bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
1918 deki İspanyol gribi salgını iki sene sürmüş, biz bu teknolojiyle bu salgına iki sene diyorsak ne yaradı o zaman bu teknoloji.. Mutlaka ilaç aşı bişey bulunması lazım . Doğal olduğuna zaten inanmıyorum da eğer bu şartlarda bu salgın iki sene beş sene sürecekse cidden işin içinde iş vardır ..

Tek mesele doğum gününe gitmemenizse psikoloğa gerek yok.Kendileri korona tedavisine gittiklerinde gitsinler psikoloğa

Valla haklısınız ne diyeyim. İnşallah biter sıcakların etkisiyle ben de aynı eve sipariş verirken bile korkuyırum. Dediğiniz gibi rahata bir şey olmaz. Ama işte tek kendimizi düşünmüyoruz evdekileri düşünüyoruz.

Tek mesele doğum gününe gitmemenizse psikoloğa gerek yok.Kendileri korona tedavisine gittiklerinde gitsinler psikoloğa
Genel olarak abarttığım yerler var, 2 aydır hiçbi arkadaşımın yüzünü görmedim uzaktan da olsa
Yani diyolar ki bu salgın 5 yıl sürse 5 yıl evde mi kalcaksın

Kendim yaşasam evde en fazla ölürüm yani nolcak, ama birilerine bulaştırma korkusu çok fazla bende
Ben de sipariş veriyorum çoğu zaman, yok balkonda beklet yok tek tek yıka falan yorucu oluyo baya
Yarın bi bankamatiğe gidip gelmek zorundayım mesela ona bile korkuyorum, millet parti yapıyo
İki uç kafa

Genel olarak abarttığım yerler var, 2 aydır hiçbi arkadaşımın yüzünü görmedim uzaktan da olsa
Yani diyolar ki bu salgın 5 yıl sürse 5 yıl evde mi kalcaksın
Ya bizde çıkmadık,kimseye gitmedik.Sadece ksa market alışverişleri.Tabiki 5 yıl sürse evde kalmayız.Bir önlemi olur inş

Hangi değerler normal değil?

Bi de okula giden çocuklarımız var..eylülde başlayacaklar.2 aydır izole ettik kendimizi,hadi eylüle kadar bu şekilde kendimizi koruyalım da sonrası çok korkutuyor beni..

Bi de okula giden çocuklarımız var..eylülde başlayacaklar.2 aydır izole ettik kendimizi,hadi eylüle kadar bu şekilde kendimizi koruyalım da sonrası çok korkutuyor beni..

Ben öğretmenim ben de okullar açıldığında ne yapacağız diye düşünüyorum

Çocukların bir cogu otobusle geliyor ve otobüsler kalabalık
Ama ınanıyorum ki bakanlık mutlaka düşünür ve bi çözüm bulur

Evet kızımda servisle gidiyor.kapıdan servis ablası elinden tutup bindiriyordu..bu çocukların sosyal mesafeyi uygulayabilmesi zaten mümkün değil..heryeri tutacaklar,birbirlerine dokunacaklar..okul işi çok sıkıntılı ve kabusum oldu resmen

Siz içinizi rahat tutun.bir vaka varken egitime ara verildi bu konuda hassaslar.

Illaki bi çözümü bulunacak

Bir de uzun süre evden çıkmayan bu çocuklar ev ortamına alıştılar, dışarı çıkınca yine hasta olacaklar hele ki oğlum 1.sınıfa gidecek.. yeni öğretmen, bir sürü yeni öğrenci.. tamamen farklı karma bir ortam stresten uykularım kaçıyor düşündükçe..

haberlere çıkıyor ya işte evde parti düzenlediler diye gözaltına alınanlar oldu , en son emniyetten kişiler böyle toplanmış ihraç edildi diye biliyorum. Polis hattını arayarak şikayet edebilirsiniz hiç olmadı ana haber bültenlerinin whatsap hattına

Mehmet Ceyhan dün okullar hakkında; küçük sınıflara maske taktıramazsınız, sosyal mesafeyi sağlatamazsınız dedi. Her öğrenci wc ye gittiğinde öğretmen arkasından kapı kolu wc temizliği yapmalı dedi. Her çocuk okula özel araçla gelmeli dedi. Büyük sınıflar belki ama küçük sınıflar çok zor dedi. Her şey hakkında yorumu var ama okullar ne zaman açılmalı sorusuna çok kızıyor, beni o konuya karıştırmayın der gibi. Biz öğretmenler büyük riskteyiz ve çocukların aileleri.. bence en az 1 yıl açılmamalı okul. Tamamen bittikten sonra açılmalı.

Ben de birinci sınıfı alacağım. Bir kere 1. sınıfta 30 çocuk varsa, teneffüslerde 30 da veli olacak o sınıfta. Özellikle ilk 2-3 hafta. Umarım normalleşme diye okulu açmazlar, kabusum oldu.

Şu an önümüzde sınav var başvurmayacağım ama korkuyorum da resen görev verirler diye

Zaten bi corona süreci atlattım evden dışarı adim atmıyorum toparlamam zor olur bakalım artık hayırlısı

Şu an önümüzde sınav var başvurmayacağım ama korkuyorum da resen görev verirler diye

Zaten bi corona süreci atlattım evden dışarı adim atmıyorum toparlamam zor olur bakalım artık hayırlısı
Bana da mesaj geldi, başvuru uzatıldığına göre görev isteyen yok. Umarım resen vermezler

Calistigim ilcede son 1 haftada vaka cikmamis
Pazar tedbir amacli degistirilmisti
Hemen eski yerine almislar 3 gun acik kalacakmis
O 3 gun insanlar uslu durur eski vakalar evinde oturursa haberler iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…