Ben hastaneye gidiyorum mayisin 4unde gittim mr a girdim. Henüz erken ama 20 sinde de gittim röntgen çekindim, doktotlar cok rahat valla bende korkuyorm ama maskem vardi. markete girmek baya endişe verici geliyor hastaneye gitmekte öyleydi ama mecbur olunca gittim. Inşallah olmaz bişey.Sözlükte okudum.
Doğru mu bilgisi olan var mı? Yani tabii ki yakın temasla geçtiğini biliyoduk ama ben 10 dakika solumak da enfekte eder sanıyodum mesela
Bu şekildeyse artık markete korkmadan gidicem
bulasmayan var mesela benŞimdiye kadar hiç yiyecekten, poşetten, market alışverişinden, yüzeyden vs virüs kapan oldu mu acaba
Şimdi de yüzeyden bulaşmıyo diye haber okudum
Acaba doğrusu ne
Siz kendinizi korudunuz annenize gidebilirsiniz bence..annem 60 yaşında kronik rahatsızlıkları olduğu için vaka başından beri dışarı çıkmıyor,anneannemi görmüyordu..anneannem çok özledim gel diye ağlayınca dayanamadık ve götürdük...son zamanlarda ara sıra markete gitmeye başlamıştı ama tedbirli ve dikkatliydi..son 2 haftadır annesine gidip 1-2 gece kalıp geliyor.,orda üstünü değiştiriyo,elini yüzünü yıkıyo,sarılmadan annesinin gönlünü yapıp geliyo..Allahım ilk defa kaynanama gitmeyeceğimiz bir bayram, istesem annemle ilk defa bayram geçireceğim doya doya ama gidemiyorum korkumdan, sen bilirsin yarabbim, sağlık ver yeter ki
Günaydın Sevgili dostlar; bu sabah uyuyakaldım. uyuyakaldım dedimse saat 6.45de kalktım ama güneş çoktan doğmuş bile :) bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size güneşi, kekik çiçekleri, bir somon gül ve Madagaskar yaseminleri gönderiyorum. Gününüzün iyi geçmesini dilerim, sevgiler
Eki Görüntüle 2638823 Eki Görüntüle 2638825 Eki Görüntüle 2638826 Eki Görüntüle 2638827
hayvanlari beslemek serbesti diye biliyor zaten bugun saat 5 e kdr marketler firinlar falanda acik oldugundan disarida olmak yasak degil araba olmadan yuruyerek gidilebiliyorHayvan beslemeye çıkmak serbest mi acaba bu yasakta ? Çok yakın bi yer değil yürüme mesafesiyle 10 dakikada yavru köpekler var onlara mama bırakmaya gitcem ama emin olamadım yasak mı diye bilgisi olan var mı acaba ?
İnternette marketler açık değil diyodu bizde keşke alışveriş yapsaydık filan dedik hatta daha detaylı araştırayım en iyisi sevindim valla öyleyse :)hayvanlari beslemek serbesti diye biliyor zaten bugun saat 5 e kdr marketler firinlar falanda acik oldugundan disarida olmak yasak degil araba olmadan yuruyerek gidilebiliyor
normalde cumartesi pazar kapali olur hep ama arefe oldugundan bugun acik marketler sonraki ucgunde sadece firinlar unlu mamul satan yerler acik olacak:)İnternette marketler açık değil diyodu bizde keşke alışveriş yapsaydık filan dedik hatta daha detaylı araştırayım en iyisi sevindim valla öyleyse :)
Öyleymiş çok teşekkür ederim çok iyi oldu bunormalde cumartesi pazar kapali olur hep ama arefe oldugundan bugun acik marketler sonraki ucgunde sadece firinlar unlu mamul satan yerler acik olacak:)
Bende kendimi daha rahat hissediyorum bu ara çok şükür bu virüs korkusu lohusalık psikolojisiyle birleşince çok kötü günler yaşadım gerçektenvakalar azaldikca buradaki kisi sayisida azaliyor:) rahatlik hissi basladi sanirim iyi birsey bu
Serbest.Hayvan beslemeye çıkmak serbest mi acaba bu yasakta ? Çok yakın bi yer değil yürüme mesafesiyle 10 dakikada yavru köpekler var onlara mama bırakmaya gitcem ama emin olamadım yasak mı diye bilgisi olan var mı acaba ?
Tekirdağ da yeni vaka çıkmıyormuş sadece 3-4 tane yatan hasta varmış sanırım duyduğuma göreBen hastaneye gidiyorum mayisin 4unde gittim mr a girdim. Henüz erken ama 20 sinde de gittim röntgen çekindim, doktotlar cok rahat valla bende korkuyorm ama maskem vardi. markete girmek baya endişe verici geliyor hastaneye gitmekte öyleydi ama mecbur olunca gittim. Inşallah olmaz bişey.
Bizim sitede herkes disarda biz bugün çocuğu bos yere bisiklet sürdürmeye götürdük. Gelince çocuklar aşağıdaydı ,kacti cocuk yanlarina cok zorlandim almaya komşu dediki bahçe sezonunu actiniz mi sizde bende hayir dedim, biz inmiyoruz,bende düşünüyordum dedm evdeyiz ya haberimiz mi olmuyor bittide herkes dışarda dedim. Kadin bana dedi ki, ya olursa zaten oynadığı kişiler hep belli sitece karantinaya aliniriz dedi. Bunu dedi ya , bende bizde biliyoruz ama herkes ayni seviyede atlatamiyor , kul hakkina girmek istemiyoruz dedim.ama artık oğlum agliyor bos bir arazide bisiklet sürdürüyoruz ama yetmiyor ben artik arkadaşlarimla oynamak istiyorum diyor.
lohusalik zaten psikolojinin inisli cikisli oldugu bir donem cok iyi anliyorum sizi ..virusde ustune eklenince daha etkilenmissinizdir buda gecici bir donem tabi daha da iyi hissedersiniz kendinizi zaman ilerledikceBende kendimi daha rahat hissediyorum bu ara çok şükür bu virüs korkusu lohusalık psikolojisiyle birleşince çok kötü günler yaşadım gerçekten
İnternette marketler açık değil diyodu bizde keşke alışveriş yapsaydık filan dedik hatta daha detaylı araştırayım en iyisi sevindim valla öyleyse :)
Eşim işe başlamadan bir kez olsun görmeyi çok istiyorum ama eşim merkete, fırına her gün gidiyor malesef. Sosyal mesafeyi korumak markette imkansız. Ya ona bulaştıysa diyorum, o da bana bulaştırdıysa. Tam gidicem balkonunda oturucam biraz diyorum sonra, bir anlık heves için vicdan azabı değmez diyorumSiz kendinizi korudunuz annenize gidebilirsiniz bence..annem 60 yaşında kronik rahatsızlıkları olduğu için vaka başından beri dışarı çıkmıyor,anneannemi görmüyordu..anneannem çok özledim gel diye ağlayınca dayanamadık ve götürdük...son zamanlarda ara sıra markete gitmeye başlamıştı ama tedbirli ve dikkatliydi..son 2 haftadır annesine gidip 1-2 gece kalıp geliyor.,orda üstünü değiştiriyo,elini yüzünü yıkıyo,sarılmadan annesinin gönlünü yapıp geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?