bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de aşı bulunana kadar tamamen normal hayata dönülür diye düşünüyorum
Artık vaka bile verilmez belki 2-3 aya
Bi yandan da 8 ay sonrası için kit üretiliyomuş
Gerçekten tam bi çıkmazdayız
Antikor da bir aşıdır. Aşı bulunana kadar antikorlu serum üretilebilir.
Ayrıca en güzel hekimlik koruyucu hekimliktir.

Test kiti zaten bulunmuş yapılmış Bir daha yapmaya gerek var mı? Adamlar daha virüsü yaymadan tahlil kitlerini satmışlar. Ki ben bu kitlerin doğruluğuna da inanmıyorum.
Bir arkadaşım bana ''Parayı nasıl bulurum?'' diye sormuştu. Parayı zaten Lidyalılar bulmuş Bir daha bulmaya gerek var mı? demiştim. Yeniden kit bulmak da aynen öyle. Sıfır hatalı kit yapabiliyorsan o ayrı.

Bu kit kuluçka döneminde olanları gösterecekmiş sanırım

aa evet tutmadi ama dune gore azalmis vaka sayisi bakanin sayfasina bakiyorum bu kdr vaka artislari sanirim tehlikeli degil yazmamis cunku iyilesen sayisi 71 oranina cikmis entube ve yogun bakim azaliyor bunlari belirtmis
Biraz da iftar yüzünden sanırım. Vaka sayısının düşmemesi beni şu yönden tedirgin ediyor. Sıcaklar işe yaramayacak gibi hissediyorum böyle olunca. Hızlı bir azalım gösterse bu kadar gezmeye, tozmaya, yazın mutasyona uğrayacak demektir. Uğramazsa napıcaz merak ediyorum...

sicaklar ise yaramasa daha fazla olurdu vaka sanirim havalar isindi ustune ramazan insanlar daha cok disaridalar iftarlar evde dua okumalar bunlara ragmen rakam iyi avmlerin acilisindan sonraki 4.gun 3-4 gun daha artmazsa virus sicaklarda etkisini yitirdigine iyice emin olucam

Aziz Nesin'i haklı çıkarmasalar ölürler.
Hangi şehirde olmuş bu olay? Ve o üfürükçü yakalanmış mı? Gerçekten de ülkemiz üfürükçüler imparatorluğu olmuş.

Aziz Nesin'i haklı çıkarmasalar ölürler.
Hangi şehirde olmuş bu olay? Ve o üfürükçü yakalanmış mı? Gerçekten de ülkemiz üfürükçüler imparatorluğu olmuş.
Kayseri.. olayı yalanladılar ama olay tabipler odasının açıklamasıyla açığa çıktı zaten..

Bu adam bir pediatrist, böbrek naklî nasıl yapabilir.. emin misiniz?

Cnn de Mehmet Ceyhan’ı izliyorum. İtalya, Almanya, Güney Kore, Çin kim tedbirleri kaldırdıysa, vakalar artmaya başladı. Bu da bize sıcakların virüsü mutasyona uğratmadığını, bulaşmasının azalmadığını söylüyor dedi. Ama benim öngörüm en geç 2 yıl içinde grip gibi geçirebileceğimiz bir hastalığa dönüşmesi dedi.

Allahım artık biri de azaldı bulaşması desin şu illetin. Kışa böyle girmeyelim, grip olmaktan korkuyoruz kışın her burun akıntısına korona deriz. Kapalı yerlerde önünü alamayız bulaşmanın. Nolacak böyle ya..

2 yıl mı, diğer virüsler daha hızlı mutasyona uğramamış mıydı
Bi an 2 ay diye okuyup sevinmiştim

2 yıl mı, diğer virüsler daha hızlı mutasyona uğramamış mıydı
Bi an 2 ay diye okuyup sevinmiştim
Mehmet Ceyhan böyle valla. Henüz iç rahatlatan bir şey duymadım ağzından. Ama bence bu konuda tv dekilerin en donanımlısı o. 2 yıl diyor, hatta umuyoruz tabi diye ekliyor. Diğerleri daha az zamanda uğramış. Yazın çıkıp martta bitmiş tamamen birisi mesela. Ama bulaşıcılığı yok denecek kadar azmış onların. Türkiye’de 700 kişiye bulaşmış 31 ölümdü sanırım. Onunla bunun farkı çok demek ki, mutasyon süreler de buna göre değişiyor demek ki..

Tek çare sürü bağışıklığı yani
Aşı yok, mutasyon yok
Böyle korka korka 2 yıl mı geçiricem yani, gerçi bi yerden sonra alışcaz buna da

Bilim kurulu üyeleri içinden benim de en güvendiğim mehmet hoca, bir de bi hocamız daha var ismini anımsayamadım şimdi. O da dün boşuna dil döküyoruz, istifa edip gidelim. Bu ne rahatlık gibilerinden bişeyler söylemiş. İnsanlar çok duyarsız. Günde 1.5 milyon avm ziyareti nedir Allah aşkına öldünüz mü 2 ay da avm siz..

Evet eminim ben cok şaşırmistim o zaman cikan haberde nette vardir .
Evet baktım, yine de bu kadar çabuk tahliye olması ilginç. Adam sürekli ekranlarda dünyanın parasını kazanıyordu. Böyle basit işlere bulaşıp itibarını beş paralık etmeye değer mıydı.. çok şaşırdım.. ayağını kaydırmak istiyor da olabilirler. Çok fazla konuşuyor, ucu birilerine değiyor..

Biz ilk vaka açıklandığında ailecek bi tuhaf şekilde hasta olduk. Corona mı olduk yok canım daha yeni vaka başladı bize nerden bulaşacak diye diye geçirdik. Bugün kan tahlili vermiştim bazı değerler normal değil. O değerler daha evvel covid geçirmiş olmakla fln alakalı olabiliyormuş. Eğer biz corona geçirdiysek muhtemelen çok daha fazla kişi farkında olmadan geçirdi. Yarın doktora göstereceğm sonuçları bakalım

Tek çare sürü bağışıklığı yani
Aşı yok, mutasyon yok
Böyle korka korka 2 yıl mı geçiricem yani, gerçi bi yerden sonra alışcaz buna da
Onu da söyledi. İsveç bunun en iyi örneği ama orada bile yüzde 20 bağışıklık çıkmış. Toplumun yüzde 60 ının enfekte olması çok zor dedi. Sağlık sistemi de o zamana kadar çok yorulur ve ölümler çok olur dedi. Hocanın tek ümidi 2 yıl içinde gribe dönüşmesi yani. 2 yıl beklemek sorun değil, çalışmıyorsan, maaşın yatıyorsa, emekliysen vs kışı da sıcacık evinde geçirirsin. Ama çalışan, servise binen, toplu taşıma kullananlar ne yapacak. Ya da ailesinden uzakta olanlar..

Buraya da yazar mısınız sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…