bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de inanmıyorum ama başından beri güneş ışınları etkili demiş. Şimdi bunu kabul eden doktorlar çıkmaya başladı
Meraktan takip ediyorum, bakarız mucize olur bi de

Iskur tarafindan mi 1575 yatiriliyor yoksa isveren mi o meblağa tamamliyor.
Saatleri degistirmesi kurala aykiri o halde.
Bu arada 10 senedir ayni yerde calisiyor.
İşkur 1575 yatırdı.
Bizim işverenimiz veli araması, ufak tefek iş takibi, çocuklara uzaktan/evden,
eğitim faaliyetleri yaptığımız için
üzerini kendisi tamamladı.
Ki bu noktada hiç bir talebimiz olmadı.
Sonuçta onun da kasasına giren bir para yok.
Nisan'dan itibaren aidat almadık veliden.

Ben de inanmıyorum ama başından beri güneş ışınları etkili demiş. Şimdi bunu kabul eden doktorlar çıkmaya başladı
Meraktan takip ediyorum, bakarız mucize olur bi de
Ben neye şaşırıyorum biliyor musun, avm ve berberlerin ilk açılacağına ve tarihlerini vermesine. Ne bileyim adam sahiller, parklar açılacak dememiş, direk mayısta avm ve berberler açılacak önce demiş. Nerden bildi acaba? Bir de Samsun’un iyi doktorlarından sanırım, bugün 5. Sezaryen doğumunu yaptırmış mesela. Şimdi de hangi illerin ilk olarak açılacağını söylüyor ulaşıma.

Haziran başı çok büyük rahatlama olcak dedi hep, merak ediyorum şurda 15 gün kaldı
İnsan ufacık umutlara inanmak istiyo

Haziran başı çok büyük rahatlama olcak dedi hep, merak ediyorum şurda 15 gün kaldı
İnsan ufacık umutlara inanmak istiyo
Nolursa olsun, ben uyumadan önce açıp sayfasını okuyorum, daha iyi uyuyorum. En azından doktor diyorum, yüzde 5 haklılılık payı da olsa rahatlatıyor insanı dediğin gibi..

Kesinlikle oyle, madem gençlere belirli saatlerde yasak kalktı polislerin daha cok dolaşması gerekmiyor mu. Gördükleri an yazsınlar cezayi birdaha maskesiz dolasabiliyor mu. Bizim asagidaki caddede dükkanlarda calisanlar maskesiz ya. Gorunce cok canim sıkıldı, ozellikle yufka-hamur satan dükkanlarda çalışanların hiçbirinde maske yoktu. Sanki keyfimden bu sicakta maskeyle alışveriş yaptım

Son düzenleme:

Sokaklarda maske zorunluluğu var mı, bildiğim kadarı ile yok. Aynı evden çıkan insanlar sosyal mesafeye dikkat etmez ki, gerek de yok zaten.

Sokaklar değil, kapalı mekanlar daha tehlikeli bence.

Bende kçö kapsamında home office çalışıyorum ve kesinlikle kçö zamanlarında çalıştırılmıyor yani yasak. Aylık 12 gün devlet ödüyorsa ben o 12 gün izinli sayılıyorum. Devlette çalışılmadığı için para ödüyor zaten. Ki maaşımı aynı şekilde şirket tamamlıyor üzerine.Şikayette bulunulmalı.

Sokaklarda maske zorunluluğu var mı, bildiğim kadarı ile yok. Aynı evden çıkan insanlar sosyal mesafeye dikkat etmez ki, gerek de yok zaten.

Sokaklar değil, kapalı mekanlar daha tehlikeli bence.
Ama 2 metrelik kaldırımda hep beraber yürüyoruz. İsliklal caddesini bile tek yön yapmak için uğraşıyorlar. Maske zorunluluğu gelse hiç gerek kalmayacak. Dün bana doğru gülerek gelen 3 gençte maske yoktu, yola atmasam kendimi aralarında kalıcam, bence risk.

vaka dune gore daha az ama yine ayni oranlarda belirgin bir dusus yok duzlemde gibi sanki yogun bakim entube sayisi azaliyor vefat sayisi bugun dun ev onceki gune gore daha az

maske ile yurumekde acayip zor ya virus beni korkutmasada maskeyi cikartmiyorum disarida tasiyici olmadigimizi da bilemiyoruz neticede

italyada 18 mayisda barlar ve restaurantlar aciliyormus onlar bile normallesmeye gidiyorsa biz cok takmayalim yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…