Bu kisiler yanlarinda aileleri de varken gelmisler, bir arabada en fazla 3 kisi olmali diye biliyorum, 3ten fazlalar bir de cocuk var yani nasil gelmisler sasirdim, pandemi hastanesinde calisiyorlarmis bildigim kadariyla.. saglikci olduklari icin daha guvenli olduklarini iddia ediyorlar, buradan gordugum kadariyla saglikcilar evlerine bile gitmeyip otelde kaliyorlar, bunlar ise koylerine geldi, sikayet etsem nasil edebilirim bilmiyorum, her sey normale dondu benim mi haberim yok acabaSürekli iş nedeniyle seyahat etmesi gereken bazı çalışanlara şehirler arası seyahat izin belgesi veriliyormuş. Bu kişiler bu izni iş dışında özel amaçlar için de kullanıyorlar. Benim yaşadığım yere de İstanbul'dan gelen bir sürü insan oldu bu şekilde.
Biz de bugün konuştuk bu konuyu eşimle ve biraz daha beklemeye karar verdik.Arkadaşlar bir sorum olacak
Bayramdan sonra temizlikçi çağırmak uygun mu sizce?
Yoksa biraz daha beklesin mi?
Evi yerleri sürekli sildik ama duvar duruyor.
Aynı zamanda banyo fayanslarımız falan düştü rutubet var boya yapılması onun içinde adam çağrılması gerek
Güvenli olur mu sizce?
Bende beklemede kalacağım sanırımBiz de bugün konuştuk bu konuyu eşimle ve biraz daha beklemeye karar verdik.
Bizim de koridor duvarımız kirlenmiş.
Mikrofiber bezi ben yıkayıp sıkacağım
eşim silecek, merdivenden inmesi gerekmeyince
hem çabuk olur
hem yorulmaz diye düşündük.
Usta işini de şöyle yapabilirsiniz.
Usta çalışırken yanında durmayın,
galoş ve maske ile girsin banyoya.
Çalışırken maske ile çalışsa süper olur da
kabul eder mi?
İşi bitince ortamı önce havalandırın.
Sonra maske takarak banyoyu çamaşır suyu katılmış su ile yıkarsınız.
Hayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar19 mayısta büyükşehirlerin giriş çıkış yasağı kalkacak mı? Cumhurbaşkanının açıklamasında 15 gün daha uzatıldığı yazıyordu. Hürriyetin sitesinde yarın biteceği yazıyor anlamadım
Mehmet ceyhan böyle demedi sanki ya ben mi eksik dinledim acaba
Bilmiyorum ki ben hiç dinlemedimMehmet ceyhan böyle demedi sanki ya ben mi eksik dinledim acaba
Ben de annemi bahçemize götürmek istiyorum çok yoğun bir bölgede kaldık. En yakın arkadaşı yakalandığı için hiç dışarıya çıkmıyor tabi ben de resmen hapis kaldı kadıncağız. Bu kadar işlerin büyüyeceğini tüm dönem omulun kapanacağını bilsem giderdim. Ama işte bilemedikHayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar
Allah yardımcın olsun. 3 haziranda bitiyor o zamanHayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar
Arabamız burda olsa bir dakika durmam izin alır giderim , maalesef arabayı memlekette bırakıp uçakla gelmişlerdi,uçuşlar sürekli erteleniyor şimdi , otobüs kalkıyormuş ama onu da ben istemiyorum 10 saat boyunca aynı havayı başkalarıyla solumak riskli geliyor . Umarım 1 Haziran’da açılırBen de annemi bahçemize götürmek istiyorum çok yoğun bir bölgede kaldık. En yakın arkadaşı yakalandığı için hiç dışarıya çıkmıyor tabi ben de resmen hapis kaldı kadıncağız. Bu kadar işlerin büyüyeceğini tüm dönem omulun kapanacağını bilsem giderdim. Ama işte bilemedik. Çok üzülüyorum anneme yüm arkadaşları yazlıklarından foto atıyor yazık kadıncağız kaldı apartman dairesinde. Uzak olmasa giderdik ama çok uzak bizim. Sizin yakın sayılır aslında izinle gidebilirsiniz belki.
Test sayısının azlığı semptomu olupta başvuran kişilerin azlığından kaynaklanıyor sanırım normalde günlük 50 bin test kapasitesi varmışyuzde olarak yukselis var ama 1 bile degil bu tarz dalgalanmalar beklenen seylerdir muhtemelen 8 mayisdan beri yuzde 4 civarinda seyrediyor zaten yakinda 3 lerde sabitlenir
3 Haziran da bitiyor inşallah daha da uzatmazlarHayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar
Yaşlılar evde olduğu için ölüm sayısı düşük tehlike halen devam ediyor demişMehmet ceyhan böyle demedi sanki ya ben mi eksik dinledim acaba
bu doktorun olumlu birsey soyledigi oldumu hic ya ne zaman denk gelsem ruhum cekiliyor yahuYaşlılar evde olduğu için ölüm sayısı düşük tehlike halen devam ediyor demiş
bu doktorun olumlu birsey soyledigi oldumu hic ya ne zaman denk gelsem ruhum cekiliyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?