zamaninda uyarmadiklari icin de tepki gosteriliyor madem her seyi cok iyi biliyorlar virusun en basinda gereken uyariyi neden yapamadilar amaclarinin insan sagligi olduguna inanmiyorum artikNiye bu kadar korkutuyolar ya
Anam anam Allah korusun.
Bana da hiç güven vermedi. Korona üzerinden reklam yapma peşine düşmüş gibi... bir de çok fazla yazım hatası yapmış, ciddiye alamıyorumBen bu adamın doktor olduğuna inanamiyorum malesef kendini parlatmayi çalışıyor gibi geldi. Virüs hakkinda bir çalışması , edindiği özel bir bilgi varmış gibi konuşuyor hic güven vermiyor . Bakalım sonu nereye gidecek
Virüsler genel olarak sıcağa dayanıksız olur, uv ışınları konusu çok geneldir, koronaya özel değıl. Gelişine yazmış, tutturmuşBen de inanmıyorum ama başından beri güneş ışınları etkili demiş. Şimdi bunu kabul eden doktorlar çıkmaya başladı
Meraktan takip ediyorum, bakarız mucize olur bi de
WHO hastalıkların yayılmasını destekliyor zaten. Ben ciddiye almıyorum artık. Korkutmak için, panik yaratmak için böyle konuşuyorlar. Biz önlemimizi alalım, koronayla anlaşırız zamanla
Bugün Kartal Eğitim Araştırma’nın başhekiminin söyledikleriyle uyuşuyor bu yazdıklarınız. Eğer ölümler durursa, gerçekten bağışıklık kazanmış olduğumuz kesinleşir. Vaka önemli değil der geçeriz. Başhekim diyor ki mart ayında gelenlerin ateşini düşüremiyorduk, şimdi ateşli gelen hasta yok denecek kadar az.insanlarin disariya cikmalarinin arttigini soyluyor herkes cikamayanlarin cogunluguda evlerinde gorusup toplaniyorlardir buna ragmen vakalar yine az degilmi ya 83 milyonda 1600-1700 hani bunlarda pozitif cikanlarin temas ettikleride vardir hepsi belirti verenler degildir ..birde bu virusu yuzde 80 cok hafif belirtisiz gecirecek diyorlar bagisiklik kazananlarin cok fazla oldugunu dusunuyorum ben
evet yogun bakim azaliyor entube sayisi azaliyor tamam 65 yas ustu cikmiyor disari ama evlerde gorusuldugunu duyuyoruz bu durumda olumsuz etkilerdi mart ayindaki gibi olsaydi bagisiklik kazananlarin sayisinin fazla oldugumu dusunuyorum tabi birde virusun 11 martdan daha once ulkemizde oldugu ihtimalleride var eger buda dogruysa korona ulkede yok diye cogu kisi koronayi grip sanarak gecirdiBugün Kartal Eğitim Araştırma’nın başhekiminin söyledikleriyle uyuşuyor bu yazdıklarınız. Eğer ölümler durursa, gerçekten bağışıklık kazanmış olduğumuz kesinleşir. Vaka önemli değil der geçeriz. Başhekim diyor ki mart ayında gelenlerin ateşini düşüremiyorduk, şimdi ateşli gelen hasta yok denecek kadar az.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Hatta bence öldürücülüğü baya azaldı. Belki o test yaptıranlar bile çoğu hafif geçirip yinede test yaptırıyor olabilirler. Norma grip gibi hissedip,kendini riske atmamak için test yaptırıyor olabilirler. Bugün eşimle haberleri izlerken aynısını söyledim dışarda bu kadar insan gezerken imkansız bulaşmaması. Halkı korkutanların da bambaşka amaçları olduğunu düşünüyorum. Mehmet Ceyhan mesela 2 yıl devam etcek derken neyi amaçladı ? DSÖ yada. Şimdi ben virüsten beri dışarı çıkmadım doğru düzgün. Ama eğer 2 yıl sürerse valla ilk ben çıkarım. 