bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Garip c8dden.işyerindeki oda arkadaşım olan çocuk pek dikkat etmiyor mesela elini yüzüne götürme olayına veya el yıkamaya. Eminim yani dikkat etmiyor başından beri. Şimdi bu çocuk virüs kapmadı bence 2 aydır. Çünkü o kapsa bana da bulasirdi.hadi ben belirti vermedim annemde patlardı.
Ki bahsettigim arkadaş, kendi ailesiyle de eşinin ailesiyle de eskiden olduğu gibi görüşüyorlar onlardan birinde patlardı yaşlılar çünkü.
Ha bu arada marketten saldığını temizleme olayı da hiç yok bu arkadaşda.

Garip işte bunlar. Başka teoriler var da neyse artık kafa yora yora kafayı yicez bu gidişle. İnşallah azalır sonrada biter rahatlarız bizde

Şimdi yürüyüşten geldik.
Komşulardan ve yan apartmandan dört aile arabalarına eşya yerleştiriyordu.
Belli ki dört günlük kısıtlama öncesi bir yerlere gidiyor insanlar.
Havalar da ısındı evde durmak daha da zorlaşacak.

Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.
Toplam dört ayrı marketteki kasiyerlerin nerdeyse hepsini tanıyoruz.
Pandeminin başından beri çalışıyorlar.
Ne işten ayrılan oldu,
ne de hastalanıp ara veren.
Olmasın da, Allah korusun.
Geçen biriyle kasada konuştuk,
'abla bunu da atlatırsam daha bana bir şey olmaz' dedi.
Her gün yüzlerce insanla muhataplar,
para/kredi kartı alıp veriyorlar.
Malzeme yerleştiriyorlar.
Şişe, kavanoz, kutu dışındaki kuru gıda paketlerini yıkamıyorum ben saydıklarımı pandemiden önce de yıkardım.
Kafam karışık üç beş gündür.

Son düzenleme:
Nişanlım market çalışanı ayrıca kronik rahatsızlığı var diye izinde şu an ama müdürü 5-10 güne çağırırız kendini hazırla demiş inşallah daha fazla kimseye bir şey olmasın bitsin bu kötü günler.

Londra'nın R değeri 0,4'e düşmüş o kadar salmalarına, dikkat etmemelerine rağmen. Bizde niye 1,56 ya acayip moralim bozuldu. Sosyal mesafe falan kimsenin salladığı yok, eski dikkatten eser göremiyorum insanlarda. Her şey bitti dendi sanki. Burada kaygı bozukluğu olan insanlar var, onlar durumları gereği felaket senaryolarını daha çok üretip bunun olma olasılığını kafalarında çok büyüttükleri için onları telaşa sürüklemek istemiyorum ancak şu durum çok moralimi bozdu maalesef.

Son düzenleme:
aynen bizim burada da gittiğim tüm marketlerde calışanlar yerli yerinde duruyor. aynı şeyi geçen konuştuk hatta eşimle.
ha bir de tanıdıgım kargo çalışanları da aynı şekilde.

virusun merkezi brezilya olmus brezilyada kışa giriyor demekki soguk havalarda virusun etkisi artiyor belli oldu

Paylaşan olmuştur belki ama tekrar paylaşıyor olsam da, olsun, hak ediyorlar bu tebriği :)
Gurur duydum.

Onlara bir veli odası açın da takılsınlar orda.. insanların işi gücü yok mu yahu
Onu da yaptık, dantellerini alıp geldiler, tenefüste yine sınıftalar İlk 3-5 gün çocuk ciğeri çıkacak gibi annee diye ağladığı için tamam, izin veriyoruz. Ama süre 2 aya çıkınca bizde sabır bitiyor :) zaten 60 aylıklar bize de anne diyor ay özledim

Önceden duyduklarımız nelerdi ki bundan sonra ne duyalım.
Berberler kuaförler açılsın ama öncesinde berbere kuaföre testlerr yapılmasın. Bilim kurulu bunu uygulayamazmıydı?

Markete gidince birini eksik göreyim soruyorum sabah burdaydı yada izin günü derseler musmutlu eve geliyorum ☺

Ben de bütün kasiyerleri tanıyorum, mart ayından beri eşime tek dediğim şey, kasiyerleri iyi takip et, ayrılan olursa oradan alışveriş yapmayacağız diyorum. Dün konuştuk daha, hiç değişen ayrılan kasiyer olmadı, iftarda da altımdaki zincir mağazanın çalışanları hepberaber bahçede iftar yapıyorlar. Herkes yerli yerinde, Allah korusun kimseye bir şey olmadı dediğiniz gibi. İstanbul’da arkadaşım genç bir kasiyerin öldüğünü söylediğinden beri aklım hep kasiyerlerde.

Önceden duyduklarımız nelerdi ki bundan sonra ne duyalım.
Berberler kuaförler açılsın ama öncesinde berbere kuaföre testlerr yapılmasın. Bilim kurulu bunu uygulayamazmıydı?
Çok mantıklı. Testimiz mi yok sanki! Ver kuaförler odasına planı yapsın. Hatta haftada bir testler tekrarlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…