İnanın cahil veya çok yaşlı aklı başında olmayan bi insan değil. Oldukça genç ve modern bi kadın. Herşeyi çok iyi bildiğini düşünür. En doğrusunu o bilir genelde(!) ölen kişi yakın akrabası evet ama yaşarken senede 1 anca görüyordu. Çalıştığı için sık sık gidip gelemiyordu. Yani gitmese şu dönemde kimse ona niye gelmedin demezdi. Bide hala çalışıyor. İşe gelip gidiyor. İşini söylesem millet toplanıp linç etmeye çalışır öyle söyleyeyim. Gayet insanlarla muhattap olduğu bi işi var. Ha ne önlemler almışlardır bu dönemde o kadarını bilemiyorum. Biz hiç muhattap değiliz çünkü eşime de çok sormuyorum yüz bulmasınlar diye. O ne anlatırsa o kadarını biliyorum. Haber izlemiyor değilde işte değişik kafa yapıları var ne diyeyim artık.
Maalesef bilinçli olmak modern ya da okumuş olmakla alakalı değil, ne okumuş modern insanlar var virüsü dikkate almayan, umursamayan :)İnanın cahil veya çok yaşlı aklı başında olmayan bi insan değil. Oldukça genç ve modern bi kadın. Herşeyi çok iyi bildiğini düşünür. En doğrusunu o bilir genelde(!) ölen kişi yakın akrabası evet ama yaşarken senede 1 anca görüyordu. Çalıştığı için sık sık gidip gelemiyordu. Yani gitmese şu dönemde kimse ona niye gelmedin demezdi. Bide hala çalışıyor. İşe gelip gidiyor. İşini söylesem millet toplanıp linç etmeye çalışır öyle söyleyeyim. Gayet insanlarla muhattap olduğu bi işi var. Ha ne önlemler almışlardır bu dönemde o kadarını bilemiyorum. Biz hiç muhattap değiliz çünkü eşime de çok sormuyorum yüz bulmasınlar diye. O ne anlatırsa o kadarını biliyorum. Haber izlemiyor değilde işte değişik kafa yapıları var ne diyeyim artık.
Biz pideyi de yapıyoruz yani eşim yapiyor. Hic almadik dışardan, elektrik faturami dört gözle bekliyorumHele ilk zamanlar ekmek yapmak için maya bulamamak...dışardan ekmek yemek intihar gibi geliyordu, şimdi ramazan pidesi kuyruğundayız..
Aslında denemek istedim ama bir türlü elim gitmedi. Bir de 3 yaşlı komşuya da alıyor gitmişken. Risk mi acaba pideBiz pideyi de yapıyoruz yani eşim yapiyor. Hic almadik dışardan, elektrik faturami dört gözle bekliyorum
Annemler, kayinvalidemler ve pek çok tanıdığım kişi bu sürecin en başından beri fırından ekmek alıyor. Ben de hep kendim yapiyordum ancak hamileligim sebebiyle pişen ekmekten çıkan maya kokusundan tiksindim evet yanlış duymadınızAslında denemek istedim ama bir türlü elim gitmedi. Bir de 3 yaşlı komşuya da alıyor gitmişken. Risk mi acaba pide(
Pişen ekmekten çıkan maya kokusunu ilk defa duydum :)) orjinal olmuş ama :))Annemler, kayinvalidemler ve pek çok tanıdığım kişi bu sürecin en başından beri fırından ekmek alıyor. Ben de hep kendim yapiyordum ancak hamileligim sebebiyle pişen ekmekten çıkan maya kokusundan tiksindim evet yanlış duymadınız
Ramazan başından beri biz de fırından almaya başladık, çok şükür şimdilik bir sorun olmadı. İçinize hiç sinmiyorsa fırında ısıtıp öyle tüketin ekmeği, pideyi.
Ben de öyle bir koku oldugunu ilk kez keşfetmiş oldumPişen ekmekten çıkan maya kokusunu ilk defa duydum :)) orjinal olmuş ama :))
Bundan ne anlamamız gerekiyor en kötü ihtimalle 2 yıl da mı kurtuluruz
Şimdi yayını bulup geri sardım, evet öyle söylüyor. Son günlerde mutasyona uğradığını, şiddetinin azaldığını görüyoruz, Eylüle kadar normalleşme olabilir, Sonunda da bu iyimser tablo, umuyoruz diyor.
Artık bir doktor değil daha çok doktor aynısını söylemeye başladı. Nolur doğru olsun yaŞimdi yayını bulup geri sardım, evet öyle söylüyor. Son günlerde mutasyona uğradığını, şiddetinin azaldığını görüyoruz, Eylüle kadar normalleşme olabilir, Sonunda da bu iyimser tablo, umuyoruz diyor.
Sizde ankaradaydınız değil mi ?Yaşlılar çok tatlı değil mi ya, oturdum balkona el sallıyorum, izliyorum :)
Prof ateş kara her 6 kişiden 1 kişi gitmiş avm ye dedi insanlarımızın geneli duyarlı davranmış dedi1500 un altina dusmus vakalar avmler pazartesi acildi bugun 7.gun 5 gunde belirti verse:) bugun ikinci gun sayilir demekki suan icin avmlerin olumsuz bir etkisi yok oncesinde sonuclarin 3 gunde ciktigi soylenmisti ama bunun nedeni yeterli test yapan merkezin olmamasiymis suan icin oyle degildir diye dusunuyorum normalde 1 gunde cikiyormus cunku
Olur emredersniz siyaset yapmayayım. Peki pasta tarifi yapabilir miyim???Siyaset yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?