2 yıl kim eve kapanır ? Yine maske vs takarım hayatıma öyle devam ederim ama evde de tutamaz kimse. Bu insanları korkutmaktan ziyade hadi sokağa çıkın nasılsa bulaşacak gibi oluyor maalesef. Ne amaçla bu tarz açıklamalar yapıyolar bilmiyorum ama yıllarca geçmeyecek,aşı bulunmayacak,ilaç yok filan demek çok mantıklı gelmiyor. Ben böyle düşünüyosam,zaten rahat olan insanlar tabi sokağa çıkar. Çocuğumu parka götürmem mesela ama annemlede mi görüşmeyeyim 2 yıl? Eşim çalışmasın mı ? Biraz saçma buluyorum onun için. Hele her ülkede normalleşme başlamışken,vakalar azalmışken olmaması lazım gibi. Sonra insanlar sokağa çıkınca vay efendim niye çıktınız. Bitti bitecek demekte belki mantıklı değil ama hiç geçmeyecek demekte değil gibi.insanlarin disariya cikmalarinin arttigini soyluyor herkes cikamayanlarin cogunluguda evlerinde gorusup toplaniyorlardir buna ragmen vakalar yine az degilmi ya 83 milyonda 1600-1700 hani bunlarda pozitif cikanlarin temas ettikleride vardir hepsi belirti verenler degildir ..birde bu virusu yuzde 80 cok hafif belirtisiz gecirecek diyorlar bagisiklik kazananlarin cok fazla oldugunu dusunuyorum ben
Evet o hep bunu söyledi. Bağışıklık imkansız dedi. Acaba mutasyona uğrayacağını mı düşünüyor. Başlarda kötü yöne de evrilebilir diye çok tekrar ediyordu. Şimdi olumlu olmasının sebebi ne çok merak ediyorum. Rehavetten çok korkuyor, o yüzden iyi haberleri hep en son veriyor.Mehmet ceyhanın twitterde paylaştığı birşey
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu NTV'de konuşuyor.
Virüsün saldırganlığı ve hasta etme yeteneği azaldı diyor.
Bir müddet sonra grip gibi kış hastalığına dönüşeceğini aids, domuz gribi örnekleri üzerinden anlatıyor.
Valla bende bilmiyorum ama 2 yil deniliyor ya yani 2022 ye kadar mı oluyor:)Evet o hep bunu söyledi. Bağışıklık imkansız dedi. Acaba mutasyona uğrayacağını mı düşünüyor. Başlarda kötü yöne de evrilebilir diye çok tekrar ediyordu. Şimdi olumlu olmasının sebebi ne çok merak ediyorum. Rehavetten çok korkuyor, o yüzden iyi haberleri hep en son veriyor.
insanlar birkac ay sabredelim diye evlerde duruyor 2 yil surecek denilince gercekten de cikmayanda cikar virus ciktigindan beri esim calisiyor bende markete giden biriyim aldiklarimi yikiyim ustumu basimi her ciktigimda makineye atayim gibi bir durumada girmedim bu virus 2 aydir bize ugramadimi ankaranin merkezindeyiz inanamiyorum buna ya gecirdik ve bilmiyoruz yada virus oyle herseyden bulasacak kdr tehlikeli degil medyanin gucu abarttikca abartiyorlarKesinlikle bende öyle düşünüyorum. Hatta bence öldürücülüğü baya azaldı. Belki o test yaptıranlar bile çoğu hafif geçirip yinede test yaptırıyor olabilirler. Norma grip gibi hissedip,kendini riske atmamak için test yaptırıyor olabilirler. Bugün eşimle haberleri izlerken aynısını söyledim dışarda bu kadar insan gezerken imkansız bulaşmaması. Halkı korkutanların da bambaşka amaçları olduğunu düşünüyorum. Mehmet Ceyhan mesela 2 yıl devam etcek derken neyi amaçladı ? DSÖ yada. Şimdi ben virüsten beri dışarı çıkmadım doğru düzgün. Ama eğer 2 yıl sürerse valla ilk ben çıkarım. 2 yıl kim eve kapanır ? Yine maske vs takarım hayatıma öyle devam ederim ama evde de tutamaz kimse. Bu insanları korkutmaktan ziyade hadi sokağa çıkın nasılsa bulaşacak gibi oluyor maalesef. Ne amaçla bu tarz açıklamalar yapıyolar bilmiyorum ama yıllarca geçmeyecek,aşı bulunmayacak,ilaç yok filan demek çok mantıklı gelmiyor. Ben böyle düşünüyosam,zaten rahat olan insanlar tabi sokağa çıkar. Çocuğumu parka götürmem mesela ama annemlede mi görüşmeyeyim 2 yıl? Eşim çalışmasın mı ? Biraz saçma buluyorum onun için. Hele her ülkede normalleşme başlamışken,vakalar azalmışken olmaması lazım gibi. Sonra insanlar sokağa çıkınca vay efendim niye çıktınız. Bitti bitecek demekte belki mantıklı değil ama hiç geçmeyecek demekte değil gibi.
