Evet ama 20 gün diyosunuz, olmuşsanız bile hafif atlatmışsınız demektir. Ki bence olmamışsınızdır. Evet kolayca bulaşan bi illet ama 2 metreden de bulaşsa herkes çoktan olmuştuEşim teknisyen ve bir çok hastaneyle iş yapiyor sürekli hastanelerde
2 hafta önce arkadasının corona oldugunu öğrendik
Bugün arkadaşinin annesi coronadan hayatini kaybetti
Bulunduklari apartman karantinada
Arkadaşıyla 20 gün önce karşılaşmış eşim 2 metre vardi aramızda diyor
Bunlar beni çok tedirgin etti
neyden korkarsaniz basiniza gelme ihtimali daha artiyor:) virusden korkuyorum virusu istemiyorum cumlelerini evren virus bana gelsin olarak alir:) birseyden ne kdr cok bahsederseniz gelir bulur sizi herkesin basina gelmistir boyle seyler cok onemli bir gunde basiniza normalde gelmeyecek bir aksilik gelir mesela tamda bugunu buldu deriz:) onu biz cagiriyoruz aslinda oyle kafa yorup kotu birsey olmasin diye istemeden negatiflik yayiyoruz ki evrende bunu cok istedi deyip size veriyor:) en guzeli akisina birakmak korkulardan uzaklasmak insan cok gergin anlarda oyle sıkıyorki kendini huzura erdiginizda vucudun gevsedigini ruhunuzun rahatladigini hissedebiliyorsunuz sinir stres hem ruh hem vucut icin buyuk zorluk yaratiyorVirüs olayları ilk cıktıgı zaman panikten ölme ihtimalim coronadan daha yüksekti.
Bütün korkum yerini artık bıkmaya ve psikolojik bozukluğa bıraktı
ne olacaksa olsun modundayım korkumdan zerre birsey kalmadı bazen birseyin olacağı korkusu o şeyin olmasından daha çok hasar bırakır. Bunu farkettim belki covid olsam şimdiye iyleşmiş normale dönmüştüm ama 3 aya doğru gidiyoruz yerini sinire ve gerginliğe bıraktı , sizde de var mı bu durum
bence rahat olun. baya bir zaman geçmiş. eğer corona virüs kaptıysanız bile zaten ikiniz de çok hafif belirti ile atlattınız demektir. ya da hiç kapmamışsınız demektir. çünkü uzun zaman olmuş.
Evet ama 20 gün diyosunuz, olmuşsanız bile hafif atlatmışsınız demektir. Ki bence olmamışsınızdır. Evet kolayca bulaşan bi illet ama 2 metreden de bulaşsa herkes çoktan olmuştu
ama ben de aynılarını düşünürdüm kendime olsa, böyle rahat konuştuğuma bakmayın fazla takıntılıyım bu konuda
Bebeğimden yine ferahlatıcı açıklamalar
Hakikaten 3-4 kişi kaldık. İlk sayfadaki onlarca kişi ne düşünüyor şu an acaba? Bayramlaşmaya gittler mi mesela :) merak ediyorum.vakalar azaldikca buradaki kisi sayisida azaliyor:) rahatlik hissi basladi sanirim iyi birsey bu
ilk gunlerin etkisinden merak vardi artik herkes alisti ondan sanirim:)Hakikaten 3-4 kişi kaldık. İlk sayfadaki onlarca kişi ne düşünüyor şu an acaba? Bayramlaşmaya gittler mi mesela :) merak ediyorum.
Brezilyada karnavaldan dolayı artış oldu diyor hep, tam ben de bilmiyorumEki Görüntüle 2638670
Brezilya hakkında ne söylemeye çalışıyor? Anlayamadım. Yaz olmasına rağmen vaka artıyor mu demek istiyor?
Ben alıştım, artık bana normal gelmeye başladı herşey. Alışverişi belli bir süre dışarıda bırakmak, herşeyi sabunlu su ile yıkamak, karantinaya almak, kaplarını değiştirmek, belli bir düzenle buzdolanına yerleştirmek vb. Bazen boşveresim geliyor ama eşim koah olduğu için boşveremiyorum ama alıştım rutin oldu artık; pratikleştim ve stres kalmadı.Virüs olayları ilk cıktıgı zaman panikten ölme ihtimalim coronadan daha yüksekti.
Bütün korkum yerini artık bıkmaya ve psikolojik bozukluğa bıraktı
ne olacaksa olsun modundayım korkumdan zerre birsey kalmadı bazen birseyin olacağı korkusu o şeyin olmasından daha çok hasar bırakır. Bunu farkettim belki covid olsam şimdiye iyleşmiş normale dönmüştüm ama 3 aya doğru gidiyoruz yerini sinire ve gerginliğe bıraktı , sizde de var mı bu durum
Brezilya’da durumlar iyi değil sebebi korona değil zaten adamlar kabul etmiyorlar ki koronayı herhangi bi önlem yok,dışarı çıkmaya zorluyolar insanları. Karnaval filan doğru yani takmadılar ki. E sağlık sektörü gelişmiş değil zaten. 2 sağlık bakanı istifa etti ellerinden bişey gelmediği için.Brezilyada karnavaldan dolayı artış oldu diyor hep, tam ben de bilmiyorum
Hala ağustos ayında her şeyin düzeleceğini söylüyor, ay keşke
Büyük şehirde misiniz acaba? Hastane normal diyince küçük bir yerse doğal, ama büyük şehirse içim rahatlayacak.Merhaba aslinda buraya bakiyorum ama cok rahat bir cevrede cok trajikomik olaylar gordugum icin yazasim gelmiyor
Ben bu hafta herseyin netlesecegini dusunuyorum.
Dun aksam ve bugun hastahaneye gittik cok zor zamanlardi. Inanin orda bile hastalik yok gibi. Bende elimden geleni yapip dusunmeme karari aldim.
İnşallah insanların dışarı çıkmaması, evlere kapanmamız sonuç verir. Ben halen nasıl sonuca ulaşacağımızı merak ediyorum. Böyle böyle sıfır vakaya inmek mi hedef acaba? O imkansız çünkü çalışan kesim sürekli dışarda, okullar açılınca bulaş başlayacak, 65 yaş üstü dışarı çıkacak elbet..yani evlere girmemiz sağlık sistemini çökertmiyor evet ama virüsü nasıl bitirecek onu bilmiyorum. 1 kişiden dünyaya yayılan virüs, ülkede bu şekilde sıfırlanır mı?Brezilya’da durumlar iyi değil sebebi korona değil zaten adamlar kabul etmiyorlar ki koronayı herhangi bi önlem yok,dışarı çıkmaya zorluyolar insanları. Karnaval filan doğru yani takmadılar ki. E sağlık sektörü gelişmiş değil zaten. 2 sağlık bakanı istifa etti ellerinden bişey gelmediği için.
Büyük şehirde misiniz acaba? Hastane normal diyince küçük bir yerse doğal, ama büyük şehirse içim rahatlayacak.
Tek çare mutasyonİnşallah insanların dışarı çıkmaması, evlere kapanmamız sonuç verir. Ben halen nasıl sonuca ulaşacağımızı merak ediyorum. Böyle böyle sıfır vakaya inmek mi hedef acaba? O imkansız çünkü çalışan kesim sürekli dışarda, okullar açılınca bulaş başlayacak, 65 yaş üstü dışarı çıkacak elbet..yani evlere girmemiz sağlık sistemini çökertmiyor evet ama virüsü nasıl bitirecek onu bilmiyorum. 1 kişiden dünyaya yayılan virüs, ülkede bu şekilde sıfırlanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?