bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Malatya da 3 berberde çıkmış.Berberlere işe başlarken test yapılmamış mıydı?Yada müşteriden falan mı bulaştı

Malatya da 3 berberde çıkmış.Berberlere işe başlarken test yapılmamış mıydı?Yada müşteriden falan mı bulaştı

Test yapılmadı. Yapılsa bile ayrıca astronot elbisesi gibi elbiseler var onlardan giydirilmesi lazım.

Çok mantıklı. Testimiz mi yok sanki! Ver kuaförler odasına planı yapsın. Hatta haftada bir testler tekrarlansın.
Şimdi biz bunları yazıyoruz birazdan birileri çıkar siyaset yapmayın diye yazmaya başlar. Bunları eleştirmeyelim burdan pasta tatlı tarifi yapmamızı mı istiyorlar?

Bulaşmaması imkansız, bence berberler yayılımı en çok olan yerler. Sakal traşı olan maske takamıyor, 2 metre mesafe müşteriyle korunamıyor, hatta direk temas var. Tamam berber esnafı ekonomik olarak kötü durumda ama, günde 50 müşteri gelse 1 tanesi pozitif olsa, berber enfekte olsa, 1 haftada kaç kişiye temas edecek o berber...neredeyse hepsi kapalı mekan zaten. Test yapılmadı hiç birine ben duymadım.

virusun merkezi brezilya olmus brezilyada kışa giriyor demekki soguk havalarda virusun etkisi artiyor belli oldu
Brezilya’nın durumu biraz farklı . Subat ayındaki rio festivalini iptal etmediler, 1 milyona yakın vatandaş festivale katılmış . Ayrıca devlet başkanları ekonominin sağlıktan daha önemli olduğunu savunuyor, karantinaya izin vermiyor. Sağlık bakanının birini görevden aldı , yeni getirdiği de istifa etti ..

Eylüle kadar mutasyonun olacağını, virüsün gribe döneceğini söylüyor
Ona göre öldürücülüğü çok azalmış asla ilk günler gibi değilmiş
Bunları söylüyo bi de hep

Eylüle kadar mutasyonun olacağını, virüsün gribe döneceğini söylüyor
Ona göre öldürücülüğü çok azalmış asla ilk günler gibi değilmiş
Bunları söylüyo bi de hep
Bakan Koca vaka sayımızda kısmi artış var diyerek corona virüste son durumu paylaştı

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 1708 kişiye Covid-19 tanısı kondu, 48 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 146 bin 457, can kaybı 4055 oldu. Son 24 saatte 2103 kişinin daha iyileşmesiyle Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 106 bin 133 oldu.
Sağlık Bakanı Koca şu açıklamayı yaptı:

Yoğun bakım ve entübe hasta sayımız azalmaya devam ediyor. Test sayımız düne göre fazla. Vaka sayımızda kısmi artış var. Yeni hayat tarzımız Kontrollü Sosyal Hayat, yani hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1, 5 metre Sosyal Mesafe.

tabi onunlada alakalidir kesinlikle ama brezilyada ilk vaka 25 subatda goruldu hatta 23 ocakda olen bir kadinda korona oldugu tespit edilmis neredeyse 4 ay gecti suan virusun merkezi haline geldiler tamda kis mevsimine girerken belkide yaz aylarindaylen ilk vakalarin gorulmeside avantajdi ama degerlendiremediler onlem almadilar saglik sistemleride coktu bu hale geldiler

Günaydın sevgili dostlar, bu sabah burada sıcak ama puslu bir hava var. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size bu sabahki gün doğumunu ve pembe gül goncaları gönderiyorum. Gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler

Biz de yazın tamamen normalleşme sürecine gireceğiz. Yazın bu iş ultra viyole ile bitmiyorsa, kışın dökülürüz o zaman. Aslında Brezilya nın bize kopya vermesi gerek. Onlar ne yaşıyorsa onu yaşayacağız demektir bu.

.

Eklentiler

• CD99A7BA-AD4F-44F9-A632-F7C6EF3B607D.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 4368EBEF-FD4C-4B01-AAA0-97E3D2BDBE43.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 16521801-F4F6-41B6-8D1D-B3594061BC79.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 80
Salgına ilişkin öngörülerde ise, ankete katılan doktorların yüzde 54’ü Covid-19’un grip gibi mevsimsel olduğunu belirtirken, yüzde 25’i ise tek seferlik bir pandemi olduğunu düşünüyor.
Bende böyle bi şey okudum ankette doktorların çoğu mevsimsel olduğunu belirtmiş

Dün marketten ton balığı, hindi fileto almıştım bi de ikisi de konserve
Alışverişi dışarda bekletiyorum bi gün
Tavuğu sütü alıp yıkayıp koymuştum
Konserveleri unutmuşum 1 gün balkonda bozulmuş mudur acaba, sabah tam güneş gelmiştir üstlerine
Direk atayım mı yoksa yemeden anlaşılır mı bozulmuşsa

Salgına ilişkin öngörülerde ise, ankete katılan doktorların yüzde 54’ü Covid-19’un grip gibi mevsimsel olduğunu belirtirken, yüzde 25’i ise tek seferlik bir pandemi olduğunu düşünüyor.
Eğer şu üst üste yığılan cesetleri görmeseydim belki de öyle düşünürdüm ama ne görüntüler gördük Şu an yok galiba o tarz görüntüler

bozulcagini sanmam ama birini acin bi bakin tadina o bozulmadiysa digeride bozulmamistir:) atmayin tadina bakmadan bozulmadiysa bosuna cope gitmesin

bozulcagini sanmam ama birini acin bi bakin tadina o bozulmadiysa digeride bozulmamistir:) atmayin tadina bakmadan bozulmadiysa bosuna cope gitmesin
Baya sıcaktı aldığımda, hava zaten 40 derece
Akşam bakayım o zaman kokusuna bi, en korktuğum şey balıktan zehirlenmek.

Mehmet Ceyhan bu videonun 15. Dakikasından sonra, virüsün etkisini kaybetmesinde güneş ışınlarının veya sıcaklığın hiç bir etkisi olmadığını söylüyor. Eğer mutasyona uğrayacaksa rastgele uğramasını bekliyoruz diyor. İyi veya kötü yönde olabilir diyor.

lcagla şu bizim doktorun hikayesine bi şeyler yazdım virüsün etkisi azalıyor fakat kurallara uyulmadığı için vakalar artıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…