bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O görüntüleri yayanlara sonradan ceza vermişler, bir gecede kaldırıldı görüntüler. Aramıştım bulamamıştım. Allahın cezaları, nasıl korkuttular hepimizi..rüyalarıma girmişti metroda düşen adamlar. Türk bir doktor, adını hatırlamıyorum, asla inanmayın film görüntüsü onlar, böyle bir saçmalık yok demişti de rahatlamıştım.

Temmuzda kesin mutasyon olacak, eylülde artık virüs konuşulmucak bile diyor bakalım merakla takipteyim
Ama virüs bitecek demedi hiç, ömür boyu bizimle olacakmış tabii orası ayrı
Sadece öldürücülüğü olmucakmış
Bir de DSÖ değil de doğum doktorunun dedikleri çıkıyomuş

suan bile cikan goruntulerin haberlerin cogunlugu yalan yanlisdir eminimki ilk zamanlarda devamli yogun bakimdaki insanlari gosterip korona boyle yapiyor vs diye insanlarin psikolojileriyle oynadilar dusunsenize her sene grip salginlarinda agir gecirenleri paylassalar ayni korkuyu yasardi insanlar benim bir yakinim koah 65 yas ustu her sene dikkat ediyor gribe yakalanmamak icin kronik rahatsizligi olan insanlar icin viral enfeksiyonlar her zaman risk olusturuyordu zaten yeni birsey degil ustelik her kronik rahatsizligi olanda yasamini yitirmedi bu virus yuzunden..korona beni tanisa cok severdi bence en basindan beri sandiginiz gibi kotu degil iyi biridir aslinda der gibi sahiplendim

bilim kurulunun baskani yapsinlar dedikleri cikarsa adam hergun ugrasiyo ya:)

İnşallah senin doktorun dedikleri çıkar, DSÖ çok bilseydi, baştan geç kalmaz, bu kadar yayılmasına izin vermezdi. Ben hiç bir konuda güvenmiyorum onlara. Maske konusunda bile çuvalladılar, insanları uyarmadılar.

onlar biliyordu bencede artik altinda ne varsa gec kaldilar sozum ona..simdide insanlar korkudan evden cikmasin diye ugras veriyorlar sanki guvenemiyorum artik onlara

Bence de sende aseptomatik olmayı seçerdi orası kesin. Ama ben çok topa tuttum, benim direk ciğere hurraa

Ben de bir ara dediğin gibi düşünmeye başlamıştımx. Ta ki 35 yaşındaki sigara kullanmayan, hiç bir hastalığı olmayan eczacı vefat edene kadar. İnstagramda sonradan yayılan hastalık sahibi olmayıp, 40 yaş altı olanlar korkuttu. Bunlar olmasaydı gripten, zatürreden, bronşitten her yıl ölen kişiler dediğin gibi 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlar zaten.

onlar biliyordu bencede artik altinda ne varsa gec kaldilar sozum ona..simdide insanlar korkudan evden cikmasin diye ugras veriyorlar sanki guvenemiyorum artik onlara
Ciddi anlamda merak etmeye başladım, nasıl bir plan var işin içinde. Doğayı temizlemek falan mı? Ne bileyim aşıdan gelir elde etmek olsa, yüzde 5 işe yarayacak deniliyor, hatta maymunlarda 2 ay koruma sağlamış. Zatürre etmeyi engellemiş ancak virüsün bulaşıcılığını engellemiyormuş. Herkes aşı da olmaz bu kadar söylenenden sonra. Ne kazanacak bunlar merak ediyorum.

tam tersi olmasin bide sen benden nasil korkmazsin deyip benim cigerede yuklenebilir
eczaci haberini okumustum hastaligi yok demislerdi ama bagisikligi ne durumdaydi bilemiyoruz daha oncede yazmistim burda gectigimiz sene grip salgininda 15 yas alti hicbir rahatsizligi olmayan 11 cocuk hayatini kaybetmis fransada ve bilmedigimiz kimbilir kac kisi boyle öldü rahatsizligi olmayan bu neye gore degisiyor bilmem ama vucudun direnciyle alakali mutlaka sikintisi olmali

hersey olabilir nufusla alakali yeni dunya duzeniyle alakali bana hic inandirici gelmiyor cunku ellerinin altinda okdr imkan olan devletlerin asiyi bulamamasi virus sebebi kendileri degilse bile bunu kendilerine avantaj olarak kullaniyorlar sanki..birde biyerde okudum dikkatimi cekti 2009 yilinda domuz gribi cikmis ve bu sene basinda her 10 yilda bir yeni salgin gelir bu senede bekliyoruz demis bir doktor ocak ayinda herkesi etkileyen bir salgin vardi burda da cok yazildi hatta ocak ayindaki haberleri okudum gercekten de doktorlar daha once boyle birsey gormedik vs demisler iki ayri salginmi yasadik yani yoksa ocak ayinda gecirilen enfeksiyon aslinda suan covid denilen seymi ne kdr cok belirsizlik var:)

Ben de atlatanların videolarını izledim. Çok kötü anlattılar, boğuluyoduk vs diye
Ürkmemek elde değil

Nolursa olsun, iyi ki yazdınız bu doktoru buraya. Çok geceler rahat uyudum sayfasını okuyup.
Bana da arkadaşım atmıştı hemen takibe başladım
Bazen yok artık o kadar da çabuk bitemez diyorum, ama bazen de tutturmuş oluyo gerçekten
Mayısın 15 inden sonra bin vaka altı olacak demişti nisanda. Ölüm de 30 un altı

4 gun farkla tuttu 30 alti ölüm 1000 alti vakada 5 gun farkla gayet iyi tahmin uc bes gun sapmada normal

Evet çoğu şeyi tutturdu. Baya önce de temmuz Ağustos düğünlerinin olacağını söylemişti.

Evet çoğu şeyi tutturdu. Baya önce de temmuz Ağustos düğünlerinin olacağını söylemişti.
Düğünler için eylülde maskesiz olacak diyo oraya inanmıyorum hiç
Haziranda rahat edecek miyiz diyen birine de hayır temmuzda, cevabını vermiş

65 yas ustu yas kisitlamasinin kaldirilmasinada temmuzda demis 20 yas alti icin haziran basi bakalim dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…