Buarada Ankaradayim, inanamadim ya sevgilileriyle buluşmuşlar arkadaşlarıyla kolkola fln şok oldum. Zamanimi öpmenin sarılmanın insanlar ölüyor yadedim herhalde virüs bitti haberim yok
Bir de hep tıp çok gelişti derler ya.Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Hatta bence öldürücülüğü baya azaldı. Belki o test yaptıranlar bile çoğu hafif geçirip yinede test yaptırıyor olabilirler. Norma grip gibi hissedip,kendini riske atmamak için test yaptırıyor olabilirler. Bugün eşimle haberleri izlerken aynısını söyledim dışarda bu kadar insan gezerken imkansız bulaşmaması. Halkı korkutanların da bambaşka amaçları olduğunu düşünüyorum. Mehmet Ceyhan mesela 2 yıl devam etcek derken neyi amaçladı ? DSÖ yada. Şimdi ben virüsten beri dışarı çıkmadım doğru düzgün. Ama eğer 2 yıl sürerse valla ilk ben çıkarım. 2 yıl kim eve kapanır ? Yine maske vs takarım hayatıma öyle devam ederim ama evde de tutamaz kimse. Bu insanları korkutmaktan ziyade hadi sokağa çıkın nasılsa bulaşacak gibi oluyor maalesef. Ne amaçla bu tarz açıklamalar yapıyolar bilmiyorum ama yıllarca geçmeyecek,aşı bulunmayacak,ilaç yok filan demek çok mantıklı gelmiyor. Ben böyle düşünüyosam,zaten rahat olan insanlar tabi sokağa çıkar. Çocuğumu parka götürmem mesela ama annemlede mi görüşmeyeyim 2 yıl? Eşim çalışmasın mı ? Biraz saçma buluyorum onun için. Hele her ülkede normalleşme başlamışken,vakalar azalmışken olmaması lazım gibi. Sonra insanlar sokağa çıkınca vay efendim niye çıktınız. Bitti bitecek demekte belki mantıklı değil ama hiç geçmeyecek demekte değil gibi.
insanlar birkac ay sabredelim diye evlerde duruyor 2 yil surecek denilince gercekten de cikmayanda cikar virus ciktigindan beri esim calisiyor bende markete giden biriyim aldiklarimi yikiyim ustumu basimi her ciktigimda makineye atayim gibi bir durumada girmedim bu virus 2 aydir bize ugramadimi ankaranin merkezindeyiz inanamiyorum buna ya gecirdik ve bilmiyoruz yada virus oyle herseyden bulasacak kdr tehlikeli degil medyanin gucu abarttikca abartiyorlar
Evet bugün ankara ana baba günüydü. Araç trafiği de tıklım tiklimdi.insanlar bosverdi benceEvet kesinlikle bugün öyleydi Ankara. Koşa koşa acil süt almak için markete çıktım şok oldum diz dize yatmislar öpüşmeler sarilmalar yani bu kadar cahillik olur gidip ailesine taşıyacak haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?