O kadar dogru ki.millet resmen virusu daha cok yaymak icin ugrasiyor.herkes kurallara tam olarak uysaydi virus bitmisti ulkemizde.para cezalari yeterince caydirici degil.kaldi ki millet virusu kapip olmekten de korkmuyor.
Ya yok artık bıktık bu yasaklardanumarim son yasaklardir bayramdaki oyle kotu ust ustde geldiki 4 gunler haftada 3 gun calisiyor esnaf maddi acidan buyuk zorluk zaten 2.5 aydir isler inanilmaz kotu virusu degil artik gecim sikintisini dusunuyor insanlar oyle boyle artik normal hayata gecilmeye baslansin haziranda korkan para sikintisi olmayan evden cikmayabilir tercih meselesi ama ev gecindirmeye calisanlar icin artik zor gelmeye basladi ya
2.5 ay olacak zaten mayis sonu psikolojik olarak dagildi herkes madem asi bulunana kdr bununla yasiycaz eve kapanmanin anlami yok artikYa yok artık bıktık bu yasaklardan
Biran önce tüm yasaklar kalkmalı
Bunaldık artık
Aynen. Çıkmayan çıkmasın zorlayan yok zaten2.5 ay olacak zaten mayis sonu psikolojik olarak dagildi herkes madem asi bulunana kdr bununla yasiycaz eve kapanmanin anlami yok artik
İşin kötüsü bana en bilgili gelen hekim o. Ama hep olumsuz konuşuyor yabu doktorun olumlu birsey soyledigi oldumu hic ya ne zaman denk gelsem ruhum cekiliyor yahu
Bence çağırmayın şu dönem. Yavaş yavaş kendiniz yapmaya çalışın. Temizlikçi kaç eve gidiyor ne taşıyacak belli değil. tabi güvenli bir ildeyseniz sorun yok. ama büyükşehirlerde iş zor.Arkadaşlar bir sorum olacak
Bayramdan sonra temizlikçi çağırmak uygun mu sizce?
Yoksa biraz daha beklesin mi?
Evi yerleri sürekli sildik ama duvar duruyor.
Aynı zamanda banyo fayanslarımız falan düştü rutubet var boya yapılması onun içinde adam çağrılması gerek
Güvenli olur mu sizce?
ates kara da boyle demis hepside ayri telden caliyor olumsuz konusanlari dinleyesim yok ya kac ay olmus ama felaket haberleri veriyorlarİşin kötüsü bana en bilgili gelen hekim o. Ama hep olumsuz konuşuyor ya
avm lerin acilmasinin ustunden 9 gun gecti yarin 10.gun ben avmlerin kuaforlerin falan olumsuz sonuc verecegini dusunmuyordum zaten ne oluyorsa ev gezmesinde olur maskesiz sosyal mesafesiz ama avmler acik alan ne kdr bulasabilir maskeli herkes insanlar yine cok abarttida abartti bu durumuBence mutlaka bi bulaşıda ya da ölümde azalma var
Çoğu kişi rahat rahat geziyor, kuaförü, avm si..
Vakalar binin altını görecek gibi baksanıza. Eğer 10 gün sonra da bu seviyede giderse ben umutlanıcam artık
Haydi inşallah...Bence mutlaka bi bulaşıda ya da ölümde azalma var
Vakalar binin altını görecek gibi baksanıza. Eğer 10 gün sonra da bu seviyede giderse ben umutlanıcam artık
Ben de ülkedeki duruma ümitleniyorum, bitti bu iş artık diyorum. Sonra tv de amerikadan bağlanan kişiyi dinledim 1000 küsür ölüm ve artış bekleniyor dedi, Brezilya da çok artış var. Bizde etkisi bitseydi oralarda artma olur muydu? Rusya’da da vaka sayısı artmış. İtalya gevşeyince yine arttı. Biz dışarı adım atar atmaz artacak mı bu böyle?Bence mutlaka bi bulaşıda ya da ölümde azalma var
italya artmadiki ama hala dususdeBen de ülkedeki duruma ümitleniyorum, bitti bu iş artık diyorum. Sonra tv de amerikadan bağlanan kişiyi dinledim 1000 küsür ölüm ve artış bekleniyor dedi, Brezilya da çok artış var. Bizde etkisi bitseydi oralarda artma olur muydu? Rusya’da da vaka sayısı artmış. İtalya gevşeyince yine arttı. Biz dışarı adım atar atmaz artacak mı bu böyle?
Bugün Ateş Kara 400 küsürden 800 küsüre çıktığını söyledi ölümün. Ben de şok oldum. Doğru değil mi?italya artmadiki ama hala dususde
162 kisinin oldugu yaziyor vaka sayisida 800 kisi civari artmisBugün Ateş Kara 400 küsürden 800 küsüre çıktığını söyledi ölümün. Ben de şok oldum. Doğru değil mi?
İtalyanın falan arttığını bilmiyodum. Ben çoğu yer azalmaya geçti sanıyorumBen de ülkedeki duruma ümitleniyorum, bitti bu iş artık diyorum. Sonra tv de amerikadan bağlanan kişiyi dinledim 1000 küsür ölüm ve artış bekleniyor dedi, Brezilya da çok artış var. Bizde etkisi bitseydi oralarda artma olur muydu? Rusya’da da vaka sayısı artmış. İtalya gevşeyince yine arttı. Biz dışarı adım atar atmaz artacak mı bu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?