bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Açıklamaya bak. 4-5 yıl nedir ya
kehanetde bulunan kadinin dedigi gibi olcak heralde nasil bulastigi tedaviai vs gibi bircok soruyu gizemli bir sekilde birakip aniden kaybolacak demisti cidden de oyle degilmi birinin dedigini digeri yalanliyor virus ciktigindan beri kimsede fikir birligi yok herkes birsey soyluyor

Ben de aşı bulunana kadar tamamen normal hayata dönülür diye düşünüyorum
Artık vaka bile verilmez belki 2-3 aya
Bi yandan da 8 ay sonrası için kit üretiliyomuş
Gerçekten tam bi çıkmazdayız

Tabii o ihtimal büyük ama bu kadar da umut verilmez ya Mesleğimi bırakırım gibi büyük lafları da var
Her şey haziran ortasında belli olcak

onceki gunlerin vakalarina baktimda iki uc gun ani yukaelia sonra birden dusus yaparak asagiya dogru inmis sayilar heralde bugun de 1500 veya daha alti olacak vaka sayisi sonra da 1500lerin altinda devam eder cikmaz bir daha ustune diye hesaplamami yaptim:)))..birde pik ne zaman oldu aciklandimi 23 nisan diye algiladim ben tabloya gore zaten pikden sonra pike kdr olan surenin gecmesi gerekirmis virusun kontrole alinmasi icin eger 23 nisan ise 6 haziranda kontrole alinmis olur verilere gore tabi:) umarimda oyle olur

Ben de aşı bulunana kadar tamamen normal hayata dönülür diye düşünüyorum
Artık vaka bile verilmez belki 2-3 aya
Bi yandan da 8 ay sonrası için kit üretiliyomuş
Gerçekten tam bi çıkmazdayız
aslinda yaptiklari prosedure uygun ilerlemek olsa gerek asi bulunana kdr gerekli onlemleri almalari sart tabiki virusun mutasyona ugramasi bulasiciligi azaltmasi veya yok olmasi:) mumkun.. saglam adimlarla ilerlemek ici her turlu onlemi almalari bu acidan gerekli bunu ozamana gitmeyecekmi hep boyle yasiycaz olarak gormeyin

İyi ki virüs ekim kasım gibi başlamadı tek iyi yanı bu herhalde. Önümüz yaz, bi ihtimal de olsa etkisi olacak gibi duruyo yayılma hızına

Şaka gibi bi olay anlatmaya geldim. Yaşadığım ilde bi mahallenin tamamı karantinaya alınmış. Burası acayip değil. Acayip olan karantina sebebi. Bi kadın gelmiş ve sizi koronadan koruyacak duayı okuyayım demiş ve hepsini üflemiş (!) Kadın tahmin üzere pozitifmiş ve herkese bulaşmış, hayır şimdi hangisine daha çok yanayım bilemedim. Rabbim, seni çok seviyorum, ama salak kullarına tahammül etmek çok zor cidden

Bi de bu var. Ben nişan işini haziran ayı için de rafa kaldırayım en iyisi

Eklentiler

• 4712A58F-17FD-48E0-A560-5FE860079766.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 35
1635

Gündoğumu manzarasına bittim tam anlamıyla.ne kadar güzel, çok etkileyici

Tabii o ihtimal büyük ama bu kadar da umut verilmez ya Mesleğimi bırakırım gibi büyük lafları da var
Her şey haziran ortasında belli olcak
Paraya ihtiyacı yoksa mesleğini bırakır. Hatta yaşamakdan bıktıysa inthar eder vs. vs... O kadar büyütmeye gerek yok.
Belki de 50 senede kazanacağı parayı bu açıklamaları yap diyen birilerinden almış da olabilir. Bekleylim görelim İştir insanın aynası lafa bakılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…