bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Maalesef bilinçli olmak modern ya da okumuş olmakla alakalı değil, ne okumuş modern insanlar var virüsü dikkate almayan, umursamayan :)
Çok bilen çok yanılır der eskiler, Allah sağlık versin ama şu zamanda yakın akraba dahi olsa cenazeye katılmak doğru değil, Allah saklasın anne baba kardeş olur anlarım, sanırım insanlar biraz da el alem ne der diye mecburiyetten gidiyor, kınayacaklar laf söylenecek endişesi taşıyorlar lakin hala salgın varken insanların cenazeye katılmaması da dile dolanacak bir şey değil, bunun kendi canını düşünmekle de ilgisi yok, başkalarının sağlığı için gitmemek lazım, kayınvalideniz çalışıyormuş taşıyıcı olmadığı ne malum?
Benim akrabalardan biri de çalışırken Corona oldu, umursamamış fenalaşıp hastanelik olana kadar kaç müşteriye, mahallesinde kaç komşusuna virüs bulaştırdı bilmiyoruz, başka bir akrabam yine çalışırken virüs bulaştı, eşine ve annesine de bulaştırmış annesi vefat etti.

Corona gözle görülmüyor diye yok anlamına gelmiyor, ölenleri de dikkate mi almıyor bu insanlar anlamadım gitti.

Aslında denemek istedim ama bir türlü elim gitmedi. Bir de 3 yaşlı komşuya da alıyor gitmişken. Risk mi acaba pide (
Annemler, kayinvalidemler ve pek çok tanıdığım kişi bu sürecin en başından beri fırından ekmek alıyor. Ben de hep kendim yapiyordum ancak hamileligim sebebiyle pişen ekmekten çıkan maya kokusundan tiksindim evet yanlış duymadınız
Ramazan başından beri biz de fırından almaya başladık, çok şükür şimdilik bir sorun olmadı. İçinize hiç sinmiyorsa fırında ısıtıp öyle tüketin ekmeği, pideyi.

Pişen ekmekten çıkan maya kokusunu ilk defa duydum :)) orjinal olmuş ama :))

Hiç poşetten, ekmekten, gıdadan, kargodan vs virüs kapan var mı acaba
Bulaş olabilir deniyo ama örneğini duymadım daha hiç

Artık bir doktor değil daha çok doktor aynısını söylemeye başladı. Nolur doğru olsun ya

Yaşlılar çok tatlı değil mi ya, oturdum balkona el sallıyorum, izliyorum :)
Sizde ankaradaydınız değil mi ?
Bizim burda amcanın teki takım elbiseyle çıkmış geziyodu tek başına. Yiyesim geldi onu öyle görünce. Yaşlılarımız çok farklı ya Allah hepsine sağlık versin

1500 un altina dusmus vakalar avmler pazartesi acildi bugun 7.gun 5 gunde belirti verse:) bugun ikinci gun sayilir demekki suan icin avmlerin olumsuz bir etkisi yok oncesinde sonuclarin 3 gunde ciktigi soylenmisti ama bunun nedeni yeterli test yapan merkezin olmamasiymis suan icin oyle degildir diye dusunuyorum normalde 1 gunde cikiyormus cunku

Prof ateş kara her 6 kişiden 1 kişi gitmiş avm ye dedi insanlarımızın geneli duyarlı davranmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…