bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İlk Çin de başladığında haberlerde sokakta yere düşüp fenalaşanları gösteriyordu biz ülkemizde öyle bi durum yaşamadık

Herkes neler yaziyor, gecen gün yazdi asi denemesinin 1. Kismi bitmiş 2 ci ye başlamış ama tabi herkes şovmen filan yazdi
Aşı ile ilgili önemli gelişme haberlerinin ülkemizden çıkmasi en büyük dileğim ancak Saglik Bakanımızın Ercüment Ovalı için söylediklerini de hatırlayınca kafam karışmadı değil

Aşı ile ilgili önemli gelişme haberlerinin ülkemizden çıkmasi en büyük dileğim ancak Saglik Bakanımızın Ercüment Ovalı için söylediklerini de hatırlayınca kafam karışmadı değil
Sizin hangi konularda kafanız karışıyor?
Benim 23 Nisan da aşıyı çıkaracam demesi karıştırdı. 22 Nisan a kadarölenlerölsün ölmeyenler 23 Nisan da ölmesin mi demek istiyor? Bu sayı fetişizmi nereden çıkıyor? Sayıları tarihleri kutsallaştırmanın bir gereği olmadığını düşünüyorum.

İlk Çin de başladığında haberlerde sokakta yere düşüp fenalaşanları gösteriyordu biz ülkemizde öyle bi durum yaşamadık
Onların hiç biri gerçek videolar değildi coronayla alakası yokmuş o videoların söylemişlerdi böyle bişey olması imkansız,hastalığın seyri o şekilde değil diye.

Calismalarla ilgili önemli yol katettik, yakında açıklayacağız, 23 Nisan'da büyük sürpriz vs gibi açıklamalardan sonra pek de yanki uyandiracak bir duyuruya rastlamadim. Sağlık bakanı da insanların umutlariyla oynamak doğru değil gibi bir cümle kullandı.

o durumla ilgili bir doktorun yazisi okumustum asla koronayla alakasi olmadigini soyledi burdan da anliyoruz ki medya gucunu olaylari daha kotu gostermek icin kullanmis bizde bilmiyorduk ozamanlar tabi ozamanda icimize korku tohumlarini ekmeye baslamislar:)

Üfff

Eklentiler

• 6ED29D87-C447-4A3B-9D01-25188B8E6930.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 71
Şimdi cnn i izleyen var mı? Mehmet Ceyhan bulaşıcılığın 1,56 dan 0,75 e düştüğünü onayladı. Ama virüsün gücü azaldı diyemeyiz, öyle bir kanıt yok burada, tedbirlerle başardık bunu dedi. Çok ümitlenmiştim ya ben, virüsün gücü azaldı diye, sırf tedbirden mi sizce? Gezen yine geziyor?

o oyle diyor ates kara sicaklik etkiledi diyor kadin dogum uzmani doktorun dedikleri daha tutarli ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…