- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Hamilelik hormonlarıylada bayaa bi etkiliyorBende kendimi daha rahat hissediyorum bu ara çok şükür bu virüs korkusu lohusalık psikolojisiyle birleşince çok kötü günler yaşadım gerçekten
Git annene sarılmazsın ben virüs başından beri haftada bir gün yarım saat gittim hep ablamdan bahsetmiştim market çalışanı kasiyer diye onları iyi görmek MaşaAllah diyeyim psikolojime iyi geliyor görmeyince kuruyorum burda sadece annem kızlarımı çok özledi onun için şimdilik yapacak bişi yok aynı mahallrde olsak onlatıda götürürdüm bu arada babam hastalandı hastaneye ben götürdüm böbrek şeker tansiyon hastalıkları var kendim için 2 aydır gitmiyordum gebe kontrollerime ablam izin alamadığı için ben eşlik ettim yani dışarda hayat devam ediyor sen evdesin sürekli sanırım arada yürüyüş filan yap önlemlerini alıp mutlaka iyi gelir ilk bir ay filan bende çıkmadım daha kabustu yatak odamda camı açıp yağmur sesiyle meditasyon videoları dinleyip ağlıyordum her akşamEşim işe başlamadan bir kez olsun görmeyi çok istiyorum ama eşim merkete, fırına her gün gidiyor malesef. Sosyal mesafeyi korumak markette imkansız. Ya ona bulaştıysa diyorum, o da bana bulaştırdıysa. Tam gidicem balkonunda oturucam biraz diyorum sonra, bir anlık heves için vicdan azabı değmez diyorumçok kararsızım çok
Sevindim dün oğlum diğer cocuklarla yakin durdu canım skildi bişey olmaz inşallahTekirdağ da yeni vaka çıkmıyormuş sadece 3-4 tane yatan hasta varmış sanırım duyduğuma göre
Ben de haberin kaynağını koyayım :)
Bunu sık sık duymaya başladıkBen de haberin kaynağını koyayım :)
bu doktorun triplerede hastayim:))
Yine de çok değil mibugun vaka sayisi 1.186 fakat 40 binin uzerinde test yapilmis yuzde olarak 2 lerde seyrediyor yine
cok degil test sayisi arttikca vakada artar ama yuzde 2 lerden 4 lere cikar mesela ozaman tehlikeli zaten bu inis olayi ufak dalgalanmalarla oluyor bakanda ongurebilir demis zatenYine de çok değil mivirüs etkisini yitirse dün 700 bu gün 500 lerde olmaz mıydık (
Acaba mutasyon diye öngördükleri, bulaşmada değil de, ölümle sonuçlandırmamasındaki etkisi mi ki?cok degil test sayisi arttikca vakada artar ama yuzde 2 lerden 4 lere cikar mesela ozaman tehlikeli zaten bu inis olayi ufak dalgalanmalarla oluyor bakanda ongurebilir demis zaten
Ben de çok merak ediyorum şu an haziran sonunu..Haziran sonunu iple çekiyorum merakımdan
Haziran da yüzde 1 lere düşüş bekliyorlar inşallahbugun vaka sayisi 1.186 fakat 40 binin uzerinde test yapilmis yuzde olarak 2 lerde seyrediyor yine
İstanbul’dan çıkan çok aile var. Bunu sosyal medyada da paylaşıyorlar. Nasıl izin aldılar bilmiyorum ama bayram için çoğu aile memleketine gitti.Negarif olmak istemiyorm ama bugün biri twitterde yazmis, elazığda 3 haftadır vaks yokmuş ama istanbuldan ( nasil istanbuldan çıkıldı bilmiyorum) ve adanadan gelenlerde pozitf çıkmış yeniden başlamış bu korkutuyor beni
Bence gidin size bulaşmamıştır. Benim görümcem diş hekimi annesine ve babasına gidiyor, ikisinin de kronik rahatsızlıklar var ama 2 metre uzakta duruyormuş, maskeyle oturuyormuş. Eğer tedirginseniz gece kalmayın, annenizin kullanmadığı bir oda varsa orada oturun ya da kullanmadığı koltuk / sandalyede oturun, aranızda mesafe olsun, maske ile oturun. annenize ve evdeki şeylere dokunmayın, birşeyler yer içerseniz bulaşığınızı alın eve götürün. Siz gidince anneniz odayı havalandırsın.Eşim işe başlamadan bir kez olsun görmeyi çok istiyorum ama eşim merkete, fırına her gün gidiyor malesef. Sosyal mesafeyi korumak markette imkansız. Ya ona bulaştıysa diyorum, o da bana bulaştırdıysa. Tam gidicem balkonunda oturucam biraz diyorum sonra, bir anlık heves için vicdan azabı değmez diyorumçok kararsızım çok
Uzunca bir balkonu var, orada araya 2 m koyarak otursam diyorum. Bu sefer de doktorlar bas bas bağırıyor, büyüklerinizi koruyun, bayram yasak diye diyorum..Sanki yanlış bir iş yapıyormuşum gibi geliyor. Bir de ne zamana kadar görüşmeyeceğim diyorum. Sonuçta eylülde okul açılınca daha riskli görüşmem..Teşekkür ederim, yine de cesaret geldi.Bence gidin size bulaşmamıştır. Benim görümcem diş hekimi annesine ve babasına gidiyor, ikisinin de kronik rahatsızlıklar var ama 2 metre uzakta duruyormuş, maskeyle oturuyormuş. Eğer tedirginseniz gece kalmayın, annenizin kullanmadığı bir oda varsa orada oturun ya da kullanmadığı koltuk / sandalyede oturun, aranızda mesafe olsun, maske ile oturun. annenize ve evdeki şeylere dokunmayın, birşeyler yer içerseniz bulaşığınızı alın eve götürün. Siz gidince anneniz odayı havalandırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?