Inşallah .ama en önemlisi yaşlılar icin de etkisinin azalması.Prof. Dr. Osman Müftüoğlu NTV'de konuşuyor.
Virüsün saldırganlığı ve hasta etme yeteneği azaldı diyor.
Bir müddet sonra grip gibi kış hastalığına dönüşeceğini aids, domuz gribi örnekleri üzerinden anlatıyor.
Garip c8dden.işyerindeki oda arkadaşım olan çocuk pek dikkat etmiyor mesela elini yüzüne götürme olayına veya el yıkamaya. Eminim yani dikkat etmiyor başından beri. Şimdi bu çocuk virüs kapmadı bence 2 aydır. Çünkü o kapsa bana da bulasirdi.hadi ben belirti vermedim annemde patlardı.Aynen bakın bende buna katılıyorum şimdi vaka çıktıkça falan insanlar sanıyoki virüs maskeden poşetten kargodan vs de bulaşıyor,herkes evinde yada maske kullanıyor ama yinede bulaşıyor gibi düşünüyolar ama ben buna asla inanmıyorum çünkü ben her çıktığımda görüyorum çoğu kasiyerin maskesi çenesinin altında yada ağzı kapalı burnu açık. Yada insanlar hala birbiriyle temas halinde görüşüyor bunlar çok aşikar. Mesela bugün arkadaşımla konuştum anneansi vefat etti herkese gelmeyin dedikleri halde baş sağlığına geliyor herkes diyo. Büyük bı kesim böyle malesef o yüzden hala bulaş olmasına şaşmamak lazım.
Garip işte bunlar. Başka teoriler var da neyse artık kafa yora yora kafayı yicez bu gidişle. İnşallah azalır sonrada biter rahatlarız bizdeGarip c8dden.işyerindeki oda arkadaşım olan çocuk pek dikkat etmiyor mesela elini yüzüne götürme olayına veya el yıkamaya. Eminim yani dikkat etmiyor başından beri. Şimdi bu çocuk virüs kapmadı bence 2 aydır. Çünkü o kapsa bana da bulasirdi.hadi ben belirti vermedim annemde patlardı.
Ki bahsettigim arkadaş, kendi ailesiyle de eşinin ailesiyle de eskiden olduğu gibi görüşüyorlar onlardan birinde patlardı yaşlılar çünkü.
Ha bu arada marketten saldığını temizleme olayı da hiç yok bu arkadaşda.
Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.Garip c8dden.işyerindeki oda arkadaşım olan çocuk pek dikkat etmiyor mesela elini yüzüne götürme olayına veya el yıkamaya. Eminim yani dikkat etmiyor başından beri. Şimdi bu çocuk virüs kapmadı bence 2 aydır. Çünkü o kapsa bana da bulasirdi.hadi ben belirti vermedim annemde patlardı.
Ki bahsettigim arkadaş, kendi ailesiyle de eşinin ailesiyle de eskiden olduğu gibi görüşüyorlar onlardan birinde patlardı yaşlılar çünkü.
Ha bu arada marketten saldığını temizleme olayı da hiç yok bu arkadaşda.
Nişanlım market çalışanı ayrıca kronik rahatsızlığı var diye izinde şu an ama müdürü 5-10 güne çağırırız kendini hazırla demiş inşallah daha fazla kimseye bir şey olmasın bitsin bu kötü günler.Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.
Toplam dört ayrı marketteki kasiyerlerin nerdeyse hepsini tanıyoruz.
Pandeminin başından beri çalışıyorlar.
Ne işten ayrılan oldu,
ne de hastalanıp ara veren.
Olmasın da, Allah korusun.
Geçen biriyle kasada konuştuk,
'abla bunu da atlatırsam daha bana bir şey olmaz' dedi.
Her gün yüzlerce insanla muhataplar,
para/kredi kartı alıp veriyorlar.
Kafam karışık üç beş gündür.
Tek kafaya taktığım, psikolojimi bozan nokta o zatenInşallah .ama en önemlisi yaşlılar icin de etkisinin azalması.
aynen bizim burada da gittiğim tüm marketlerde calışanlar yerli yerinde duruyor. aynı şeyi geçen konuştuk hatta eşimle.Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.
Ne işten ayrılan oldu,
Malzeme yerleştiriyorlar.
Şişe, kavanoz, kutu dışındaki kuru gıda paketlerini yıkamıyorum ben saydıklarımı pandemiden önce de yıkardım.
pazartesi ve sali 10-16 arasi market manav kasap firi pastane tarzi yerler acik olcakmis ama yarin ve pazar sadece firinlar aciktir herzamanki gibiBu dört günlük yasakta fırınlar açık olacak mı yine?
Saol cnmpazartesi ve sali 10-16 arasi market manav kasap firi pastane tarzi yerler acik olcakmis ama yarin ve pazar sadece firinlar aciktir herzamanki gibi
Onu da yaptık, dantellerini alıp geldiler, tenefüste yine sınıftalarOnlara bir veli odası açın da takılsınlar orda.. insanların işi gücü yok mu yahu
Önceden duyduklarımız nelerdi ki bundan sonra ne duyalım.Şunu Mehmet Ceyhan’dan bir duyabilseydik. Hiç bir doktordan duyamadım. Buna benzer bir şey söyleyen olduysa da hemen arkasından ekliyorlar; tabi daha öldürücü de olabilir, kötü yönde de mutasyon olabilir... diye. Rehavete kapılmasın kimse diye diyeceğim ama, zaten millet kumahane açmış, oynuyor şu an, ne rehaveti :)
Öyleyse kışa yeni dalga gelebilirpazartesi ve sali 10-16 arasi market manav kasap firi pastane tarzi yerler acik olcakmis ama yarin ve pazar sadece firinlar aciktir herzamanki gibi
Markete gidince birini eksik göreyim soruyorum sabah burdaydı yada izin günü derseler musmutlu eve geliyorum ☺Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.
Ne işten ayrılan oldu,
Şişe, kavanoz, kutu dışındaki kuru gıda paketlerini yıkamıyorum ben saydıklarımı pandemiden önce de yıkardım.
Ben de bütün kasiyerleri tanıyorum, mart ayından beri eşime tek dediğim şey, kasiyerleri iyi takip et, ayrılan olursa oradan alışveriş yapmayacağız diyorum. Dün konuştuk daha, hiç değişen ayrılan kasiyer olmadı, iftarda da altımdaki zincir mağazanın çalışanları hepberaber bahçede iftar yapıyorlar. Herkes yerli yerinde, Allah korusun kimseye bir şey olmadı dediğiniz gibi. İstanbul’da arkadaşım genç bir kasiyerin öldüğünü söylediğinden beri aklım hep kasiyerlerde.Oturduğum semtte kurumsal marketlerin hepsinin şubesi var, ara ara hepsine uğradık.
Ne işten ayrılan oldu,
Çok mantıklı. Testimiz mi yok sanki! Ver kuaförler odasına planı yapsın. Hatta haftada bir testler tekrarlansın.Önceden duyduklarımız nelerdi ki bundan sonra ne duyalım.
Berberler kuaförler açılsın ama öncesinde berbere kuaföre testlerr yapılmasın. Bilim kurulu bunu uygulayamazmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?