bis arazide yürüdük, bacaklarim hamladi. Doktora gittim iğnelerim var bende panik panik insallah olmam bisey , çocuğu cikaramadim mesela disari bugun eşim işteydi çünkü:) tek basimiza korkuyorm.
Doktor (nörolog)anksiyete icin ilac verdi ama baslamadim basks doktor ( beyin ve sinir cerrahi ) birakmasi zor icme dedi duruyor. Arkadaş içince cok mutluydum korkularim yoktu dedi ya özendim.hayrli sabhlar
Ben de çok korkuyorum tek başıma. Arkadaşlarımla buluşmaya da korkuyorum. Erkek arkadaşım test oluyo sürekli, yarın da olcak o yüzden onunla buluşabilcem sorunsuz.Evet aynen ben de dün çıktım ama bis arazide yürüdük, bacaklarim hamladi. Doktora gittim iğnelerim var bende panik panik insallah olmam bisey , çocuğu cikaramadim mesela disari bugun eşim işteydi çünkü:) tek basimiza korkuyorm.
Doktor (nörolog)anksiyete icin ilac verdi ama baslamadim basks doktor ( beyin ve sinir cerrahi ) birakmasi zor icme dedi duruyor. Arkadaş içince cok mutluydum korkularim yoktu dedi ya özendim.hayrli sabhlar
Ben halıları yıkattım serdim 15 gün önce ne gibi riski var ki ben iyi olur diye düşünmüştümBencede mantikli smdi gelecek hali bide onu dert tasa yapacağım:)
Aminnn, bütün doktorlar maskeden virüsün geçebileceğini söylüyor, maske molekülünün çağı, virüsten büyükmüş..n95 dışında hepsi virüsü geçiriyormuş. O beni korkutmak için üstüme üstüme geldi, eşi de kızdı, biliyor böyle kaygılı olduğumu. Giderken de havadan geçiyor he nefes alma dedi gülerek
3 saatin sonunda şeker düşüyor biraz hafif baş dönmesi filan oluyor ama yanınızda bişey götürün 3 saat biter bitmez yiyin bişeyler mutlaka o zaman olmazBugün dr a gittim şeker yükleme için dahiliye dr una ve çok aç olduğum için 16 saati bulacaktı bitmesi eve döndüm yarın daha az aç kalarak yaptıracağım size birşey oldumu baygınlık hissi falan gibi korkuyorum daha önce ikidefa yaptırdım 4. Gebeliğim bu arada kötü olmamaıştım ama o zaman farklıydı 75 mg da 3 saat bakılacak
Benimde dişim ağrıyor dolgu olması lazım gidemiyorum nasıl geçicek böyle hep korkuyla mı yaşıcazBu arada adettim normalde 8. Gunde leke kesilir abdest alirdim dun aldm hala leke kesilmedi bugün 9 yarin 10 olacak oruç tutamıyorum acaba stresten olur mu buna takildim. Sabah sahura kalkayim öğlene doğru abdest alayim diyorum olur mu acaba bilgisi olan var mi? Ay bide buna doktora gidemem zaten geçen hafta gittim 3 güne bir iğnem var çok stres oluyorum hastalik kapacam diye
Takip ettiğimiz doktor bilim kuruluna baya kızıyor insanları panik ettiriyorlar korkutuyorlar diyeOlabilir çünkü çok karamsarlar gerçektenVe bu salgında gerçekten geç kaldılar açıklama yapmak için
Altta yorumda biri sahte salgın diyo off herkes bi şey diyoKarişik mi attim bilemedim
Evet yorumları okumaniz icin attim bir cok kişi boyle düşünüyor. Imstagtamda denk gelmiştim amerikada hintli bir doktor prof. Boyle diyor doktorlar biliyor ama susuyor diyor.Altta yorumda biri sahte salgın diyo off herkes bi şey diyo
Meselâ bana verdiği pax..a 10 mg ilacti, atıyorum hamile kalmak istedik kac ay önce bırakılmalı. Ben mide bulantısı, dikkat eskiliği okudum ekside ondan almadim ama yarim içsem bile iyu olabilirdi belki. Olaylara hep kötü tarfindan bakıyorum online terapi alacaktım erteledim biraz kendimi iyi hissedinceBen de ilaca her zaman karşıydım. Artık korkularım hayatımı mahvedince mecburen başladım. 6 ay sonra ne kaygım, ne korkum kalmıştı, bunun yanında gamsız, mutlu, eğlenceli bir kişilik olup çıkmıştım. 7 yıl kullandım, çok da rahat bıraktım. O halimi çok özledimözendirmek istemem ilaca asla ama tansiyon ilacı gibi bu da alınması gerek eğer ruh hastaysa. İnşallah Allah bebek nasip eder, tekrsr başlayabilirim ilacıma..
Doktora kalsa hamileyken de kullanabileceğin ilaçlar var demişti bana. Ama ben hamile kalmaya karar verince bıraktım. Doktorlar hafifliğine göre veriyor ilaçları.Meselâ bana verdiği pax..a 10 mg ilacti, atıyorum hamile kalmak istedik kac ay önce bırakılmalı. Ben mide bulantısı, dikkat eskiliği okudum ekside ondan almadim ama yarim içsem bile iyu olabilirdi belki. Olaylara hep kötü tarfindan bakıyorum online terapi alacaktım erteledim biraz kendimi iyi hissedince
Açıklamaya bak. 4-5 yıl nedir yaTakip ettiğimiz doktor bilim kuruluna baya kızıyor insanları panik ettiriyorlar korkutuyorlar diye
Kimsenin panik olduğu yokTakip ettiğimiz doktor bilim kuruluna baya kızıyor insanları panik ettiriyorlar korkutuyorlar diye
ayy keşke panik olsalar azcıkKimsenin panik olduğu yok
Millet rahat rahat maskesiz geziyor
Mehmet Çilingiroğlu aşı ile ilgili tarihi Nisan ayında vermişti.Haberi aşağı da görebilirsiniz.Bu kişinin paylaştığı gibi dün verilen bir bilgi değil.Şu her deprem sonrası türeyip jeoloji mühendisleri bile net bir zaman vermezken şu tarihte deprem olacak diye yalan yanlış bilgiler veren tiplere benziyor.Hikayesinde 2 saate bir takip takip yazan postlar falan yani bence bu dönemde insanların hassasiyetinden faydalanmaya çalışan bir tip daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?