bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Anneniz evden çıksın eşiniz usta çağırıp ilgilensin sonrasında da evi havalandırıp ustanın temas ettiği yerleri dezenfekte edersiniz

10 gün önce çamaşır makinem bozuldu, yenisini aldık mecburen. Yetki servis geldi, makineyi bağladı gitti. Alerjik astım rahatsızlığım var ve hamileyim. Ustalar evdeyken maske taktım, camları açmıştım, onlar da maskeliydi ve eve galoşla girdiler. Gittikten sonra yerleri ve temas ettikleri yerleri sildim, evi biraz daha havalandırdım o kadar.

Arkadaşlar merhaba annem istanbulda ikamet ediyor ben ankarada.Annem 8 martta bir haftalığına bize gelmişti geliş o geliş evine dönemedi.Bizim için sorun yok ama oglum üniversite sınavına hazırlandığı için çok gergin.Evimizin içinde genel bir gerginlik hakim her evde olduğu gibi.Annem bundan çok etkilendi 72 yaşında kendisi .Evime gitcem diye tutturuyor çocuk gibi çıldıracak nerdeyse babamıda kasım ayında kaybettik .Hergün istanbula gitcem babana gidemedim mezar yaptırcam torunları özledim (yeğenlerim) ...velhasıl izin almanın bir yolu var mı?Bilen varmı?

denilene gore bayramdan sonra istanbul ankara arasi tren seferleri baslayacakmis en gec haziran basi deniliyor sehirler arasi yasaklarin kalkmasi icin de 27 haziran da yas kisitlamasi kalkacak diye normallesme planinda yaziyordu

Tabiki izin alabilirsiniz. Zaten İstanbul’da yaşadığı için oldukça kolay çıkar izin. İnternetten araştırın detaylı bulursunuz mutlaka. Benim kv İstanbul’da yaşamadığı halde cenazeye katılabildi özel izinle. Başka bi akrabamız küçük bi ile köylerine gitmişlerdi Ankara’ya dönüş yaptılar sorunsuz şekilde.

Sehirler arasi yasak kalkti mi acaba ? Buraya tanidiklarim buyuksehirden ailesine geldiler rahat rahat.. soranlara da saglikciyiz diyorlarmis. Asıl saglikcilar riskli degil mi ?
Sürekli iş nedeniyle seyahat etmesi gereken bazı çalışanlara şehirler arası seyahat izin belgesi veriliyormuş. Bu kişiler bu izni iş dışında özel amaçlar için de kullanıyorlar. Benim yaşadığım yere de İstanbul'dan gelen bir sürü insan oldu bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…