Ben de inanmıyorum ama başından beri güneş ışınları etkili demiş. Şimdi bunu kabul eden doktorlar çıkmaya başladıBen bu adamın doktor olduğuna inanamiyorum malesef kendini parlatmayi çalışıyor gibi geldi. Virüs hakkinda bir çalışması , edindiği özel bir bilgi varmış gibi konuşuyor hic güven vermiyor . Bakalım sonu nereye gidecek
İşkur 1575 yatırdı.Iskur tarafindan mi 1575 yatiriliyor yoksa isveren mi o meblağa tamamliyor.
Saatleri degistirmesi kurala aykiri o halde.
Bu arada 10 senedir ayni yerde calisiyor.
Ben neye şaşırıyorum biliyor musun, avm ve berberlerin ilk açılacağına ve tarihlerini vermesine. Ne bileyim adam sahiller, parklar açılacak dememiş, direk mayısta avm ve berberler açılacak önce demiş. Nerden bildi acaba? Bir de Samsun’un iyi doktorlarından sanırım, bugün 5. Sezaryen doğumunu yaptırmış mesela. Şimdi de hangi illerin ilk olarak açılacağını söylüyor ulaşıma.Ben de inanmıyorum ama başından beri güneş ışınları etkili demiş. Şimdi bunu kabul eden doktorlar çıkmaya başladı
Meraktan takip ediyorum, bakarız mucize olur bi de
Şikayet üzerine inceleme başlatılırsa şikayetçinin kimliği açığa çıkabilir.Bir de bilgisi olan varsa Cimer'e sikayette bulunuldugu zaman sikayet sahibinin kimligi sikayetci oldugu kurumla paylasiliyor mu?
Haziran başı çok büyük rahatlama olcak dedi hep, merak ediyorum şurda 15 gün kaldıBen neye şaşırıyorum biliyor musun, avm ve berberlerin ilk açılacağına ve tarihlerini vermesine. Ne bileyim adam sahiller, parklar açılacak dememiş, direk mayısta avm ve berberler açılacak önce demiş. Nerden bildi acaba? Bir de Samsun’un iyi doktorlarından sanırım, bugün 5. Sezaryen doğumunu yaptırmış mesela. Şimdi de hangi illerin ilk olarak açılacağını söylüyor ulaşıma.
Nolursa olsun, ben uyumadan önce açıp sayfasını okuyorum, daha iyi uyuyorum. En azından doktor diyorum, yüzde 5 haklılılık payı da olsa rahatlatıyor insanı dediğin gibi..Haziran başı çok büyük rahatlama olcak dedi hep, merak ediyorum şurda 15 gün kaldı
İnsan ufacık umutlara inanmak istiyo
Kesinlikle oyle, madem gençlere belirli saatlerde yasak kalktı polislerin daha cok dolaşması gerekmiyor mu. Gördükleri an yazsınlar cezayi birdaha maskesiz dolasabiliyor mu. Bizim asagidaki caddede dükkanlarda calisanlar maskesiz ya. Gorunce cok canim sıkıldı, ozellikle yufka-hamur satan dükkanlarda çalışanların hiçbirinde maske yoktu. Sanki keyfimden bu sicakta maskeyle alışveriş yaptımBen de Ankaradayım, size şu an balkonun altını çekip atsam şok olursunuz. Çoluk çocuk yaşlı genç yasak falan yok! Nerde ceza yazıyorlar ben anlamıyorum? Maske için 1 lirasına kıyamıyorlar, yarısından çoğunda maske yok! Bence ciddi cezalar yazılsın maskesiz dolaşana.
Ben de Ankaradayım, size şu an balkonun altını çekip atsam şok olursunuz. Çoluk çocuk yaşlı genç yasak falan yok! Nerde ceza yazıyorlar ben anlamıyorum? Maske için 1 lirasına kıyamıyorlar, yarısından çoğunda maske yok! Bence ciddi cezalar yazılsın maskesiz dolaşana.
Bende kçö kapsamında home office çalışıyorum ve kesinlikle kçö zamanlarında çalıştırılmıyor yani yasak. Aylık 12 gün devlet ödüyorsa ben o 12 gün izinli sayılıyorum. Devlette çalışılmadığı için para ödüyor zaten. Ki maaşımı aynı şekilde şirket tamamlıyor üzerine.Şikayette bulunulmalı.Hanimlar bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
Iskur biliyorsunuz hazirana kadar islerini 3te 1 oranında azaltan isletmelere kisa calisma odenegi destegi veriyor.
Bir tanidigim icin soruyorum. Calistigi isletme bu destege basvurdu ve onaylanmis. Bu ayin 5inde Iskur bu tanidigin hesabina 400 kusur lira para yatirmis. Uzerine de isvereni 1700 lira yatirmis asgari ucret bile olmamis. Saatleri ise 11-15 olarak devam ettiriyordu. Simdi benim bildigim onaylandigina göre iskurun belirledigi zamana kadar saatleri o sekilde devam ettirmesi gerekmiyor mu?
Bu isveren saatleri 9-18 olarak degistirmis ve cumartesi gunleri de cagiriyor. Yani full time oldu. Ama maasi eksik veriyor.
Bu kurallara aykiri bir durum degil mi kisa calisma odeneginin onaylandigi bir isletme icin? Nereye sikayet etmemiz gerekir?
Bir de bilgisi olan varsa Cimer'e sikayette bulunuldugu zaman sikayet sahibinin kimligi sikayetci oldugu kurumla paylasiliyor mu?
Ama 2 metrelik kaldırımda hep beraber yürüyoruz. İsliklal caddesini bile tek yön yapmak için uğraşıyorlar. Maske zorunluluğu gelse hiç gerek kalmayacak. Dün bana doğru gülerek gelen 3 gençte maske yoktu, yola atmasam kendimi aralarında kalıcam, bence risk.Sokaklarda maske zorunluluğu var mı, bildiğim kadarı ile yok. Aynı evden çıkan insanlar sosyal mesafeye dikkat etmez ki, gerek de yok zaten.
Sokaklar değil, kapalı mekanlar daha tehlikeli bence.
maske ile yurumekde acayip zor yaAma 2 metrelik kaldırımda hep beraber yürüyoruz. İsliklal caddesini bile tek yön yapmak için uğraşıyorlar. Maske zorunluluğu gelse hiç gerek kalmayacak. Dün bana doğru gülerek gelen 3 gençte maske yoktu, yola atmasam kendimi aralarında kalıcam, bence risk.
dunya saglik orgutunun adi felaket tellali olsun:)) zombiler geliyor dese yinede korkmiycam inat degil mi
Ay Allah razı olsun uyardıkları için.
Niye bu kadar korkutuyolar yadunya saglik orgutunun adi felaket tellali olsun:)) zombiler geliyor dese yinede korkmiycam inat degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?