bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de evde bi şeyler eksildiğinde panikliyorum
Bizim de pazar alışverişini komşumuz yapıyo sağolsun, ben zaten çıkcam siz de riske girmeyin dedi
Balkonda 2-3 saat sebze meyveyi beklet, poşet değiştir dolaba koy 1 gün yeme vs
Yine de dezenfekte edemediğim için korkuyorum
Daha önce poşetlerden, yiyeceklerden hastalık kapan oldu mu acaba hiç duymadım daha

O dönemde bende hasta oldum ama evde 60 yaşında annem var madem o kadar bulaşıcı anneme bi şey olmadı

Oğlunuz kaç doğumlu benim de kızım 1 e başlayacaktı gerekirse rapor alıp başlatmamayı bile düşünüyorum ama çocuğun yaşı da geldi 2014 doğumlu

Ay gerçek mi yaaaa nolur artık, çok kötü uyandım bugün, lütfen bütün bilim kurulu, doktor, spiker hepsinden duyalım şunu artık!! Rehavete kapılan zaten kapılıyor, biraz da evde hapis olmuş bunalıma girenleri düşünüp, açıklasınlar varsa böyle bir şey artık yaa!!!

Ben birsey sormak istiyorum size. Benim bu yaz iki cocukla (9 ay ve 3 yas) Tarsus'tan Altinoluk'a gitme ihtimalim sizce yuzde kac?
Herkes bunaldi biliyorum ama ustune uykusuzluk, yorgunluk ve bitmeyen agrilar da eklenince asiri cekilmez bir durumdayim

Otobüsle mi gideceksiniz? Arabanızla mı?

Şimdi videosunu da izledim. Kartal diyince zaten bir durdum, o hastane Burak Akkul’un da yattığı, Türkiye’de testin yapıldığı ilk hastane. Yani ilk korona vakalarının öldüğü hastane. Eğer onlar diyorsa doğrudur bence. Tam diyecektim ki yaşlı nufus dışardaydı o zaman, şimdi genç nufus var o yüzden iyileşme fazla, yoğun bakımda nasılsın diye sordukları kadın 69 yaşındaymış. Sence yaşlılar evde ondan mı ya? Değil de :)

Tanıdıklardan corona olan var
Aynı evin içinde kadın pozitif kocası negatif çıktı. Onların evli oğlu pozitifti, onun karısı ve çocukları negatif çıktı.
Yok ben o dönemde hiç dışarı çıkmadım zaten anneme sarılıp ağladım kesin bulaşırdı

Ye bolca sarımsağı nereye gidersen git. Sosyal mesafe en 15 metre oluyor.
Ben daha iyi yöntem buldum. Mesela bugün markette birisi dibime girdi alışveriş arabama değdi vs, hemen elimdeki fıs fıs kolonyayı adamın değdiği noktalara sıktım. Adamın bakışı komikti ama hemen biraz uzaklaştı. Zaten (gülmek serbest) Yüzümde maskenin üzerine siperlik olarak tüm yüzü kaplayan şu deniz gözlüklerinden takıyorum kafama. Gerçekten çok iyi bir korunma ve güven duygusu veriyor hem kazara yüze dokunma olayını engelliyor. O telaşta fotograf çekemedim ama siz manzarayı hayal edin; yüzümde maske, kafamda onlardan, ellerimde eldiven ve bir elimde fıs fıs kolonya oraya buraya sıktığımı görenler "deli" deyip otomatikman uzak duruyorlar (deli olduğumu düşündükleri için yoksa korona olabileceğimi düşündüklerinden değil) İnsanlar tuhaf tuhaf bakıyor, gülmek istiyorlar ama ayıp olur diye gülmüyorlar, arkamdan ne dedikodumu yapıp eğleniyorlardır ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…