bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
19 mayısta büyükşehirlerin giriş çıkış yasağı kalkacak mı? Cumhurbaşkanının açıklamasında 15 gün daha uzatıldığı yazıyordu. Hürriyetin sitesinde yarın biteceği yazıyor anlamadım

Arkadaşlar bir sorum olacak
Bayramdan sonra temizlikçi çağırmak uygun mu sizce?
Yoksa biraz daha beklesin mi?
Evi yerleri sürekli sildik ama duvar duruyor.
Aynı zamanda banyo fayanslarımız falan düştü rutubet var boya yapılması onun içinde adam çağrılması gerek
Güvenli olur mu sizce?

Bu kisiler yanlarinda aileleri de varken gelmisler, bir arabada en fazla 3 kisi olmali diye biliyorum, 3ten fazlalar bir de cocuk var yani nasil gelmisler sasirdim, pandemi hastanesinde calisiyorlarmis bildigim kadariyla.. saglikci olduklari icin daha guvenli olduklarini iddia ediyorlar, buradan gordugum kadariyla saglikcilar evlerine bile gitmeyip otelde kaliyorlar, bunlar ise koylerine geldi, sikayet etsem nasil edebilirim bilmiyorum, her sey normale dondu benim mi haberim yok acaba

Biz de bugün konuştuk bu konuyu eşimle ve biraz daha beklemeye karar verdik.
Bizim de koridor duvarımız kirlenmiş.
Mikrofiber bezi ben yıkayıp sıkacağım
eşim silecek, merdivenden inmesi gerekmeyince
hem çabuk olur
hem yorulmaz diye düşündük.

Usta işini de şöyle yapabilirsiniz.
Usta çalışırken yanında durmayın,
galoş ve maske ile girsin banyoya.
Çalışırken maske ile çalışsa süper olur da
kabul eder mi?
İşi bitince ortamı önce havalandırın.
Sonra maske takarak banyoyu çamaşır suyu katılmış su ile yıkarsınız.

Bende beklemede kalacağım sanırım
Yapabildiğimi yapacağım

Banyo çok kötü bir durumda
bayramdan sonra 1 hafta geçmesini bekleyip dediğiniz gibi çalışanın yanında durmamak mantıklı

Hayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar

Hayır maalesef 15 gün daha uzatıldı , ben artık memlekete dönmek istiyorum , ailem de burda mahsur kaldı , ağlamak istiyorum cidden. Nezamanbitecek bu yasaklar
Ben de annemi bahçemize götürmek istiyorum çok yoğun bir bölgede kaldık. En yakın arkadaşı yakalandığı için hiç dışarıya çıkmıyor tabi ben de resmen hapis kaldı kadıncağız. Bu kadar işlerin büyüyeceğini tüm dönem omulun kapanacağını bilsem giderdim. Ama işte bilemedik . Çok üzülüyorum anneme yüm arkadaşları yazlıklarından foto atıyor yazık kadıncağız kaldı apartman dairesinde. Uzak olmasa giderdik ama çok uzak bizim. Sizin yakın sayılır aslında izinle gidebilirsiniz belki.

Arabamız burda olsa bir dakika durmam izin alır giderim , maalesef arabayı memlekette bırakıp uçakla gelmişlerdi,uçuşlar sürekli erteleniyor şimdi , otobüs kalkıyormuş ama onu da ben istemiyorum 10 saat boyunca aynı havayı başkalarıyla solumak riskli geliyor . Umarım 1 Haziran’da açılır

Günaydın sevgili dostlar, 101 yıl önce Milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı bugünü, Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve minnet ile anarken büyük bir coşku ve gurur ile kutluyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı ve beyaz sardunya ve mine çiçekleri ile rüzgarda dalgalanan şanlı bayrağımızı gönderiyorum. Sevgilerimle

umarim son yasaklardir bayramdaki oyle kotu ust ustde geldiki 4 gunler haftada 3 gun calisiyor esnaf maddi acidan buyuk zorluk zaten 2.5 aydir isler inanilmaz kotu virusu degil artik gecim sikintisini dusunuyor insanlar oyle boyle artik normal hayata gecilmeye baslansin haziranda korkan para sikintisi olmayan evden cikmayabilir tercih meselesi ama ev gecindirmeye calisanlar icin artik zor gelmeye basladi ya

yuzde olarak yukselis var ama 1 bile degil bu tarz dalgalanmalar beklenen seylerdir muhtemelen 8 mayisdan beri yuzde 4 civarinda seyrediyor zaten yakinda 3 lerde sabitlenir
Test sayısının azlığı semptomu olupta başvuran kişilerin azlığından kaynaklanıyor sanırım normalde günlük 50 bin test kapasitesi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…