- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.083
- 598
bir tanidigim evine ozel araciyla gitti ailesiyle birlikte ustelik salginin yogun oldugu zamanlardi size neden izin vermiyorlarki evinizde baska sehirdeymis zatenAnlamıyorum ya şehir dışı çıkış 65 yasa izin var hem de toplu taşımayla.
Aylardır mahsur kaldım İstanbul’da.
Özel aracımla evime gidemiyorum gidip izole olurum yine zaten amacım o.
Bu izin neye göre kime göre canımı çok sıkmaya başladı artık
Özel aracı ile gidene bazı koşulları yerine getirme kaydıyla izin verilmeli !!!
sars uzerinde calisan cinli virologda haziranda bitecek diyorduYeni bir araştırma bilgisiyle geldim. İlgilenenler oluyor diye burada da paylaşmak istedim. 17 yıl önce SARS geçirmiş bir kişinin antikorlarının COVID-19'a karşı koruyucu olduğu bulundu ve çalışma dünyaca ünlü Nature dergisinde yayınlandı. SARS için bir aşı bulunmuş olsaydı muhtemelen COVID-19 için de işe yarayacaktı gibi görünüyor. Akıbetleri de benziyorsa SARS'ın 2003 yaz aylarında kaybolup 2004 kışında hiç görülmemesi gibi bu da yaz aylarında kaybolur umarım. Öyle diliyorum yani.
Okumak isteyenler olursa diye makale burada: Cross-neutralization of SARS-CoV-2 by a human monoclonal SARS-CoV antibody
sars uzerinde calisan cinli virologda haziranda bitecek diyordu
birden kaybolmaz belki cunku sars dan bulasiciligi daha fazla ama vakalar hizla azalmaya baslar insallah sars ile aynidir huyu suyuda gider gelmez bir daha:)Keşke. Ama Haziran'a da ne kaldı yani birden kaybolur mu tüm dünyada emin değilim. SARS yanlış hatırlamıyorsam Temmuz civarlarında kaybolmaya başlamıştı hatta doktorlar aynen böyle uyarıyorlardı yeniden çıkabilir mutasyon geçirebilir kışın görülebilir dikkat edin diye. Ama görülmedi. COVID-19 nasıl olur bilemiyoruz tabi.
İkametim yine İstanbul’da maalesefbir tanidigim evine ozel araciyla gitti ailesiyle birlikte ustelik salginin yogun oldugu zamanlardi size neden izin vermiyorlarki evinizde baska sehirdeymis zaten
Zor günleri atlattık çok şükür ilerisi daha güzel olacak inşallahİtalyada her yer açıldı vakalar düşüşte
Türkiyede çoğu yer açıldı durum yine aynı
Virüsün etkisi azalıyo sanki böyle düz mantıkla bakınca
İnşallah böyle şeyler duymaya başlarız daha çok
Zor günleri atlattık çok şükür ilerisi daha güzel olacak inşallah
Normalde konulara link bırakmak yasak ama duyarsız kalmadığınız için teşekkür ederiz, minik bebek için üyelere bildirim gönderildiKızım Eylül'ün sağlığına kavuşması için Yasin topluyorum 🤲🏻
Arkadaşlar bir çoğunuz biliyorsunuz kızım doğdu doğalı yoğun bakımlarda yaşam mücadelesi veriyor. Herşeyden evvel Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın benim ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Zaten şu yaşadığım sıkıntıları Rabbim düşmanıma yaşatmasın. 🤲🏻❣ Başlıkta da okuduğunuz gibi kızımın...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar üyelerden C CiNNET NUR ' un kızı yoğun bakımdaymış, desteğe ihtiyacı var.
Burası aktif bir topik o nedenle bilgi vermek istedim.
Umarım kurallara aykırı bir iş yapmıyorumdur.
Mune Kazen
Bundan sonra yapmamNormalde konulara link bırakmak yasak ama duyarsız kalmadığınız için teşekkür ederiz, minik bebek için üyelere bildirim gönderildi
Muhtemelen yollar açılırsa da gittiğimiz yerde min 14 gün kalma kuralı olacaktır..sehirlerarasi yasakla ilgilide tatile gidenlerde hes ile izin alicakmis heralde istanbul izmir arasi gibi..bu heryere boylemi olcak ya illa belki bir sure kalma zorunlulugumu gelicek acaba
evet o olabilir bide birinde virus ciksa yolculuk sirasinda kimler vardi onlarida tespit edip bulasmayi onlemek icin de mantikliMuhtemelen yollar açılırsa da gittiğimiz yerde min 14 gün kalma kuralı olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?