- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
İtalya 700-800 leri yakaladı dedilcagla şu bizim doktorun hikayesine bi şeyler yazdım virüsün etkisi azalıyor fakat kurallara uyulmadığı için vakalar artıyor dedi
Öldürücülüğü bitse vaka artsın nolcak ama sorun öldürücülük iştelcagla şu bizim doktorun hikayesine bi şeyler yazdım virüsün etkisi azalıyor fakat kurallara uyulmadığı için vakalar artıyor dedi
Annem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.Dün marketten ton balığı, hindi fileto almıştım bi de ikisi de konserve
Alışverişi dışarda bekletiyorum bi gün
Tavuğu sütü alıp yıkayıp koymuştum
Konserveleri unutmuşum1 gün balkonda bozulmuş mudur acaba, sabah tam güneş gelmiştir üstlerine
Direk atayım mı yoksa yemeden anlaşılır mı bozulmuşsa
Ben de dün dondurma kutusunu deterjanla yıkadımAnnem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.
camasir suyu ki hele kolay durulanmaz:)Annem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.
ben diyorum hep bu kdr hayata tutunuyorsa tebrik edip iceri almak lazimBen de dün dondurma kutusunu deterjanla yıkadımİçim rahat etmiyo ya, hep şu uzmanların 72 saat yaşar-48 saat yaşat muhabbeti yüzünden
Bulaşık deterjanıyla mı yıkıyorsunuz?Dün marketten ton balığı, hindi fileto almıştım bi de ikisi de konserve
Konserveleri unutmuşum1 gün balkonda bozulmuş mudur acaba, sabah tam güneş gelmiştir üstlerine
Evet güzelce yıkıyorum ama. Soda gazoz şişeleri, cips paketleri, deterjanlar, süt şişeleri.Bulaşık deterjanıyla mı yıkıyorsunuz?
Burdaben diyorum hep bu kdr hayata tutunuyorsa tebrik edip iceri almak lazim
italyada bile kafeler, barlar açılıyomuşBurdalcagla nın sayesinde tanıyıp takip ettiğim doktor işte 28 Mayıs’ta iç turizm başlıyor ben de tahminlerimde yanılmadım diye paylaşıyor turizmin açılması normalleşme adımları virüsün bittiği anlamına gelmiyor ki sevinemiyorum bu normalleşme sürecine
ama olumler 200 lerde gunluk olarak tabi vaka sayisida onemli ama bizde gunluk olarak ölüm sayisi en fazla 115 e cikmisti yanlis hatirlamiyorsamitalyada bile kafeler, barlar açılıyomuş
Mecbur açılcak, nereye kadar kapalı kalabilir :/
Gerçi İtalya şu an vaka olarak bizden iyi durumda
Evet bizde ölüm sayısı çok çok düşükama olumler 200 lerde gunluk olarak tabi vaka sayisida onemli ama bizde gunluk olarak ölüm sayisi en fazla 115 e cikmisti yanlis hatirlamiyorsam
Arabistan da Vaka ve ölüm azmış sıcaklıktan dolayı yazın azalıp kışın çoğalacak mı bu virüs nasıl bi şeyitalyada bile kafeler, barlar açılıyomuş
Mecbur açılcak, nereye kadar kapalı kalabilir :/
Gerçi İtalya şu an vaka olarak bizden iyi durumda
italyada ocak sonu yayilmaya baslandigi dusunuluyor tabi onlemi gec almalari vs onlari salgin konusunda kotu duruma dusurdu yaklasik 4 ayda dusmeye basladilar biz daha fazla onlem aldik vakalar onlara gore daha az iyilesme hizi daha iyi suan zaten dususe gectik haziranda gercektende daha iyi toparlamis oluruzEvet bizde ölüm sayısı çok çok düşük
Onlarda vaka sayısı 700 lere indi, bakalım bizimki bin altına ne zaman inecek
Onlarda ülkece sokağa çıkma yasağı olduğu halde zor toparladılaritalyada ocak sonu yayilmaya baslandigi dusunuluyor tabi onlemi gec almalari vs onlari salgin konusunda kotu duruma dusurdu yaklasik 4 ayda dusmeye basladilar biz daha fazla onlem aldik vakalar onlara gore daha az iyilesme hizi daha iyi suan zaten dususe gectik haziranda gercektende daha iyi toparlamis oluruz
konserve bozulmaz ama açınca yemeden anlaşılır bence hele hindi hemen anlaşılır bozulduysa. Bu arada hindi fileto'nun konservesi mi var?Dün marketten ton balığı, hindi fileto almıştım bi de ikisi de konserve
çamaşır suyuna gerek yoktu ki şabunla yılasaydı yeterdi aslında. Bir de yiyecekleri alındığı kap /paketlerde saklamak içinize sinmiyorsa evde temiz saklama kaplarına aktarabilirsiniz, kendi kabını da doğrudan çöpe atabilirsiniz, ben öyle yapıyorum.Annem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.
bulaşık deterjanı çok kimyasal içerir ben normal sabun ile yıkıyorum. Beyaz sabunu köpürtüp onunla yıkayabilirsiniz, kazara sızsa bile insan zehirlenmez çok az sabundan. Aslında içinize sinmiyorsa aldığınız kap ve paketli ürünlerin içeriğini evdeki saklama kaplarına aktarın, kendi kabını da çöpe atın tertemiz.Evet güzelce yıkıyorum ama. Soda gazoz şişeleri, cips paketleri, deterjanlar, süt şişeleri.
Un gibi yıkanmayan paketlerle sebze meyve hariç her şeyi bulaşık deterjanıyla yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?