- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
İlk Çin de başladığında haberlerde sokakta yere düşüp fenalaşanları gösteriyordu biz ülkemizde öyle bi durum yaşamadıkevet onemli olan olduruculugunun azalmasi gorunende bu yonde.. gribin asisi var yine olduruyor ama bize hergun olum haberleri ve vakalar yansimiyor ve kimsede gripden korkup eve kapanmiyor kisin her gun vakalari olu sayisini vermiyorlar cunku tedbir almak lazim ama yuzde 80den fazlasinin hafif veya belirtisiz gecirdigi virusu sanki yuzde 80 agir geciriyormus gibi yansittilar devamli ..insanlar kavga gurultu olunca merakdan o yone gider ya hep iste buda o hesap devamli kotu seyler paylasip olumsuz goruntu verdiler insanlarda yapisi acisindan hazirdi zaten dunyanin sonu geldi öldük bittik havasina girdi
Herkes neler yaziyor, gecen gün yazdi asi denemesinin 1. Kismi bitmiş 2 ci ye başlamış ama tabi herkes şovmen filan yazdiErcüment Ovalı Twitter hesabını kapatmış.
Aşı ile ilgili önemli gelişme haberlerinin ülkemizden çıkmasi en büyük dileğim ancak Saglik Bakanımızın Ercüment Ovalı için söylediklerini de hatırlayınca kafam karışmadı değilHerkes neler yaziyor, gecen gün yazdi asi denemesinin 1. Kismi bitmiş 2 ci ye başlamış ama tabi herkes şovmen filan yazdi
Sizin hangi konularda kafanız karışıyor?Aşı ile ilgili önemli gelişme haberlerinin ülkemizden çıkmasi en büyük dileğim ancak Saglik Bakanımızın Ercüment Ovalı için söylediklerini de hatırlayınca kafam karışmadı değil
Onların hiç biri gerçek videolar değildi coronayla alakası yokmuş o videoların söylemişlerdi böyle bişey olması imkansız,hastalığın seyri o şekilde değil diye.İlk Çin de başladığında haberlerde sokakta yere düşüp fenalaşanları gösteriyordu biz ülkemizde öyle bi durum yaşamadık
Calismalarla ilgili önemli yol katettik, yakında açıklayacağız, 23 Nisan'da büyük sürpriz vs gibi açıklamalardan sonra pek de yanki uyandiracak bir duyuruya rastlamadim. Sağlık bakanı da insanların umutlariyla oynamak doğru değil gibi bir cümle kullandı.Sizin hangi konularda kafanız karışıyor?
Benim 23 Nisan da aşıyı çıkaracam demesi karıştırdı. 22 Nisan a kadarölenlerölsün ölmeyenler 23 Nisan da ölmesin mi demek istiyor? Bu sayı fetişizmi nereden çıkıyor? Sayıları tarihleri kutsallaştırmanın bir gereği olmadığını düşünüyorum.
o durumla ilgili bir doktorun yazisi okumustum asla koronayla alakasi olmadigini soyledi burdan da anliyoruz ki medya gucunu olaylari daha kotu gostermek icin kullanmis bizde bilmiyorduk ozamanlar tabi ozamanda icimize korku tohumlarini ekmeye baslamislar:)İlk Çin de başladığında haberlerde sokakta yere düşüp fenalaşanları gösteriyordu biz ülkemizde öyle bi durum yaşamadık
iyi enerji veriyorsam moral olabiliyorsa soylediklerim gercekten cok sevinirim:)Wynonna iyimser ve mutlu insan çevreyede bulaşıyor haliyle
İnşallahEki Görüntüle 2637758
Sanırım iyi yönde mutasyon geçiriyor. Osman müftüoğlu yorumlamış. Aynı zamanda dünya da da yoğun bakım hasta sayısı düşüyormuş
Ayyy bi sussunlar artık bunlar ya.
o oyle diyor ates kara sicaklik etkiledi diyor kadin dogum uzmani doktorun dedikleri daha tutarli ya:))Şimdi cnn i izleyen var mı? Mehmet Ceyhan bulaşıcılığın 1,56 dan 0,75 e düştüğünü onayladı. Ama virüsün gücü azaldı diyemeyiz, öyle bir kanıt yok burada, tedbirlerle başardık bunu dedi. Çok ümitlenmiştim ya ben, virüsün gücü azaldı diye, sırf tedbirden mi sizce? Gezen yine geziyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?