bu taslak planmis mesela sehirlerlarasi 27 sinde degilde 4 unde kalkacak tarihler birebir uyumlu olamyabiliyorŞöyle birşeye denk geldim nette.
Eki Görüntüle 2638277
Ayy hadi inşŞöyle birşeye denk geldim nette.
Eki Görüntüle 2638277
ben kalirdim ama sizin bu konuda cok daha hassas oldugunuz gercegi var ona gore degerlendirmek lazim kaldikdan sonra 14 gun boyunca kendinizi strese sokup ya bende virus varsa anneme bulastirdiysam tedirginligiyle daha kotu hissedeceksiniz kalmayin derimArkadaşlar 2 aydır 3 kez gece dışarı çıktım. Bugün a101 e gittim ilk kez. Bir çalışan dibime yanaştı sadece. Eşim markete, fırına, pazara gidiyor. Bunun dışında dışarıyla bağlantımız yok.Şimdi ben bayramda anneme gidip kalsam bir şey olur mu? Haziranda eşim işe başlayacak bir daha hiç gidemem gibime geliyor. Annem koah hastası olduğu için korkuyorum sadece. Nolur fikir verin, çok bunaldım düşünmekten. Çok özledim annemi de..
Ona da razıyız ya. Şiddet düşse korku kalmaz zatenlcagla İran normalleşmeden sonra 2400 vaka bildirmiş. 800 den oraya çıkması düşündürücü. Ntv dinliyorum şu an. Bulaşıcılıktan bir şey kaybetmediğini ama hastalığın şiddetinin düşmeye başladığını gözlemliyormuş doktorlar. İran bunun açık örneği diyorlar.
memurlar ne zaman tam mesaiye geçecek bilgisi olan varmı?
1 Haziran itibariyle.memurlar ne zaman tam mesaiye geçecek bilgisi olan varmı?
Genelgeden haberim yok bugün hemşire velim 1 Haziran itibariyle idari izinde olanlar dahil tüm sağlık çalışanlarının göreve çağrıldığını söyledi.bu konuda bir genelge çıktı mı ?
genelge var mı? cunku bizim esnek mesaiye geçiş genelgemiz halen yürürlükte1 Haziran itibariyle.
aslında 15 hazirana kadar uzatılsa iyi olur. sonrasında zaten yıllık izin süreci baslar ve persone sayısı az olur.risk azalır
aksi taktirde haziranda pek izin kullanan olmaz, büyükşehirlerde bakanlık veya genel müdürlük binaları çok kalabalık ve misal benim bulnduğum bina akıllı bina. yani pencere açılmıyor.
bana da bir ihtimal öyle gibi geliyorkreşler 15 haziranda açılacakmış o zamana kadar devam eder belki ..
2-3 haftadır yaşadığına göre, corona olsa ortaya çıkmaz mıydı ki3 gündür dilimde ve dudaklarimda uyuşma hissi yaşıyorum
Sanki deterjan tatmış gibi farkli bi his
Eşime söyledim 2-3 haftadir aynı şeyi yaşadigini söyledi ama tedirgin olmamam için bana söylememiş
Bu corona belirtisi olabilir mi ?
Çok tedirgin oldum
Hiç dışarıya çıkmıyorum ama eşim çalışıyor tabi
Eşim teknisyen ve bir çok hastaneyle iş yapiyor sürekli hastanelerde2-3 haftadır yaşadığına göre, corona olsa ortaya çıkmaz mıydı ki
bence rahat olun. baya bir zaman geçmiş. eğer corona virüs kaptıysanız bile zaten ikiniz de çok hafif belirti ile atlattınız demektir. ya da hiç kapmamışsınız demektir. çünkü uzun zaman olmuş.Eşim teknisyen ve bir çok hastaneyle iş yapiyor sürekli hastanelerde
2 hafta önce arkadasının corona oldugunu öğrendik
Bugün arkadaşinin annesi coronadan hayatini kaybetti
Bulunduklari apartman karantinada
Arkadaşıyla 20 gün önce karşılaşmış eşim 2 metre vardi aramızda diyor
Bunlar beni çok tedirgin etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?