bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya yok artık bıktık bu yasaklardan
Biran önce tüm yasaklar kalkmalı
Bunaldık artık

2.5 ay olacak zaten mayis sonu psikolojik olarak dagildi herkes madem asi bulunana kdr bununla yasiycaz eve kapanmanin anlami yok artik
Aynen. Çıkmayan çıkmasın zorlayan yok zaten
Artık baskı oluşturdu ciddi anlamda.su bayramdaki 4 günlük yasak öyle gözümde büyüyor ki, günleri şaşırdım artık.

Bence çağırmayın şu dönem. Yavaş yavaş kendiniz yapmaya çalışın. Temizlikçi kaç eve gidiyor ne taşıyacak belli değil. tabi güvenli bir ildeyseniz sorun yok. ama büyükşehirlerde iş zor.

avm lerin acilmasinin ustunden 9 gun gecti yarin 10.gun ben avmlerin kuaforlerin falan olumsuz sonuc verecegini dusunmuyordum zaten ne oluyorsa ev gezmesinde olur maskesiz sosyal mesafesiz ama avmler acik alan ne kdr bulasabilir maskeli herkes insanlar yine cok abarttida abartti bu durumu

Haydi inşallah...

Ben de ülkedeki duruma ümitleniyorum, bitti bu iş artık diyorum. Sonra tv de amerikadan bağlanan kişiyi dinledim 1000 küsür ölüm ve artış bekleniyor dedi, Brezilya da çok artış var. Bizde etkisi bitseydi oralarda artma olur muydu? Rusya’da da vaka sayısı artmış. İtalya gevşeyince yine arttı. Biz dışarı adım atar atmaz artacak mı bu böyle?

italya artmadiki ama hala dususde

İtalyanın falan arttığını bilmiyodum. Ben çoğu yer azalmaya geçti sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…