- 26 Mayıs 2018
- 8.220
- 38.862
- 548
- 51
Teşekkürler ilk saati verdim iki defa daha var bulantı dışında iyiyim3 saatin sonunda şeker düşüyor biraz hafif baş dönmesi filan oluyor ama yanınızda bişey götürün 3 saat biter bitmez yiyin bişeyler mutlaka o zaman olmaz
Tv de Prof Haziran da vakalar 500 altı falan olursa diyo ama şu instagram daki doktor Haziran 100 altı vaka bekliyor gerçekten ne olacak merak ediyorumHiç çıkmamak daha kötü zaten, ben çıkmadığım için paranoyak oldum iyice. İşe gidenler çok daha rahat mesela mecburen
Virüs en az 1.5 -2 sene sürer diyo yazıda
kehanetde bulunan kadinin dedigi gibi olcak heralde nasil bulastigi tedaviai vs gibi bircok soruyu gizemli bir sekilde birakip aniden kaybolacak demisti cidden de oyle degilmi birinin dedigini digeri yalanliyor virus ciktigindan beri kimsede fikir birligi yok herkes birsey soyluyorAçıklamaya bak. 4-5 yıl nedir ya
Yazılar mı karıştı acaba?Virüs en az 1.5 -2 sene sürer diyo yazıda
Ben de aşı bulunana kadar tamamen normal hayata dönülür diye düşünüyorumkehanetde bulunan kadinin dedigi gibi olcak heralde nasil bulastigi tedaviai vs gibi bircok soruyu gizemli bir sekilde birakip aniden kaybolacak demisti cidden de oyle degilmi birinin dedigini digeri yalanliyor virus ciktigindan beri kimsede fikir birligi yok herkes birsey soyluyor
Tabii o ihtimal büyük ama bu kadar da umut verilmez yaMehmet Çilingiroğlu aşı ile ilgili tarihi Nisan ayında vermişti.Haberi aşağı da görebilirsiniz.Bu kişinin paylaştığı gibi dün verilen bir bilgi değil.Şu her deprem sonrası türeyip jeoloji mühendisleri bile net bir zaman vermezken şu tarihte deprem olacak diye yalan yanlış bilgiler veren tiplere benziyor.Hikayesinde 2 saate bir takip takip yazan postlar falan yani bence bu dönemde insanların hassasiyetinden faydalanmaya çalışan bir tip daha.
Eki Görüntüle 2635065 Eki Görüntüle 2635065Dr. Mehmet Çilingiroğlu corona aşısı için tarih verdi
Dr. Mehmet Çilingiroğlu corona aşısı için tarih verdi Son dönemlerde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen, ABD'de yaşayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Çilingiroğlu, corona virüsü (COVID-19) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu, "ABD'de Toplam vaka sayısı 1 milyon. Ölüm sayısı ise...www.google.com.tr
aslinda yaptiklari prosedure uygun ilerlemek olsa gerek asi bulunana kdr gerekli onlemleri almalari sart tabiki virusun mutasyona ugramasi bulasiciligi azaltmasi veya yok olmasi:) mumkun.. saglam adimlarla ilerlemek ici her turlu onlemi almalari bu acidan gerekli bunu ozamana gitmeyecekmi hep boyle yasiycaz olarak gormeyinBen de aşı bulunana kadar tamamen normal hayata dönülür diye düşünüyorum
Artık vaka bile verilmez belki 2-3 aya
Bi yandan da 8 ay sonrası için kit üretiliyomuş
Gerçekten tam bi çıkmazdayız
Hepsini izleyemedim adami görünce sok oldun 1 yıl onceydi herlade suriyeli birinden , israilli zengin birine yasa dışı böbrek nakli yapacakken tutuklanmıştı nasil hemen çıkıyorlar ne dediğine odaklanamadimKızlar bunu izleyin mutlaka.. Özellikle kan grubu konusuna dikkat!
Türk Doktorundan, Şok İddialar, Büyük Oyunlar Dönüyor
Türk Doktorundan, Şok İddialar, Büyük Oyunlar Dönüyorarizalimedya.com
İyi ki virüs ekim kasım gibi başlamadı tek iyi yanı bu herhalde. Önümüz yaz, bi ihtimal de olsa etkisi olacak gibi duruyo yayılma hızınaaslinda yaptiklari prosedure uygun ilerlemek olsa gerek asi bulunana kdr gerekli onlemleri almalari sart tabiki virusun mutasyona ugramasi bulasiciligi azaltmasi veya yok olmasi:) mumkun.. saglam adimlarla ilerlemek ici her turlu onlemi almalari bu acidan gerekli bunu ozamana gitmeyecekmi hep boyle yasiycaz olarak gormeyin
Bana bişey olmaz diyenlere ders olsun diyeceğim ama onlar da üfürükçü peşindedir eminim :)Bi de bu var. Ben nişan işini haziran ayı için de rafa kaldırayım en iyisi
1635onceki gunlerin vakalarina baktimda iki uc gun ani yukaelia sonra birden dusus yaparak asagiya dogru inmis sayilar heralde bugun de 1500 veya daha alti olacak vaka sayisi sonra da 1500lerin altinda devam eder cikmaz bir daha ustune diye hesaplamami yaptim:)))..birde pik ne zaman oldu aciklandimi 23 nisan diye algiladim ben tabloya gore zaten pikden sonra pike kdr olan surenin gecmesi gerekirmis virusun kontrole alinmasi icin eger 23 nisan ise 6 haziranda kontrole alinmis olur verilere gore tabi:) umarimda oyle olur
aa evet tutmadi
Gündoğumu manzarasına bittim tam anlamıyla.ne kadar güzel, çok etkileyiciTünaydın Sevgili Dostlarım; Bugün günaydın fotoları Tünaydın fotoları oldu. Bugün çok erken uyandım, ufuk çok tatlı bir pembeye boyanmış ve güneş henüz doğmamıştı ancak sabah beklenmedik bir yoğunluk olunca fotoları göndermekte geciktim... Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile size gün doğumunu, pembe ve kırmızı sardunya çiçekleri ve ben foto çekerken yine bahçeye kaçan yaramaz kedimi gönderiyorum; güzel bir pozunu yakalamaya çalıştım ama aklı fikri bahçedeki nanelerde ve henüz yolamadığım çeşitli otlarda. SevgilerimleEki Görüntüle 2635035 Eki Görüntüle 2635036 Eki Görüntüle 2635037 Eki Görüntüle 2635039 Eki Görüntüle 2635040 Eki Görüntüle 2635041 Eki Görüntüle 2635042 Eki Görüntüle 2635043
Paraya ihtiyacı yoksa mesleğini bırakır. Hatta yaşamakdan bıktıysa inthar eder vs. vs... O kadar büyütmeye gerek yok.Tabii o ihtimal büyük ama bu kadar da umut verilmez yaMesleğimi bırakırım gibi büyük lafları da var
Her şey haziran ortasında belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?