O vaka sayısını söyledi o zaman, dün 400 müydü vaka? İki katına çıktı 800 oldu dedi çünkü.162 kisinin oldugu yaziyor vaka sayisida 800 kisi civari artmis
451 den 813 e cikmis bir iki gune gore degilde daha uzun degerlendirmek lazim bide bizde de oluyor ayni durum dalgalanmalar beklenen seylermis zatenO vaka sayısını söyledi o zaman, dün 400 müydü vaka? İki katına çıktı 800 oldu dedi çünkü.
Tedbirler azıcık gevşetildiğinde artıyor. Güney Kore olayını duydunuz mu? Güney Kore de barlara serbestlik gelmiş. Bir kişi o akşam bütün barları dolaşmış bulunduğu bölgedeki. 20 güne varmadan o bölgedeki ve diğer bölgelerdeki Corana vakaları başlangıçtaki yükselme seviyesine gelmiş. Bu nedenle tedbirler gevşetilmemeli.İtalyanın falan arttığını bilmiyodum. Ben çoğu yer azalmaya geçti sanıyorum
HarikaGünaydın sevgili dostlar, 101 yıl önce Milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı bugünü, Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve minnet ile anarken büyük bir coşku ve gurur ile kutluyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, kırmızı ve beyaz sardunya ve mine çiçekleri ile rüzgarda dalgalanan şanlı bayrağımızı gönderiyorum. Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2637109 Eki Görüntüle 2637110 Eki Görüntüle 2637111 Eki Görüntüle 2637112 Eki Görüntüle 2637113 Eki Görüntüle 2637114
maske sart eninde sonunda cikiliyor onu engellemek mumkun degil ama insanlarin mesafeyi koruyup maskeli cikmasi gerekecek bir sure vakalarin artmasi ölüm sayisiyla dogru orantili gitmiyor neyseki cinde de 7 vaka cikmis 4u yurtdisi kaynakli fakat olu sayisi yok viruslu insan sayisi artmasindan ziyade ölümün artmamasi cok daha iyi aslinda öldürücülügü azaliyor demekkiTedbirler azıcık gevşetildiğinde artıyor. Güney Kore olayını duydunuz mu? Güney Kore de barlara serbestlik gelmiş. Bir kişi o akşam bütün barları dolaşmış bulunduğu bölgedeki. 20 güne varmadan o bölgedeki ve diğer bölgelerdeki Corana vakaları başlangıçtaki yükselme seviyesine gelmiş. Bu nedenle tedbirler gevşetilmemeli.
girilmiyor diye biliyorum ama cikartip market calisanlarina sorun yinede belkide aliniyordurHanimlar gunaydin.
Bugun 0-14 yasa serbestlik var biliyorsunuz.
Peki ciktiklarinda markete vs girebiliyorlar mi?
Markete gitmem lazim ama cocugu birakacak kimse olmadigindan gidemiyorum.
Oglumu gecen hafta cikarmadim. Bu hafta da cikarasim yok ama girebiliyorlarsa cikicam
girilmiyor diye biliyorum ama cikartip market calisanlarina sorun yinede belkide aliniyordur
Ya bide şey değil mi zaten corona bitmiş değil ki ? Uzmanlara göre her zaman hayatımızda olcak,her zaman bulaşma durumu olacak. Aşısı bulunursa bi ihtimal işte duracak. Yani adamlar zaten normal grip gibi olmasını bekliyoruz derken bunu kastediyolar. Öldürücülüğü azalınca zaten sorun yok. Ben öyle anlıyorum yani. Kötü mutasyona inanmıyorum ben şimdiye kadar örneği var mı bilmiyorum gerçi. Ama zamanında domuz gribi nasıl öldürücüyse ve şu an hepimiz bi şekilde geçirip atlatabiliyosak yavaş yavaş korona içinde geçerli olacak bu. Vaka sayısı artabilir bu yüzden. Hala bulaş devam ediyor. Domuz gribininde devam ediyor sonuçta. Biz geçirdiğimizde oğluma sağlık ocağından bulaşmıştı mesela sonra biz ve bizim ailelerde domuz gribi olmuştuk. Onunda bulaşması çok zor değil yani demekki. Yada normal grip bile pıt pıt herkese bulaştırıyoruz. Önemli olan öldürücülüğü ne kadar düştü. Ki gözüken baya düştüğü gibi. Doktor açıklamaları da o yönde gibi. Hadi bitsin,aaaa neden bitmedi demek mantıklı gelmiyor bana bu yüzden. Önümüzdeki zamanlarda daha net ortaya çıkacaktır sonuçlar. O zaman anlicaz işte öldürücülüğü ne durumda451 den 813 e cikmis bir iki gune gore degilde daha uzun degerlendirmek lazim bide bizde de oluyor ayni durum dalgalanmalar beklenen seylermis zaten
Hayir giremiyorlar marketeAslinda markete giremiyorlarsa cikarmayi dusunmuyorum o yuzden sordum. Telefonla mi sorsam acaba
