bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
lcagla şu bizim doktorun hikayesine bi şeyler yazdım virüsün etkisi azalıyor fakat kurallara uyulmadığı için vakalar artıyor dedi
Öldürücülüğü bitse vaka artsın nolcak ama sorun öldürücülük işte Evet italya 1 haftadır bin vakanın altında her yer de açıldı orda bar hariç
Onlar da bu hafta açılıyor

Annem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.

Annem dondurmanın kabını çamaşır sulu bezle silmiş, o çamaşır suyu da içne hafif sızmış, ben de bilmeden yedim. Yapmayın böyle şeyler ev halkına yazık değil mi zehirlencez ya.
Ben de dün dondurma kutusunu deterjanla yıkadım İçim rahat etmiyo ya, hep şu uzmanların 72 saat yaşar-48 saat yaşat muhabbeti yüzünden

camasir suyu ki hele kolay durulanmaz:)

Bulaşık deterjanıyla mı yıkıyorsunuz?

ben diyorum hep bu kdr hayata tutunuyorsa tebrik edip iceri almak lazim
Burda lcagla nın sayesinde tanıyıp takip ettiğim doktor işte 28 Mayıs’ta iç turizm başlıyor ben de tahminlerimde yanılmadım diye paylaşıyor turizmin açılması normalleşme adımları virüsün bittiği anlamına gelmiyor ki sevinemiyorum bu normalleşme sürecine

italyada bile kafeler, barlar açılıyomuş
Mecbur açılcak, nereye kadar kapalı kalabilir :/
Gerçi İtalya şu an vaka olarak bizden iyi durumda

ama olumler 200 lerde gunluk olarak tabi vaka sayisida onemli ama bizde gunluk olarak ölüm sayisi en fazla 115 e cikmisti yanlis hatirlamiyorsam

ama olumler 200 lerde gunluk olarak tabi vaka sayisida onemli ama bizde gunluk olarak ölüm sayisi en fazla 115 e cikmisti yanlis hatirlamiyorsam
Evet bizde ölüm sayısı çok çok düşük
Onlarda vaka sayısı 700 lere indi, bakalım bizimki bin altına ne zaman inecek

Arabistan da Vaka ve ölüm azmış sıcaklıktan dolayı yazın azalıp kışın çoğalacak mı bu virüs nasıl bi şey

Evet bizde ölüm sayısı çok çok düşük
Onlarda vaka sayısı 700 lere indi, bakalım bizimki bin altına ne zaman inecek
italyada ocak sonu yayilmaya baslandigi dusunuluyor tabi onlemi gec almalari vs onlari salgin konusunda kotu duruma dusurdu yaklasik 4 ayda dusmeye basladilar biz daha fazla onlem aldik vakalar onlara gore daha az iyilesme hizi daha iyi suan zaten dususe gectik haziranda gercektende daha iyi toparlamis oluruz

Onlarda ülkece sokağa çıkma yasağı olduğu halde zor toparladılar
Bugün 41 can kaybımız varmış, giderek azalsın bitsin ya ölenlere çok üzülüyorum. Bugün izledim ölen yaşlı kesimin çoğuna komşuları bulaştırmış hep

konserve bozulmaz ama açınca yemeden anlaşılır bence hele hindi hemen anlaşılır bozulduysa. Bu arada hindi fileto'nun konservesi mi var?

çamaşır suyuna gerek yoktu ki şabunla yılasaydı yeterdi aslında. Bir de yiyecekleri alındığı kap /paketlerde saklamak içinize sinmiyorsa evde temiz saklama kaplarına aktarabilirsiniz, kendi kabını da doğrudan çöpe atabilirsiniz, ben öyle yapıyorum.

Evet güzelce yıkıyorum ama. Soda gazoz şişeleri, cips paketleri, deterjanlar, süt şişeleri.
Un gibi yıkanmayan paketlerle sebze meyve hariç her şeyi bulaşık deterjanıyla yıkıyorum
bulaşık deterjanı çok kimyasal içerir ben normal sabun ile yıkıyorum. Beyaz sabunu köpürtüp onunla yıkayabilirsiniz, kazara sızsa bile insan zehirlenmez çok az sabundan. Aslında içinize sinmiyorsa aldığınız kap ve paketli ürünlerin içeriğini evdeki saklama kaplarına aktarın, kendi kabını da çöpe atın tertemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…