bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hala bitmedi bu covid movid. ne zaman bitecek ne zaman?

tum dunya normallesmeye basliyor..restoranlar avmler aciliyor..hava yollari sinirlar aciliyor? nedir bu simdi? salgin bittide bizim mi haberimiz yok?

En korktuğum şey yasak kalkınca ölümlerin 2 ye 3e katlanması
Siz bir türlü rahatlayamıyorsunuz.
Korkacak, kafaya takacak bir şey buluyorsunuz mutlaka.
Düşünmeyin bunları.
Bir meşgale mi bulsanız?

hala bitmedi bu covid movid. ne zaman bitecek ne zaman?

tum dunya normallesmeye basliyor..restoranlar avmler aciliyor..hava yollari sinirlar aciliyor? nedir bu simdi? salgin bittide bizim mi haberimiz yok?
bitmeyecek ki hiçbir zaman sadece etkisini kaybedecek normalleşme şart ne yazıkki

Günaydın sevgili dostlarım, bugün burada parçalı bulutlu bir hava var. Güneş bulutların arasından doğarken şölen niteliğinde görüntüler çıktı ortaya. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere güneşin bulutlarla bu ilginç senfonisini ve beyaz bir kelebek gönderiyorum. Sevgilerimle

Virüsün gücü azalsın diye mi tedbir aldık herkes aynı anda hastalanıp sağlık sistemi çökmesin diye tedbir aldık herkes farklı bi şey diyor hiçbirine inanmıyorum zaman gösterecek neyin ne olduğunu umarım kendi kendine kaybolup gider bu virüs

Siz nasıl oldunuz Boğaz ağrısı falan geçti mi ben daha iyiyim çok şükür biraz da psikolojik sanırım

Siz nasıl oldunuz Boğaz ağrısı falan geçti mi ben daha iyiyim çok şükür biraz da psikolojik sanırım
Bütün belirtilerim geçti. Sadece sabah saatlerinde camı açarsam boğazım geriliyor, nefesim zorluyor. Büyük ihtimalle polen alerjim var ve bu sene! öğrendim bunu. Öksürüğüm, boğaz ağrım geçti çok şükür. Aylardır ilk kez aşağıdaki markete indim, çalışan kız sağdan yanaşıp bunlar indirimde diye konuştu. Aramızda yarım metre yoktur. Kimse dikkat etmiyor, çok sinirlendim. İşin yoksa 14 gün say şimdi.

ben her gittigimde boyle marketler:) ayni bolumde durmayayim desen yakinindan gecmek zorundasin a101 bim gibi yerlerde kasada beklerken 1.5 metre mesafe birakmaya kalksak marketde yer kalmaz:))

ben her gittigimde boyle marketler:) ayni bolumde durmayayim desen yakinindan gecmek zorundasin a101 bim gibi yerlerde kasada beklerken 1.5 metre mesafe birakmaya kalksak marketde yer kalmaz:))
Aynen market a101 di. İçeri bile girmedim, dışarda eşimi bekliyordum. Kapıdan eşime seslenmek için kapıyı tutarak 1 adım içeri attım. Kız yanıma gelip bunlar indirimde abla bak şunlar da son kalanlar due dibimde konuştu durdu. O anın şokuyla nereye kaçacağımı şaşırdım ama zaten küçük dediğin gibi içerisi. Kaçamadım. Tam da annemle bahçede sosyal mesafeyle görüşmeye karar vermiştik. Allahım inşallah bir şey olmamıştır amin

Tam umutlancak oluyorum Mehmet ceyhanı dinleyip yine panikliyorum.çok bilgili bir hoca onun dediklerini de merak ediyorum ama arada kaldım tv yi acmıcam artık

Kizimda da bu ara alerji basladi.ozellikle sabahlari cok hapsuruyor.daha once hic yasamamisti boyle seyler

Annemle babamın kronik hastalıkları yok olmadıkça rahatlayamam. Ya da hastalık etkisini yok etmeyince
Elimde olan bir şey değil
siz herzaman kendinizi telkin edin tabi elinizde olmadan yapiyorsunuz bunu ama baktiniz kotu dusunceler geliyor kendinizi farkli dusuncelere yonlendirin benim annemde 61 yasinda bagisiklik baskilayici ilac kullaniyor rahatsizligi sebebiyle babaminda bir donem kalp rahatsizligi olmustu suan iyi ama yaslar ikisininde 60 ustu ve sigara iciyorlar ben hic kotu dusunmedim kotude dusunup cekmek istemiyorum acikcasi onlarada dedigim hep su dikkat edin sadece korkmayin hicbirsey olmayacak strese girmeyin boyle seyler duyup olumlu enerjiyi hissedikce onlarda rahatliyor akabinde sizde kendinizi iyi hissedersiniz

Bende bu durumları kafama takıyorum dışarı çıktığımda eşim de o kadar takma birinin dibinde öksürmesi hapşırması lazım diyo bi şey olmaz o kadardan diyo

ingiliz bi instagram fenomeninin:) sayfasina denk geldimde video atmis disarda sahil kenari caddede falan millet gayet cikmis geziyor kimi maskeli kimi degil hep turk insani yapar gibi soylenenler varda dunyanin heryerinde boyle demekki bunaldi insanlar bunaldi haklilar

Teşekkür ederim geçen aya göre daha iyiyim. Ağlama krizlerine giriyodum baya kötüydüm
Artık sadece stres var. O da ufacık bi olumlu haber duysam geçecek
Ama her doktor farklı konuştukça, hele DSÖ açıklama yaptıkça geçecek gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…