Benim de umudum o yönde, grip gibi gelip geçecekse herkese bulaşsın sorun değil. Ama ben dünya çapında düşünüyorum, örneğin ölüm oranlarının ABD de 50 nin altına düştüğünü görürsem ancak virüs ölümcül etkisini kaybediyor derim. Türkiye’de böyle olması yaşlıların evde olması, sokağa çıkma yasağı olmasına vs bağlı mesela. İspanya’ya çok seviniyorum çok hızlı düşüş var. Amerika kendine geldiği an bence dünya çapında bitiş olacak diye düşünüyorum. Şu an her gün 1000 küsür ölüm varYa bide şey değil mi zaten corona bitmiş değil ki ? Uzmanlara göre her zaman hayatımızda olcak,her zaman bulaşma durumu olacak. Aşısı bulunursa bi ihtimal işte duracak. Yani adamlar zaten normal grip gibi olmasını bekliyoruz derken bunu kastediyolar. Öldürücülüğü azalınca zaten sorun yok. Ben öyle anlıyorum yani. Kötü mutasyona inanmıyorum ben şimdiye kadar örneği var mı bilmiyorum gerçi. Ama zamanında domuz gribi nasıl öldürücüyse ve şu an hepimiz bi şekilde geçirip atlatabiliyosak yavaş yavaş korona içinde geçerli olacak bu. Vaka sayısı artabilir bu yüzden. Hala bulaş devam ediyor. Domuz gribininde devam ediyor sonuçta. Biz geçirdiğimizde oğluma sağlık ocağından bulaşmıştı mesela sonra biz ve bizim ailelerde domuz gribi olmuştuk. Onunda bulaşması çok zor değil yani demekki. Yada normal grip bile pıt pıt herkese bulaştırıyoruz. Önemli olan öldürücülüğü ne kadar düştü. Ki gözüken baya düştüğü gibi. Doktor açıklamaları da o yönde gibi. Hadi bitsin,aaaa neden bitmedi demek mantıklı gelmiyor bana bu yüzden. Önümüzdeki zamanlarda daha net ortaya çıkacaktır sonuçlar. O zaman anlicaz işte öldürücülüğü ne durumda
evet onemli olan olduruculugunun azalmasi gorunende bu yonde.. gribin asisi var yine olduruyor ama bize hergun olum haberleri ve vakalar yansimiyor ve kimsede gripden korkup eve kapanmiyor kisin her gun vakalari olu sayisini vermiyorlar cunku tedbir almak lazim ama yuzde 80den fazlasinin hafif veya belirtisiz gecirdigi virusu sanki yuzde 80 agir geciriyormus gibi yansittilar devamli ..insanlar kavga gurultu olunca merakdan o yone gider ya hep iste buda o hesap devamli kotu seyler paylasip olumsuz goruntu verdiler insanlarda yapisi acisindan hazirdi zaten dunyanin sonu geldi öldük bittik havasina girdiYa bide şey değil mi zaten corona bitmiş değil ki ? Uzmanlara göre her zaman hayatımızda olcak,her zaman bulaşma durumu olacak. Aşısı bulunursa bi ihtimal işte duracak. Yani adamlar zaten normal grip gibi olmasını bekliyoruz derken bunu kastediyolar. Öldürücülüğü azalınca zaten sorun yok. Ben öyle anlıyorum yani. Kötü mutasyona inanmıyorum ben şimdiye kadar örneği var mı bilmiyorum gerçi. Ama zamanında domuz gribi nasıl öldürücüyse ve şu an hepimiz bi şekilde geçirip atlatabiliyosak yavaş yavaş korona içinde geçerli olacak bu. Vaka sayısı artabilir bu yüzden. Hala bulaş devam ediyor. Domuz gribininde devam ediyor sonuçta. Biz geçirdiğimizde oğluma sağlık ocağından bulaşmıştı mesela sonra biz ve bizim ailelerde domuz gribi olmuştuk. Onunda bulaşması çok zor değil yani demekki. Yada normal grip bile pıt pıt herkese bulaştırıyoruz. Önemli olan öldürücülüğü ne kadar düştü. Ki gözüken baya düştüğü gibi. Doktor açıklamaları da o yönde gibi. Hadi bitsin,aaaa neden bitmedi demek mantıklı gelmiyor bana bu yüzden. Önümüzdeki zamanlarda daha net ortaya çıkacaktır sonuçlar. O zaman anlicaz işte öldürücülüğü ne durumda
Amin..kış gelince ne olcak o zaman :)25 derece uzerindeki her 1 derece yuzde 3.1 azalma sagliyormus suanki havalar 30 derece civari yuzde 15 lik bir dusus sagliyor demekki bize onumuzdeki gunler sanirim bu dususun tabloya yansimasini gorucez onumuzdeki hafta mevsim normallerine donuyor 1 hafta kdr sonra yine cikisda hava sicakliklari 40 derece olsun biz yanalim yeterki virus etkisini azaltsin:))
2.dalganin olup olmayacagi kesin degil zaten ama eminim ozamana asi bulunmus olur arti olarak virusun mutasyona ugradigina dair fikirlerde var olumsuza giden birsey yok en azindan:)Amin..kış gelince ne olcak o zaman :)
Bugün bende mecbur çıktım market ve çocuk giyim mağazasına hareketlilik vardı maske çoğu kişi de vardı mesafeye de dikkat ediliyordu zamanla böyle yaşamaya alışmaktan başka çare yok sanırımmaske sart eninde sonunda cikiliyor onu engellemek mumkun degil ama insanlarin mesafeyi koruyup maskeli cikmasi gerekecek bir sure vakalarin artmasi ölüm sayisiyla dogru orantili gitmiyor neyseki cinde de 7 vaka cikmis 4u yurtdisi kaynakli fakat olu sayisi yok viruslu insan sayisi artmasindan ziyade ölümün artmamasi cok daha iyi aslinda öldürücülügü azaliyor demekki
SiZin yorumlarınız bana iyi geliyor2.dalganin olup olmayacagi kesin degil zaten ama eminim ozamana asi bulunmus olur arti olarak virusun mutasyona ugradigina dair fikirlerde var olumsuza giden birsey yok en azindan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?