bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İşin ilginç yanı Mehmet hoca bilim kurulunda değil :) gazete ve haber başlıklarında öyle yazıyor ama yanlış başlık atılıyor, bilim kurulunda değilim dedi :)

Aileyle yaşamak da zor. Şu an evli olsam ya da tek yaşasam stres yapmazdım bu kadar
Evde 3 tane kronik hastalığı olan insan olunca ister istemez mahvoldum
Bu süreçte zaten evlenemem de, vallahi nolcak bilmiyorum
Eve bulaştırırım diye eve kapandım

Halil ibrahim Dinler i ilk defa burada bu kadar görüyorum . Hatta sürekli tüm doktorları takip edenlere soruyorum o kim diyorlar. Bu kadar rahat paylasimlari olanı tanıyana daha denk gelmedim. Kafam karıştı.

Hangi değerler normal değildi?

sağlık sistemi olayını hiç düşünmemiştim
Şu an gayet iyi ama 5/6 ay sonra aynı şekilde devam eder mi kim bilir

Halil ibrahim Dinler i ilk defa burada bu kadar görüyorum . Hatta sürekli tüm doktorları takip edenlere soruyorum o kim diyorlar. Bu kadar rahat paylasimlari olanı tanıyana daha denk gelmedim. Kafam karıştı.
Ben de ilk kez arkadaşım atınca görmüştüm
Artık inancım kalmadı zaten
Eylülde virüs denen bir şey kalmıcak, maske bile olmucak diyo
Bunu diyen dünyadaKi tek doktor galiba

sağlık sistemi olayını hiç düşünmemiştim
Şu an gayet iyi ama 5/6 ay sonra aynı şekilde devam eder mi kim bilir
Işin kötü tarafı insanların ameliyatları, kanser gibi kötü hastalıkları var ve şuanda onlara bakılmıyor. Yani bu sadece coronaylw alakalı değil biçok insan icin geçerli allah sonumuzu hayir etsin

ya ben bunu anlamiyorum aslinda avmlerin acilma sebebi insanlarin gitmesiydi zaten suan gidenlere kizmamak lazim doktorlarda gitmeyin soyle boyle diyecegine mesafeye uyun maske takin vs desinler insanlari suclamakdansa devlete yanlis karar aldiniz diye baski yapsinlar ayni sey sokaga cikma yasaginda da oldu insanlara kizildi ama bu boyle hep herkes ayni tepkiyo gostermiyor dunyanin heryerinde boyle bu

Ben de ilk kez arkadaşım atınca görmüştüm
Artık inancım kalmadı zaten
Eylülde virüs denen bir şey kalmıcak, maske bile olmucak diyo
Bunu diyen dünyadaKi tek doktor galiba
Sürekli okuyorum burayi sadece bu doktorun paylaşımları saçma geldi pek inanmamak lazım. Bir de Google'da çok baktım burada bu kadar gördüm bu adamı reklam çalışması gibi

Annemin marttaki bi kontrolü temmuza ertelendi mesela
Ama ben korkuyorum orda kapar diye
bu sefer virüsten değil diğer hastalıklardan kötü olcak millet, korkup hastaneye gitmeyen çok kişi var

Bi tanıdığımın cumartesi doğum günü kutlancakmış. 3 gündür ısrarla çağırıyo, az önce de gelmezsen küserim tarzı konuştu
Çok abartıyomuşum, acilen psikologa gitmem lazımmış
Yani tamam psikologa gidicem sorun var farkındayım da doğum günü partisine de nasıl gideyim
15/20 kişi toplaşıp pasta kesceklermiş

ay desinler boşver gitmeyin. kalabalık ortama girilir mi bir de ailenizle yaşıyorsunuz sanırım. boşverin ya bir kesim öyle. beni de arayıp bu şekil davranan arkadaşlarım var maalesef.

ay desinler boşver gitmeyin. kalabalık ortama girilir mi bir de ailenizle yaşıyorsunuz sanırım. boşverin ya bir kesim öyle. beni de arayıp bu şekil davranan arkadaşlarım var maalesef.
Yok gitmicem zaten de etrafımdaki herkes çok rahat
Doğum günü yapan, söz takan, parti yapan
İnstagramda hikayeleri gördükçe şoktan şoka giriyorum

Yok gitmicem zaten de etrafımdaki herkes çok rahat
Doğum günü yapan, söz takan, parti yapan
İnstagramda hikayeleri gördükçe şoktan şoka giriyorum
Valla ne bileyim bakıyorum hayatlarını yaşıyorlar ve bir sıkıntı da yok. Olmasın tabi de insan kendine soruyor bazen o zaman neden bu çaba? Kalabalığa girip çıkıyor. Okul tatil olduğundan beri arkadaşlarım. Sahile, markete, pazara her yere gayet rahat gidiyorlar. Ben sadece çöp atmaya iniyorum. Annemle yaşıyorum tansiyon hastası. Ondan korkuma hiçbir yere gitmiyorum. Alış veriş online yapıyorum. Ama bugün çok bunaldım. Annem de bunaldı ama söylemiyor yazık. Pazar günü de çıkmadı. Yakın arkadaşı oldu. Hala çekiyor. Üstelik ilk olanlardan. Kimi gezip tozuyor bir şey olmuyor kimi de bir markete gidip kapıyor işte. Şans tamamen.

bence bir foto yadabişey görürsen direk şikayet et gerekli işlemleri yapsınlar bukadar vurdumduymazlık olamaz ya

Bizim evde de annem babam ananem var 3ü de yaşlı ve hastalıkları say say bitmez
Ben de çıkamıyorum korkudan, çöp atmaya korkuyorum o derece
Ama dediğin gibi arkadaşlarımdan çoğu hala eskisi gibi hergün buluşuyolar.
Onlara bi şey olmaz da ben bi kere biriyle buluşsam kaparım kesin, sakınılan göze çöp misali
Düğünümü nişanımı erteledim diye bile duymadığım şey kalmadı, ona bile abartıyosun dediler

bence bir foto yadabişey görürsen direk şikayet et gerekli işlemleri yapsınlar bukadar vurdumduymazlık olamaz ya
Organizasyon şirketi vardı tuttuğum, o bile her hafta evlerde nişanların devam ettiğini söyledi
Sanki bi hastalık var ama sadece ben biliyomuşum gibi
Yaşadığım şehirde aktif vaka 50 nin altında, çoğu ona güveniyo da yok ben daha giremem ortamlara. Hadi kendim hasta oldum başkasının katili olamam
Şikayet ediliyo mu ki? Edilse de işlem yapılır mı o konuları bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…